Şimdi Ara

LG buzdolabının ayakları kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü aldık montajlandı ve 1 ay geçmeden baktım ki kapağın altındaki ayak plastiği kırılmış.yani haraket bile etmediği yerde kapağın ağırlığıyla kırılan bir ayak ve japonla bile yapışmıyor.kırık olduğu için servis çağırsan kullanıcı hatası der geçer,kaliteli malzeme olsa dolabın ağırlığıyla kırılmaz. LG buzdolabı hakkında şikayetleri okumadan ürün almayın.şikayet var sitesine de belirttim şikayetimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 26 Haziran 2013; 20:57:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

ürünü aldık montajlandı ve 1 ay geçmeden baktım ki kapağın altındaki ayak plastiği kırılmış.yani haraket bile etmediği yerde kapağın ağırlığıyla kırılan bir ayak ve japonla bile yapışmıyor.kırık olduğu için servis çağırsan kullanıcı hatası der geçer,kaliteli malzeme olsa dolabın ağırlığıyla kırılmaz. LG buzdolabı hakkında şikayetleri okumadan ürün almayın.şikayet var sitesine de belirttim şikayetimi..

Ben de bir LG çamaşır makinesi almıştım, tüketici hakem heyeti kararı ile iade edip kurtuldum. Sen iade de edemezsin onu. Vallahi geçmiş olsun, ne diyeyim.
  • quote:

ürünü aldık montajlandı ve 1 ay geçmeden baktım ki kapağın altındaki ayak plastiği kırılmış.yani haraket bile etmediği yerde kapağın ağırlığıyla kırılan bir ayak ve japonla bile yapışmıyor.kırık olduğu için servis çağırsan kullanıcı hatası der geçer,kaliteli malzeme olsa dolabın ağırlığıyla kırılmaz. LG buzdolabı hakkında şikayetleri okumadan ürün almayın.şikayet var sitesine de belirttim şikayetimi..

Kaliteyle alakali durum degil uretim hatasidir siz sonradan farketmissinzdir veya paketlemede catlak vardir zamanla kirilmistir lg buzdolabi konusunda son derece kalitelidir....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 2 dolara çalışan adamların ürettiği 13 haftada uzakdoğudan konteynır ile gelen üründe böyle şeylerin olması normaldir.
  • neden kırıldığını belirteyim. servis rezaleti yüzünden.

ürünleri depoda üst üste istifliyorlar, forklift olduğu halde uğraşmak istemeyen adam üstteki dolabı kutusundan tutup aşağıya asılıyor, koca dolap kutusuyla aşağıya düşüyor sonra size gönderiliyor. lg ürünlerinin ayak kısımları hep bu adamların yüzünden hasarlı çıkıyor.

bizim buzdolabında sol ayağı içeriye göçmüş şekilde geldi, değiştirdiler.
  • Günde 2 dolara çalışan adamlar (Siz Çin'i kastettiniz sanırım ama ürün Kore'den geliyor) ortalama ömrü 15 yıl olan şahane buzdolapları üretiyorlar. Ama bizim ülkemizde günde 25 liraya çalışan adamlar işgüzarlığı yüzünden ürünleri fırlatıp atarak patates çuvalı gibi taşıyorlar. Kore'den binlerce kilometreyi sapasağlam geçen buzdolabı bizim elemanlarımız yüzünden pert oluyor.
  • DOGALGAZ KAÇAĞINI ÇAKMAKLA KONTROL EDEN MILLETIZ BURASI TURKIYE NORMAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Günde 2 dolara çalışan adamlar (Siz Çin'i kastettiniz sanırım ama ürün Kore'den geliyor) ortalama ömrü 15 yıl olan şahane buzdolapları üretiyorlar. Ama bizim ülkemizde günde 25 liraya çalışan adamlar işgüzarlığı yüzünden ürünleri fırlatıp atarak patates çuvalı gibi taşıyorlar. Kore'den binlerce kilometreyi sapasağlam geçen buzdolabı bizim elemanlarımız yüzünden pert oluyor.

candoğan bey fikrinizi almka için birkaç yere yazdım ya görmüyorsunuz yada cvp vermiyorsunuz bilmiyorum ama ben yinede burayada yazıp soruyorum yardımcı olup cvp yazarsanız sevinirim....

candoğan bey iyi çalışmalar... bir sorum olucak bosch ve profilo marka buzdolapları aynı diye biliyorum hatta siememns içi aynımıdır bilmiyorum bunların fakat fabrikası aynı diye sizlerden öğrendim...şimdi eski buzdolabımız var çalışıyor fakat reklamlarda boschun 989 tl lik kampanyasını gördüm ve evdeki 13 yıllık ve 24 saatte 2,1 kw yakan hatta şu anda belki 3 kw yakan buzdolab ımızı değiştirmey7e karar verdim ve kampanyalı bosch un 0,67 kw yaktığını gördüm ve değiştirmek avantaj olur diye düşündüö... neyse.... şimdi sorum bosch u incelerken bir de profiloya bakayım dedim ve profilonun muadil ürünü 900 tl civarında olduğunu gördüm...sizce bu iki buzdalabuı aynı özelliklere sahipmidir ,,iç parçalarıda aynımıdır ? ve bu iki ürün arasında hangisini tavsiye edersiniz bosch dahamı kaliteli dersiniz yoksa ikisi aynı ucuz olanını al mı dersiniz ?
    bosch 989 tl olan :http://www.bosch-home.c...w-frost/KDV47VW30N.html

profilo 889 yl olan :http://www.profilo.com....W2VV.html?source=browse

tercih yapmama yardımcı olursanız sevinirim....

• Şimdide dolaptan aşırı ses geliyor
    as

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdide dolaptan aşırı ses geliyor
    as

servis çağırdınızmı ?

ve ses kompresörden geldiğine eminmisiniz ? zaten bir ayağı çukurdaymış
  • Servis ayakbasti parası alıyor gelip gitmondan çağrıirmaya korkuyor insan kullanici hatasımi yaptım diye

• quote:

Servis ayakbasti parası alıyor gelip gitmondan çağrıirmaya korkuyor insan kullanici hatasımi yaptım diye

Buzdolabından çıkan sesle kullanici hatasıyla alakası yok siz servis çağırın buzdolabı yerinden oynadimi hiç nakliye vb ve sesin nerden geldiğini Biliyormusunuz kapağı açınca ses kesiliyormu

• Yanlardan geliyor. Bazen arkadan.sağa bastırinxa kesiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.