ben de markus alarak sandalye işini çözdüm. iki üç kez gidip denedim jarv. rahat gelmedi. eksiklerine rağmen kurumsal marka, 10 yıl garanti gibi hususlar yüzünden markus'ta karar kıldım son olarak. biraz deneyip yorumlarımı yazarım. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (360. sayfa)

-
-
Bel fitigi olucaz düzgün koltuk yok.Yurtdişinda 300 400 euro ara rahat olan kumaş veya fileli bir koltuk bulamazmiyiz düzgün birşey?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tum gunum gitti ancak koltuk alimi denemeden olmaz diye modoko,ikea, vs 10 tane firma gezdim ve aldim sonunda icime en cok sineni.. detayli olarak yarin yazacagim gorsellerle..
sadece diyecegim su ki ikea neden bu kadar populer anlam veremiyorum.denedigim 10 koltuktan en kotu son 3 e rahat yazarim o koltugu..bir kere 1.70 boyuma ragmen baldirimin yarisi bosta kaliyor.siz nasil onu kullaniyorsunuz bu kadar kisa minderiyle anlamadim..
-
Hayırlı olsun. Markus'un minderinin genişliği kaç cm? Bir de markusun minderi daha rahat JARVFJALLET'in daha sert diyorlardı doğru mudur?
-
teşekkürler, ebat bilgileri şurada var https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-calisma-sandalyesi.aspx
aynen öyle jarv'ın minderi daha sert ve ince. markus'un daha dolgulu ve rahat. içime sinse jarv alacaktım ama rahat gelmedi bir türlü.
-
Bekliyoruz hocam. -
beylikduzunden modokoya gidis gelis 5 saat. :D
ciddi yoruldum araba ile..
antalyaya 7 saatte gidiyorum dusun ayni arabayla
yarin ancak yazabilecegim..
-
heyecanla bekliyorum hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Cloose35Türksit Lidya koltuğu nasıl ? Deneyen biri yorumlayabilir mi?
İNKA aldım tavsiye etmem lidyada da fark yoktur galiba.
-
Hocam bende takipteyim 900 1000 TL civarı boynumu rahatça yaşlayabileceğim 90 derece oturumlu bir şey lazım ama yok...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1905aliHocam bende takipteyim 900 1000 TL civarı boynumu rahatça yaşlayabileceğim 90 derece oturumlu bir şey lazım ama yok...
bütçeyi artırmanız lazım. o paraya en yakın kaliteli ikea markus var. mağazadan alabiliyorsanız, param kartla 1300tl ye gelir. o paraya kaliteli ürün zor
-
Detaylı inceleme için teşekkürler, hayırlı olsun. Seduna denemiş miydiniz? decofis ile paralel modelleri var gibi görünüyor
Bu dansite yüksekse daha rahat olabilirmiş gibi bir algım var, en azından yakın zamanda minderde içe göçme olmaz diye düşünüyorum
Size 42 dansite demişler; ancak hepsiburada'ki broşürde 55 derece yoğunluk demiş
https://www.hepsiburada.com/decofis-lumbar-plus-fileli-yonetici-koltugu-p-HBV000017RAOB
-
Denemediğim markalar çok.hepsini deneme imkanı yok zaten.teşhir mağazaları yok çoğu markanın
dün bana tanıtım yapılırken söyleneni yazdım.
ancak arvo serisinde ki sertlik 85 kg + için ideal diye düşünüyorum.
hayırlı olsun hocam. arvo-t modeli kiloma uygun sizin söylediğinize göre. fiyatını hatırlıyor musunuz peki? hiçbir sitede stokta göremedim. -
Stokta yok zaten mesajımda yazmıştım
ararsanız bilgi verirler
merhaba hocam. bel desteğinden memnun musunuz? aşağı yukarı ayarladıktan sonra sabit kalıyor mu? -
arkadaslar dun uzun mesajimda decofis lumbar plus aldigimi ve cok memnun oldugumu yazmistim.ciddi sayida ozel mesaj aldim.bu koltugu almayi dusunenler benim yeni mesajimi beklesin lutfen.
bugun ilk kez 3-4 saatlik uzun kullanimim soz konusu oldu
ve ne yazik ki koltugun minder kismi ince + minder densitesi biraz yumusak oldugundan altinda ki kontrplak tabakayi kalca kemiklerinizde hissediyorsunuz..bu da sahsen bende uzun sureli kullanimda sikinti ve agri yaratti bugun..
kilolu olmamama ragmen bu sorunu yasadiysam daha kilolu birisi cok sorun yasar.ancak arvo t serisi kesinlikle boyle sorun yapmayacagini dusunuyorum.ptesi arayip degisim isteyecegim.
umarim yardimci olurlar.
-
Selamlar, 1.85 boyunda 80 kilo bir forumdaşınızım. İşim gereği 8-9 saatimi pc başında geçiriyorum. 1500 TL civarı f/p bir koltuk almaya karar verdim önerileriniz ne olur? Hangi markalara bakmalıyım? Şu an hali hazırda https://www.adoremobilya.com/adore-comfort-ultra-ofis-sandalyesi-vlt-034-fk-1-kirmizi linkteki ürünü kullanıyorum. Minder kısmı çok rahat fakat kafa desteği yok ve sırt desteği de yeterli gelmiyor. Arvo-T önerilmiş sanırım ama stoğu gözükmüyor. Alternatif bakabileceğim modeller nelerdir?
-
arkadaslar az once gorustum decofis ile.
evet koltuk ciddi kaliteli ancak hersey uzun kullanimda belli oldugundan ne yazik ki kalca kemigimi minder altinda ki kontrplakta hissettigimden kullanimda sikinti yasadigimi belirtmistim.
minderi 1 tik sert ve 1 tik kalin olsa omurluk sandalye.
az once ki gorusmem de istedigim arvo -T nin en gec subat sonu stoga girecegini soylediler.ve istersem o tarihe dek de su an ki koltugumu kullanabilecegimi,geldiginde yeni koltuk ile arsinda ki cuzi farki vererek degistirebilecegimi belirttiler.
gorusme cok olumluydu,bu tarz seylerde genelde kurumsal firmalar yokusa surmek isteyebilir ancak en ufak sorun yasamadim.
arvot t,lumbar plustan 2 tik sert ve az birsey daha kalin.kesinlikle o koltugu alip bu macerami sonlandiracagim.
lumbar plus ancak dedigim gibi ciddi kaliteli bir urun ancak herkesin kalca sertligi de ayni degil :) bence 65-70 kg civari birisi icin kusursuz model.
ek olarak forumdan bahsettim ve alici olacak kisiler icin toplu alim olursa ozel bir fiyat verebileceklerini belirttiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X