Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.612
Cevap
544
Favori
1.174.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Hocam o mesajı yazalı beridir dediklerinizi bi nebze olsun uygulamaya başlamıştım. Sırtımı destekleyecek şekilde bi şeyler koydum arkama. Ayrıca arada esneme hareketleri falan yaptım kalkıp. Sırtımın sol bölümünde oluşan ağrı tamamen kayboldu. Ama henüz bi koltuk da bulamadım tabi. Sanırım sırtımı yeterince desteklemiyordum. Kitlenme boyutuna gelmişti hem de bi kaç güç içinde cidden dediğiniz gibi epey dikkat etmek lazım bu duruma. Artık bulabilirsem daha düzgün bi koltuk bulup arada sırtımı rahatlatmayı da gözden kaçırmıycam.
    Valla ben de iyi bir koltuk arıyorum ama henüz karar veremedim. İmkanım olunca gidip görerek tercih etmeye çalışacağım.
  • arkadaşlar artık bilgisyar başında normal bir sandalyede oturmaktan boyun ve bel ağrılarım baya arttı Adana gibi sıcak bir yerde yaşıyorum deri koltuk düşünmüyorum fileli bir koltuk tavsiye eder misiniz kesinlikle bel ve boyun desteği olacak bir tane buldum ama düşünceniz nedir ? bütçe 700tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurta -- 4 Temmuz 2020; 18:17:2 >

• transformer200 T kullanıcısına yanıt
    Adore VLT 270 almıştım 2016'da, o zamandan beri kullanıyordum. Bir ayını doldurmadan kolçaklardaki derileri döküldü, iade talep ettim reddedildi yeni kolçak gönderdiler. Ardından oturma minderindeki ve sırt kısmındaki deriler döküldü, lanet okuyup o şekilde kullanmaya devam ettim. Geçen gün kolçakları tutan oturma yerindeki vida yerleri koptu, koltuk kullanılmaz hale geldi, müşteri hizmetlerine ulaşıp oturma minderi için fiyat istedim. Oturma minderi için (kıçımızı koyduğumuz sünger parça) talep ettikleri fiyat 337TL. Adore aldığım için çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum. Siz farklı bir tecrübe yaşayabilirsiniz ama benim yaşadığım tecrübe bu ve paylaşmak istedim.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    O modeli yada bir oncesi versiyonunu(tam hatirlayamiyorum malesef) bende kullanmistim. Dediginiz gibi derileri komple soyulmustu sonrasinda sirt kismini 2 adet plastik vida ile tutturmuslar onlardan biri kirilmis ve kullanilmaz hale gelmisti.
  • Arkadaşlar IKEA Renberget denedim ve hoşuma gitti. Acaba dışına kılıf yaptırsam dış malzemesinin ömrü uzar mı? Bunun yerine 600tl'ye kadar önerisi olan var mı? ders calısırken kullanacağım.
  • Ben de oyuncu koltuğu mu yoksa yönetici koltuğumu alsam karar veremedim. Deri terletir diye kumaş olsun diyorum. Geçen koltuk aldığımda kumaş yönetici koltuğu almıştım.

Fileli pek kullanmadığımdan uzun sürede rahat olur mu bilemiyorum.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bu koltuk fiyatına göre en sağlam koltuktur. Malzemeyi korumak için kılıf yaptırabiliriz ama benim tavsiyem ortopedik minder seti almanız olur. Hem koltuğun malzemesinin yıpranmasını büyük ölçüde engellersiniz hemde koltuğu ortopedik hale getirmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o minder seti rahat ettirir mi peki ilk defa sizden duyduğum için hiç bir fikrim yok. IKEA da şu bel desteği vardı ve aşırı rahattı. Doğrusu KPSS ye hazırlanacağım bir sene beni idare etse yeterli sonrasını sonra düşünürüm

Rahat ettirir tabi ama siz ürünü satın alanların yorumuna bakın pek çok marka var satış yapan en pahalı olanı beddo en çok satanda o sadece sırt değil oturma minderi de alırsanız daha iyi olur ikea da sadece sırt için var

Bende seduna thunder pro vardi kuyruk sokumu ağrısı yaptı çok oturmaktan daha sonra ortopedik minderleri duyup araştırdım. Uzun süre oturanlar için bu minderleri önermişlerdi. Bende thunder pro yu çok oynar olması, sağlam hissettirmemesi ve bu kuyruk sokumu ağrısından sonra sattım ikeaya gidip markus veya renberget alacağım ama fırsat bulamadım yoğunluktan şuan normal koltukta oturuyorum çok daha rahat ama tekerlek ve dönme olayı olmadığı için zorluyor. Yakın zamanda ortopedik minder + koltuk almayı düşünüyorum tavsiye ederim koltuklarla baya tecrübe yaşamış biri olarak.

• Selamlar, bende yarın ikea'ya gidip JARVFJALLET, MARKUS ve RENBERGET deneyip kararımı verip alacağım. RENBERGET'i ikinci el olarak fena olmayan bir kondisyonda 250 tl'ye buldum açıkçası 4'te 1 fiyatına iyi bir seçenek olabilir gibi duruyor. Bu üç koltuğu denemiş arkadaşların tavsiyeleri neler? Konuyu çok takip edemedim çünkü bahsettiğim soru ara sıra karşıma çıksa da net bir cevap göremedim.
  • selam
    bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum. normal ev kullanımı önerebileceğiniz güzel rahat bir koltuk var mı ? hangi markanın ürünlerine bakayım ?
  • xdrive kasırga iş yapar mı ? kullananlar var mı memnun musunuz :)
  • Yakın zamanda Modoko'dan (İstanbul) bir şeyler bakınan oldu mu arkadaşlar ? Ya IKEA ya Modoko olcak tercihim.İkea için nakliye işin içine girecek Modoko'dan alsam belki kurulum bile bedava gelecek.
  • aerocool thunder koltuk kullanan var mı aramızda? yorumları alabilir miyim?
  • Çok pahalı olmayan düzgün bir koltuk arıyorum. İllaki oyuncu koltuğu fln olmasına gerek yok uzun oturmalarda rahatsız etmesin, terletmesin yeter. Fiyatlara bakıyorum pahalı bir sürü de ürün var ne alacağımı bilmeden boş boş bakıyorum sadece. Belli bir bütçe yok ama 1000 liralara da çıkamam. 500 civarı işe yarayacak birşeyler varmıdır piyasada

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:33:12 >
  • Güney Büro ve Ofis Mobilyaları
    Libra Beyaz Gövde Plastik Ayaklı Yönetici Koltuğu
    https://www.guneymobilya.com/tr/urun/1118/10/libra-beyaz-govde-plastik-ayakli-yonetici-koltugu.html

Şöyle bir şey baktım ama ne yorum var ne bir şey.Fiyat olarak ise sanırım 1.100-1.300 civarı.Yani Markus fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

https://www.guneymobilya.com/tr/urun/1118/10/libra-beyaz-govde-plastik-ayakli-yonetici-koltugu.html

Şöyle bir şey baktım ama ne yorum var ne bir şey.Fiyat olarak ise sanırım 1.100-1.300 civarı.Yani Markus fiyatı.
    Bu kadar para istiyor ama plastik ayaklı satıyor. Olacak iş değil. Alınmaz.
  • Evet orası dikkatimi çekti.Ama elbet farklılık vardır diye düşündüm.
    Sanırım 800-1.300 arası bütçeler için İKEA'dan başka seçenek yok ?
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.