Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikea Markus derisi mükemmel çok rahat koltuk almisken 50 lira daha ekleyip derisini almak lazım
  • Arkadaşlar ikea markus, bürosit file 9 ve dxracer arasından seçiminiz hangisi olurdu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fletner

Arkadaşlar ikea markus, bürosit file 9 ve dxracer arasından seçiminiz hangisi olurdu acaba?

dxracer seçerdim. Gerçekten çok kaliteli bir koltuk yalnız fiyatı biraz pahalı.
  • İncelemelere bakıyorum ama nedense plastiği çok kalitesizmiş gibi geliyor.Bürosit file 9 dan ucuz.Bu kez hata yapmak istemiyorum.İkea alacaktım ancak 75 lira kargo parası olunca işin rengi değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fletner

İncelemelere bakıyorum ama nedense plastiği çok kalitesizmiş gibi geliyor.Bürosit file 9 dan ucuz.Bu kez hata yapmak istemiyorum.İkea alacaktım ancak 75 lira kargo parası olunca işin rengi değişti.

Acil değilse amazon'a bakın derim. Yukarıda arkadaşın biri amazon'dan çok uyguna almıştı. Göz gezdirmekte fayda var.
  • İkea volmar indirimde.Markus umarım indirime girer.

• Hepsiburada'da Navdecoration'da sepette %50 indirim var bir güzel fırsat bence

• quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Hepsiburada'da Navdecoration'da sepette %50 indirim var bir güzel fırsat bence

http://www.hepsiburada.com/magaza/navdecoration?kategori=catalog01_2147483643_15312_60001663&markalar=navdecoration

Fiyatlar iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar iyi idi, kacirdik...
  • Devam ediyorsa DxRacer çakın beyler. Koltuk efsane, çok rahat. Kargo bedava 690 TL'ye geliyordu en son.
  • Terletmeyen koltuk arıyorum fazla pahalı olmayan. Adore Max Office Racing denedim bugün, aşırı rahat olmasını beğendim ama yazın oturulmaz bunda. Adore Style Krom vardı, belki terletmez ama sırtımı fazla dik tuttu, yatırsam da bel çıkıntısı az geldiği için rahat edemedim. Baş desteği de olmaması ile yaslanınca kafa iyice çöküyor. Daha ucuz koltuklar bakıyordum ama sağlamlık yok ya da kargo vs. sıkıntı oldu biraz şimdilik bir şey bulamadım işe yarar.
    Terletmeyecek fileli 200 - 300 ayarlarde ne tavsiye edersiniz. Çok iyiyse daha da yükseltirim tabi. 690 Dxracer demişler ama görmedim öyle bir şey. :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    amazon.de üzerinden alabilirsiniz.Ancak şimdi fiyat yüksek.Bende fiyatın düşmesini bekliyorum.Kumaş olanından alıcam.Ancak hiç oturmadım kafamda hala soru işaretleri.Bu koltuk nedense izlediğim kadarıyla çok kaliteli görünmüyor birçok yeri plastik.Arkadaşlar çok rahat diyorlar onlara güvenip alıcam artık.İkea markus indirime girerse önceliğim o olcak.
  • 1 yıl değil tam 23 ay almış alalı. Bir kaç gün önce bu gıcırtı sesinden dolayı adoreye mail attım.Ne yapmak gerek yağlamak mı gerek gibisinden sadece soruydu.Onlar da bi parça talep formu gönderdiler.Formu doldurarak tekrar yolladım.3 gün sonra komple sıfır amortisor mekanizması evime kadar ücretsiz geldi.Doğrusu ürün sonrası müşteriyi tanımayan firmalardan sonra şaşırdım bu hizmete.Satış sonrası desteği gayet güzel Adore'nin.Ventoyu da tavsiye ederim.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Hocam Adore ventoyu tekzende denemistim.Cok rahatti.Ama benim adoreye karsi onyargim var.Degistirmeleri guzel bir sey tabi.Ben o amartisorun kalitesini sevmiyorum.Belki ayni klasman ve fiyat araliginda degil ama burositte koltugu yukari kaldirdiginiz hissiyatla adorenin alakasi yok.Max. 800 liraya mumkun olabilecek en kaliteli koltugu alip bu defteri kapatmak istiyorum.Ama vento gercekten oturdugumda rahat hissettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 28 Aralık 2016; 22:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adore VLT034 gıcırtı sesini nasıl hallederiz biri yardım etsin
  • İşte beklemek istemiyorum pek. Bir şeye kalkışıyorum, bir şey yerine oturmuyor. Sonra kafamda duruyor sürekli. İlk niyetlendiğimde gördüğüm ilk 150 TL'lik koltuğu alsam hiç dokunmayacaktı şuan. Zevkle oturuyor olacaktım. :D

Rahatlığına Adore'nin Max Office Racing denedim bugün, aşırı rahat geldi. Yazın terlemeyi önlemek için bir şey bulabilsem alabilirim ama 400 TL eder mi bu koltuk?
    Beğenmediğim o Adore Style Krom VLT160 modelini alıp biraz demirini falan eğip büküp kendime ayarlayıp kullanmak bile bir çözüm olarak görünüyor şuan. :D Daha ucuz koltuklara güvenemiyorum artık. O ilk gördüğüm koltuğu alacaktım! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 29 Aralık 2016; 0:17:1 >
  • Beyler. IKEA Markus'lar nasıldır yav? Sağlam mıdır? Rahat mıdır? Beli iyi destekler mi, bundan biraz şüpheliyim ama.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Hcm adore gibi bir markanın 600TLlik koltuğunu aldığınızda tabiki de bir ayrıcalığınız olacağını bilmeniz lazım çünkü adore bu sandalyeyi bireysel müşterilere pek satmaz, satamaz yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sürekli pcdeyim ( günde 10-12 saat ) kamburluk var. Fizik tedaviye gidiyorum. Önerebileceğiniz bel desteği olan rahat. F/P ürünü var mı ?
  • 200-300 tl ye kadar ders çalışırken kullanılacak koltuk arıyorum

Amazon.de den de olur

Öneriniz nedir?

Kollukları olmayan da

Sandalye gibi rahat olsun

Tekerleği olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.