Şimdi Ara

bilgisayar sürekli resetleniyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar düzgün çalışıyordu.dünden itibaren bilgisayar açılırken windows yazan yerde kendi reset atmaya başladı.sürekli reset atıyor.biosa giremiyorum.bilgisayar açılırken tab'a bastığımda aynen aşağıdaki hatayı veriyor

notice
    the number of disks is not adequare to create a RAID

hard diske başka bilgisayarda format attım.normal çalışıyor başka bilgisayarda.sata hard disk bu arada

sorun BIOS'danmıdır? biostansa nasıl yenisini yükleyebilirim ?

• bilgisayarınla birlikte gelen bir disket olması lazım sata raid sürücüsü. onu tak disket sürücüye onunla başlat. olmazsa eğer xp cd si ile format atar gibi yap ama başlangıçta f6 ya bas raid i sen yükle disketten.

• ben buna benzer bi sorun yaşamıştım anakart üzerindeki başka bir sata girişe taktım hdd yi sorun geçti....

Orjinalden alıntı: andac___707

bilgisayarınla birlikte gelen bir disket olması lazım sata raid sürücüsü. onu tak disket sürücüye onunla başlat. olmazsa eğer xp cd si ile format atar gibi yap ama başlangıçta f6 ya bas raid i sen yükle disketten.

biosa giremediğim için cd'den başlatamıyorum.başka bilgisayarda dediğini yapsam da olmaz heralde ? yani başka bilgisayar sata hard diski takıp format çekme ekranında f6 ya basıp yüklesem olur mu ? diğer bilgisayarda har disk düzgün çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100süz -- 7 Ekim 2007; 13:42:47 >
    Fenerbahçe - Sivasspor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

ben buna benzer bi sorun yaşamıştım anakart üzerindeki başka bir sata girişe taktım hdd yi sorun geçti....

bi umut bunuda denedim ama nafile

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.