Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.700
Cevap
540
Favori
1.197.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu koltuk tr ye geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Demin metro da şöyle birşey gördüm ancak almadım. 10 dk oturdum ve kalkmak istemedim. Benim şu an ki 10 yıllık dandik koltuk yüzünden mi bu kadar memnun kaldım bilmiyorum ama ciddi tüm boynumu, belimi doldurdu ve çok çok rahattım..
    2000 e kadar birşey bakıyorken dedim ucuza kaçmıyım.. ancak aklım fena kaldı bunda

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Quake 3 arena master

• 800 TL ye kadar ne alabilirim? sırt kısmı 80cm ve uzun olsun yeterli.

Hawk gözüme güzel gözüktü yorumları da iyi hocam.Sizin olumsuz okuduğunuz bir yorum var mı.Veya bu fiyat bandına daha iyi ofis/gaming koltuğu öneriniz var mı

Orijinalden alıntı: 1905ali

800 TL ye kadar ne alabilirim? sırt kısmı 80cm ve uzun olsun yeterli.

uzun süreli ve devamlı kullanılacaksa, bütçe biraz arttırılıp ikea markus öneririm. şuan kullanıyorum kaliteli ürün, bundan önce de 400-500civarı 2 sene önce bi koltuk aldık 1 sene sonra tekerlek,amorsitör,mekanizma,ayak dağıldı o nedenle kaliteden yanayım

Orijinalden alıntı: Shafter

Demin metro da şöyle birşey gördüm ancak almadım. 10 dk oturdum ve kalkmak istemedim. Benim şu an ki 10 yıllık dandik koltuk yüzünden mi bu kadar memnun kaldım bilmiyorum ama ciddi tüm boynumu, belimi doldurdu ve çok çok rahattım..
    2000 e kadar birşey bakıyorken dedim ucuza kaçmıyım.. ancak aklım fena kaldı bunda

ucuz ürün önermem, başka arakdaşa da yazdım, 2 sene önce ucuza kaçtım 1 sene sonra koltuğu çöpe attım. günün büyük kısmı geçirilecekse kaliteli ürün şart bbana göre. ikea markus da sağlam güzel ama ayarlanabilir kolçak yok. zivella bence daha güzel ama teslim süresi 1 ay onunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

1500 altına düzgün koltuk yok aylarca aramayın, 850+70 kargoyla aldıgım xmax rio full oyuncu koltugu gacur gucur ses geliyor süngeri biraz cöktü her aksamı plastik memnun kalmadım 6 aylık üründen.Bu fiyat bandında seduna xdrive vs inceledim bu paraları edecek koltuklar değiller memlekette ucuz bişey olmadığı gibi koltuklarda cok pahalı.

https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4

bu modelin yorumları fena degil kod ile 75 tl daha indirim alabiliyorsunuz bir inceleyin araştırın.

düz ofis sandalyeleri bile 700-800 bandındayken 1000e oyuncu koltugu almak abez oluyor alırsanda kısa zamanda sıkıntı cıkarıyor işte.Kesinlikle kumaş alın deri daha cabuk yıpranıyor daha cabuk yırtılıyor ve terletiyor.

arkadaşın attığı ikea koltuğu listeme aldım uygun fiyattan çıkarsa alabilirim :

https://www.ikea.cn/cn/en/campaigns/gaming-pub3fe49c70/

Hocam hawk chair'de 75 TL indirim kodu nedir? Mirliva isimli twitch yayıncısı ile partnerlik yapıyorlar ve 50 liralık bir indirim kodu oluyordu ama şu an o bile aktif değil.

Ben de Hawk almayı düşünüyordum fakat oturum alanı totalde 54 cm yazsa da ortasındaki alan (düz alan) 40-41 cm gibi bir şeymiş. oturum kısmının yanlarında basenleri kavrayan eğimli bir yapı var ben onu sevmediğimden sürekli düz modellere yöneliyorum. Hawk'ın düz bir oturum alanı olsaydı çoktan sipariş vermiştim açıkcası. Otururken bir şeyin beni sıkıştırması veya o hissiyatı yaşamak çok kötü.

Hawk Chair ölçüleri ve özellikleri : https://www.hawkchair.com/class/INNOVAEditor/assets/s%C3%BCnger.jpg

• Yaklaşık 5 yıldır falan eğer bekoya gittiyseniz orada gördüğünüz mavi koltuklardan var, onda oturuyorum ama artık boyun, sırt, popo hiçbir şey kalmadı. Son zamanlarda belim acayip ağrıyor acaba bel fıtığı mı oluyorum diye sormaya başladım kendime, neyse. Paraya kıyıp adam gibi bir şey alacağım. Oyuncu/ofis koltuğu farketmez parasını hakedecek, ergonomik bir şey alacağım. Ders çalışırken bel ağrılarım sayesinde çalıştığım şeye odaklanamıyorum.

www.hepsiburada.com
    Decofis Arvo F Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/decofis-arvo-f-yonetici-koltugu-p-HBV00000XVOK8

Şöyle bir koltuk buldum güzel göründü gözüme. Bunun arvo s modeli de varmış ama stok kalmamış hiçbir yerde. Yorumları da iyi gibi. Tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 8 Şubat 2021; 20:18:26 >

• Hips H kullanıcısına yanıt

üye olduktan sonra sepette mir50 kodunu deneyin sanırım veriyor indirimi 2k altına düzgün koltuk imkansıza yakın sanırım...

Biliyorum bu kodu. Bu kod 50 tl indiriyordu. Zaman zaman aktif oluyor zaman zaman deaktife dönüyor. Siz 75 TL diyince şaşırmıştım. Eğer Hawk'ın düz oturumlu bir modeli olsaydı çoktan almıştım. Kumaşı ve işçiliği güzel görünüyor ama ben iri yarı biriyim o nedenle rahat edemem gibi geliyor. Biraz da rahatına düşkünüm o nedenle sanırım yine en iyi tercihlerden biri JARVFJALLET falan olacak.

bunun degisimi mevcut mu bu tarz koltuklarda? decofis urunlerini deneyip almak istiyorum veya baska marka ancak 2-3 bin tl verip 2 sene sonra minderi misal ortadan cokmus,incelmis bir koltuk kullanmak istemem.

2-3 senede bir degisim yapabiliyor muyuz bu tarz koltuklarda?

Quake 3 arena master

• Hips H kullanıcısına yanıt

Bende şimdi inceledim güzel bir model sanırım oturma açısından bahsediyorsunuz. 1100 Tl civarları 90-95 derece eğimli bir üründe ben arıyorum.

1. https://www.ofismalzemecim.com/makam-koltuklari/ofismalzemecim-zr-c-520-siyah-mudur-koltugu
    2. https://www.trendyol.com/dagofis/berlin-fileli-mudur-koltugu-krom-alt-takim-ve-tekerlekli-p-70411332?boutiqueId=553761&merchantId=286533

Bu gönderiyi attığım tarihte 1.Seçenek 650TL, 2.Seçenek indirimli olarak 580TL. İndirimden faydalanmak adına 2.Seçeneği sipariş verdim. İlk izlenim ve uzun kullanım olarak 2 kere güncellerim bu yanıtı. İyi günler.

1.Güncelleme;

Sandalye 2 günde geldi. Beklediğim gibi gayet sağlam. Zaten oturunca anlıyorsunuz bunu. Ürünün anlatıldığı gibi bütün fonksiyonları çalışıyor. Kafa kısmı dik durunca kafanıza değmiyor, Baya yaslanmanız lazım. Ofis sandalyelerinde genel olarak böyle sanırım. Yaklaşık 2-3 hafta sonra güncellerim tekrardan yorumumu.

(Resimler bana ait değil ama birebir resimler ile aynı)

2.Güncelleme;

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sakın ama sakın indirimsiz olarak bu ürünü almayın. Şuanki piyasaya göre edeceği max tutar 600TL. Minderi çok dandiki çökme yapıyor. Çökme yaptığı için kolçakların simetrisi bozuldu. Kafa ayarı kısmı dandik yapıldığı için elastik bir ip ile destek çıktım. Onun harici sırtımızı dayadığımız file şuanlık kaliteli gözüküyor. İlerde ne olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngineerX -- 23 Şubat 2021; 15:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

merhaba.koltuk cok hosuma gitti.yarin sirf gormek icin beylikduzunden umraniyeye gidecegim teshirde varmis ancak sifir yokmus.begenirsem mart ayina dek bekleyecegim stoklara o zaman girecekmis.

siz halen memnun musunuz? son gorusunuz nedir?

Quake 3 arena master

• 1905ali 1 kullanıcısına yanıt

Hayır oturduğumuz düz kısımdan bahsediyorum. 54 cm olan kısım yatay genişlik fakat açık açık yazayım :) totomuzun oturduğu kısım 41-42 cm gibi bir genişliğe sahip. Hawk chair incelemeleri yapan kişiler de bu ölçüleri göstermemişler. Ben biraz takıntılı biraz da rahatına düşkün bir insan olduğum için o yan taraftaki basenleri toparlayan kısımlar beni rahatsız edecektir veya edeceğine oraya takılacağıma eminim. Yoksa Hawk chair'in kumaş modelleri gayet güzel, derli toplu görünüyor. Düz oturumlu bir modeli olsaydı muhtemelen çoktan sipariş etmiştim.

• Arkadaşlar ben 170 boyunda minik bir adamım. Şu hawk koltuklar gözüme çok hoş gözüktü. Fiyat olarak da diğerleri kadar abartı değiller. Genelde oturulan kısmın küçük olmasından yakınılmış ama benim için çok ideal duruyor Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  Kullanan eden var mı acaba 300-500 liraya dandik bir sandalye almaktansa buna yöneleyim dedim.

Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Türksit Lidya koltuğu nasıl ? Deneyen biri yorumlayabilir mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.