Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim arkadaşım. Bunu alabilirim sanırım :)
  • belverus kullanıcısına yanıt
    kaça geldi acaba, bende alacağım. dandik markalar bile bir dünya para istiyor, dx markası ülkemizde ateş gibi, el yakıyor. birde kaç günde geldi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.amazon.de
    SONGMICS Racing Stuhl Bürostuhl Gaming Stuhl Chefsessel Drehstuhl PU schwarz OBG56B: Amazon.de: Küche & Haushalt
    https://www.amazon.de/gp/product/B01HNXGLFO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3W1YAJZVE78ZY

Bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gıcırdıyorsa bence yenisini iste çekilecek dert değil o, benim eski koltuğum da gıcırdıyordu.

Ayrıca teşekkür ederim geçen sene yaptım odayı
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    201 dolara gelmiş hocam. siparişi verdiğimde kur 3.33 civarıydı sanırım. Gelmesi uzun sürdü, ayın 23 ünde sipariş verdim dün geldi daha. Blackfriday sebebiyle gümrükte çok fazla mal bekliyormuş bu sebeple gecikmiş. ortalama teslimat 4-5 iş günü dediler.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Kollarının yuvarlak olması pek rahat izlenimi uyandırmadı bende. Ayarlanabilir kolları olan bir model bulursanız masaya yaklaşma ve kol koyma konusunda daha rahat edersiniz gibi geliyor.
  • Arakadaşlar aşağıdaki 3 koltuk arasında kaldım kullanan yada yorum yapmak isteyen var mı? Bütçe 300 - 400 TL arası

www.amazon.de
    SONGMICS Bürostuhl Chefsessel Drehstuhl Computerstuhl Höhenverstellung office Stuhl Polsterung wegklappbare Armlehne OBG28G: Amazon.de: Küche & Haushalt
    https://www.amazon.de/gp/product/B01DSPHJX4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3W1YAJZVE78ZY

www.amazon.de
    RACEMASTER® Racing Bürostuhl GT Series Stripes, schwarz/weinrot, 10 Farbvarianten, Armlehnen klappbar: Amazon.de: Küche & Haushalt
    https://www.amazon.de/RACEMASTER-B%C3%BCrostuhl-GT-Racer-Farbvarianten-Armlehnen/dp/B01CCV1QES/ref=sr_1_35?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1480681897&sr=1-35

www.amazon.de
    S Racing Stuhl, Bürostuhl mit klappbaren Armlehnen und hoher Rückenlehne, höhenverstellbar, ergonomischer, schwarz, OBG61B: Amazon.de: Küche & Haushalt
    https://www.amazon.de/Songmics-B%C3%BCrostuhl-Chefsessel-Kunstleder-einstellbar/dp/B01EYHM1CY/ref=sr_1_34?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1480681897&sr=1-34

• belverus kullanıcısına yanıt
    Sonradan gönderdikleri sırt kısmını taksammı diye düşünüyorum işe yararmı acaba
  • Arkadaşlar yurtdışı alışveriş vergi sınırı 150 avroya çıkacak haberleri var amazondan alacaklar biraz bekleyin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bel yastığından bahsediyorsan tamamen geriye yatmadığı sürece pek rahat değil. Boyun yastığı takılı bende güzel destek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralsahin

Max Office Racing Yönetici ve Çalışma Koltuğunu kullanan var mı? Yorum yapabilir mi? Geriye yaslanma mekanizması var mıdır? Ayarlanabilir ve kitleme özelliği var mıdır?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2187294/d8670131-43a1-4923-8d65-5d2f0ac2907c.jpg

Aşağıdaki iki üründen birini almaya niyetim var. Karasız kaldım.

Bu ürün indirimle 350 TL

Bu ürün indirimle 567 TL

ADORE'den linkteki ürünü aldık. Piyasaya göre 500-600 lira arasında bir koltuk için ideal. Güzel koltuk. Aynı tutarda IKEA Markus koltuk da güzel.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralsahin -- 3 Aralık 2016; 1:13:47 >

• Tam anlamıyla bir herman-miller sıcak fırsatı denk gelsede alsam yeniden.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Herman miller sıcak fırsatı dediğiniz nedir aeron indirime falan mı girmişti yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

İkeada tüm koltukları denedim, henüz koltuk almamış olan arklara yardımcı olayım.
    Markus- Gerçekten çok rahat, fiyatı çok demezseniz alın derim.
    Flintan: Rahat, yanlarda engel olmadığı için bacak açıp oturanlar için ideal,sırt kısmı terletmez o da iyi ama oturulan yerdeki sünger yeterince kalın değil, uzun süre oturunca problem oluşturacak fibi geldi. Bir de adamı sarmıyor böyle açıkta oturuyormuşsun hissi veriyor.
    Millberget: Benim aldığım. Fiyatına göre iyi bence. Bacak hareketlerini kısıtlamıyor, süngeri markus dışımdakilerden daha kalın. Kurulumu rahat. Oturması rahat.
    Torkel: Bu da rahat aslında. Ancak oturulan süngeri biraz ince, tabandaki demir hissediliyor. Sırt kısmında sünger yok gibi bişy ama ortaını boşalttıkları için rahat. Yani çok kullanmayacaksınız alın derim düşünmeden.

Adore va diğer markaları hiç denemedim ama onu da söyleyeyim. İkea uluslararası çalıştığı için tam profesyoneldir diye düşündüm.

Hocam RENBERGET veya MILLBERGET almayı düşünüyorum hangisini almalıyım?

• İkisi arasında kaldıysanız düşünmeden millberget derim ben. Bariz fark var aralarında.

• Yilbasina kadar bir koltuk alacagim, butcem 500TL civari. Guncel olarak en iyi fiyat/performans hangisindedir arkadaslar? DX-Racer'lar hosuma gidiyor ama bence o fiyatlari haketmiyor.

Adore'den su urun hosuma gitti, Enzo'nun bir ustu sanirim. Ama stokta yok ve gelirse muhtemelen fiyati arttirir cakallar.

Su anki en mantikli secenek yorumlari da goz onune alirsak Ikea'dan Markus oluyor sanirim tasarimini pek begenmesem de. Tavsiyelere acigim, onceki sayfalarda Amazon.de secenegi de konusulmus ama guncel kurlar ile fiyatlar el yakiyor.

• Takip...
  • takip..
  • Hepsiburada.com'dan aldığım koltuğun hali bu şekilde yamuk. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Hani kendim düzeltebileceksem ve bir ayarı varsa yapayım..

Ekstra olarak hepsiburada.com'a mesaj attım.

• arkadaşlar ikisi arasındaki fark nedir sadece deri olmasımı?Bide birinde kolçaklı diyo

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.