Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.681
Cevap
539
Favori
1.185.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım adore max office racing model koltukta üretim aşamasında bir sorun olmuş görseldeki gibi sırt kısmını yeniden yollayacaklarmış garip bir hata olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım adore max office racing model koltukta üretim aşamasında bir sorun olmuş görseldeki gibi sırt kısmını yeniden yollayacaklarmış garip bir hata olmuş

teknoloji çok ilerlemiş

• Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam 15 senedir ilk defa koltuk aldık ondada bu çıktı
  • Adore markası çöp. 2012 de 2 koltuk almıştım toplam 500 liraya (Adore VLT-280 ) ikisi de çöp olmuştu. Sonra goldsit aldım 500 liraya tek koltuk onda şimdilik sorun çıkmadı 2 sene olmuştur. Kumaş ve ayağı metal olandan. Çok kaliteli değil bu da ama idare ediyor. Şimdi alsam dxracer marka classic ya ya king serisinden alırım. Ama 1500 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım adore max office racing model koltukta üretim aşamasında bir sorun olmuş görseldeki gibi sırt kısmını yeniden yollayacaklarmış garip bir hata olmuş

adore telekulaklıkmı yapıyor diye düşünmedim değil
    ne işi varki o kablonun orada

• Konuya bakıyorum da 300-400 TL arası güzel bilgisayar için koltuk bulamadım.
  • Üretim hatası diye yazmışlar bir karışıklık olmuş sanırım yeni bir arka kısım göndereceklermiş elimdekide bende kalacak
  • Bir çılgınlık yapıp şunu alacağım.. Yorumlar iyi gibi.. Bu ürünü kullanan varsa görüş bildirebilir mi?

Adore Maximo File Sırtlı Üst Yönetici Koltuğu - Siyah
    Ürün Kodu: VLT-780-FS-2

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralsahin

Bir çılgınlık yapıp şunu alacağım.. Yorumlar iyi gibi.. Bu ürünü kullanan varsa görüş bildirebilir mi?

bilmediğim için soruyorum
    file olunca daha mı iyi oluyor hocam
    oturunca gömülmek istiyorum ben koltuğa
    sanki böylesi daha rahat gibi değil mi?

• Merhaba arkadaşlar iki gün önce mail atmıştım yukarıdaki sorun için yeni bir arka kısım yolladılar ama takmadım şuankinde sorun olmadığı için yedek olarak bıraktım bu kadar hızlı şekilde gönderim yapacaklarını düşünmemiştim veya bu şekilde sorunu çözeceklerini uğraştırmadılar hiç memnun oldum bu konuda
  • Çok araştırdım ve İkea Markus koltuğunda karar kıldım ve kararımdan çok memnunum.Ürünü ikea sitesinden aldım kargo parası biraz can sıkıcı ama ürün sağlam ve kısa sürede elime ulaştı.

Ürünü 2 gündür kullanıyorum çok rahat ve sağlam olduğuğunu düşünüyorum.

Kurulumu çok basit internette de detaylı videoları mevcut.

Almadan önce, burada 2013 yılında koltuğu alan ve mesaj atan birine sormuştum koltuk nasıl diye, aradan 3 yıl geçmiş ama çok olumlu geri dönüş verdi.Zaten alacaktım kafaya koymuştum extra daha da rahatlattı.

Zaten koltuk, koltuk listesi sıralamalarında bu fiyatla en iyi ürünler arasında yer alıyordu.

İnternette yorumları okudum çok olumluydu yorumlar , zaten konuda da sürekli bahsediliyordu.

Aklımda 2. seçenek olarak amazon.de'den dxracer 1 vardı ama onun uzun kullanımlı yorumları negatifti birde ayakları nylon olunca vazgeçtim direk , zaten fiyat olarak aynı seviyelere denk geliyordu.

Kısa olarak özet geçmek gerekirse ben İkea Markus koltuğundan memnun kaldım inş ilerde bir sıkıntı çıkarmaz.Markus almaya niyetli arkadaşlara bilgi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Bir çılgınlık yapıp şunu alacağım.. Yorumlar iyi gibi.. Bu ürünü kullanan varsa görüş bildirebilir mi?

bilmediğim için soruyorum
    file olunca daha mı iyi oluyor hocam
    oturunca gömülmek istiyorum ben koltuğa
    sanki böylesi daha rahat gibi değil mi?

bu koltuğu denemedim ama ikea markusu gittim test ettim.. file olması çok da önemli değil. rahat ve konforlu bir koltuktu. şirkette nurus marka fileli koltuğu 2 yıldır kullanıyorum. çok da güzel.

www.ikea.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | IKEA Türkiye
    http://www.ikea.com.tr/...akli-donen-sandalye.aspx

• berke.han kullanıcısına yanıt
    Bu koltuğu meşhur eden fiyatı miydi kalitesi mi ?"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Fiyatıydı. 160 TL civarına satıldı indirimlerle beraber ve ürün alman malı. Böyle bir fırsat bir daha gelmez muhtemelen forumda.
  • quote:

Ben koltuğu aldım. Gayet memnunum. Kol dayama ileri geri sağ sol yukarı aşşa yapıyor. Bel dayama ayarlanabilir. Geri yaslanma ayarları güzel, baş dayama da güzel. Fiyat performans olarak tercih edilebilinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: raistland

quote:

Ben koltuğu aldım. Gayet memnunum. Kol dayama ileri geri sağ sol yukarı aşşa yapıyor. Bel dayama ayarlanabilir. Geri yaslanma ayarları güzel, baş dayama da güzel. Fiyat performans olarak tercih edilebilinir.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu koltuğu kurmak zor mu? sıkıntı oluşur mu

• Bugün hepsiburada'da tüm mobilyalarda sepette ekstra %30 indirim var bayağı uyguna geliyor almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın bence.
  • Max Office Racing Yönetici ve Çalışma Koltuğunu kullanan var mı? Yorum yapabilir mi? Geriye yaslanma mekanizması var mıdır? Ayarlanabilir ve kitleme özelliği var mıdır?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2187294/d8670131-43a1-4923-8d65-5d2f0ac2907c.jpg

Aşağıdaki iki üründen birini almaya niyetim var. Karasız kaldım.

Bu ürün indirimle 350 TL

Bu ürün indirimle 567 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralsahin -- 27 Kasım 2016; 19:42:35 >

• Burada incelemesi var.

Donanım Haberyoutube
    Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi "Oyunculara özel"
    https://www.youtube.com/watch?v=vPddB9ct1uk
  • Vakkas. kullanıcısına yanıt
    Teşekküler.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.