istediğiniz kadar sallayın durun beni anlamıyorsunuz bende inat ettim diyorum ki ben 1 tam gün dolaştım. Baktığım heryerde koltukların ortalaması 1500-2000 tl. Ve denediğim en rahatı buydu. Şimdi ister 30 dolar olsun ister 300 dolar bu fiyata daha iyisini bulabildim mi hayır? Sen gidersin denersin 500 tl lik koltuk beğenirsin o da senin sorunun. Ülke de 80 dolarlık ürün 250 dolara satılıyorsa ve diğer 250 dolara satılanlar bu koltuktan kötüyse neyi nasıl savunuyorum anlatda anlayalım. İkeanın koltuğu 1500 tl maliyet olup 1800 e mi satılıyor sanıyorsunuz. koskoca burotime 3500 tl ye koltuk satıyor dedim neden ayakları plastik, çinden böyle geliyor ancak metal ayakta mevcut , farkı 200 tl diyor. Ve bu 80 dolarlık arvo t den kötü geldi benim vucuduma. Şimdi ne yapayım decofise gidip vay siz 80 dolarlık ürünü neden bu fiyata satıyorsunuz mu diyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |