Bildirim
Bilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ayak demirse kaynakciya götür o halleder
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
demir değil reis plastik -
Ağırlığı taşıyan merkezdeki kollardan birisi kırılmış, zor tutar ama denerim dersen sunfix yapıştırıcıyı öneririm. Biraz pahalıdır ama sandalyeyi kurtarabilir. Eğer metal pençe yerleştirebilirsen mutlaka tutar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tam olarak yeni ayak falan alsam internetten çözüm olmaz mı acaba bir sandalyeye 600-700 tl vermek gelmiyor içimdenquote:
Orijinalden alıntı: Usbehci
Ağırlığı taşıyan merkezdeki kollardan birisi kırılmış, zor tutar ama denerim dersen sunfix yapıştırıcıyı öneririm. Biraz pahalıdır ama sandalyeyi kurtarabilir. Eğer metal pençe yerleştirebilirsen mutlaka tutar. -
Sandalyeden kırılan yerin ve tekerleğin kırılan bölgesinin fotoğrafını yakından detaylı paylaşırsan daha net bir cevap verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben eski sandalyemin ayağı kırıldığında şu ürünü almıştım. Aşırı sağlam bir ürün ama fiyatı 1 senede 2 kat artmış. Linkini bırakayım yinede;
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/krom-kaplama-metal-ofis-sandalyesi-yildiz-ayak-5-tekerlek-378707124 -
hocam sorun görünürde ayaklıkta sadece attığınız ürünü alsam düzelir mi 1-2 gün balkonda durmuştu yağmur yağdığında falan sandalyenin mekanizması bozulmaz dimi -
Hocam iyice kontrol edin siz sandalyenin mekanizmasını. Dönmesi, yukarı-aşağı hareketi felan dikkatlice bakın. Bak şurada tüm parçalar mevcut;
https://www.hepsiburada.com/ofis-koltuklari-c-60001663?siralama=artanfiyat
İlk attığım linkteki malum biraz tuzlu ama kaliteli. Eğer bütçem az dersen, üstteki linkte 18-19TL'ye senin kırılan yıldız aksam var. -
bir defa alayım ama güzel olsun hocam sizin attığınızı almayı düşünüyorumhttps://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/krom-kaplama-metal-ofis-sandalyesi-yildiz-ayak-382923602?rcp_action=rcpProductClicked#product-seller-info
bu ikisi arasında bir fark var mı acaba ilk attığınızı tavsiye ederseniz onu alayım
edit: sanırım bunun tekerlekleri yokmuş şuan fark ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzerain1 -- 30 Ekim 2018; 12:9:43 > -
İkisi de aynı satıcı, tek fark ucuz olanda 5 adet tekerlek bulunmuyor.
Hocam almadan önce satıcıya sorun uyumlu mu diye. Genelde tüm ofis sandalyelerine uyumlu oluyor. Ben çok memnun kalmıştım. 120 kg civarına kadar dayanıyor.
Ben aldığımda tekerlekli hali 35-40tl idi. Şu an baya tuzlu ama çare yok gibi. En dandik ofis sandalyeleri bile 150-200tl'ye yaklaşmış. -
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 11:23:45 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yağmurda nemde iyi paslanmış. Bir yağlamayı dene. Bu gidişle yeni sandalye parası çıkacak gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 30 Ekim 2018; 13:16:53 > -
-
Koltuğun haline bak.Pislikten rengi kararmış görünmüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X