Şimdi Ara

Bilgisayar Power Tusu Yaniyor Ekran Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayardan boot atiyordum sonra bi ara bir tusa bastim biosu klasik ayarlarina gecirdi. Sonra windows logosunun ardindan mavi ekran cikti ben de format atayim dedim. Boot ayarlarini yaptim pc acilinca bulamadi usb yi yeni usb taktim yine olmadi. En son actigimda sadece power tusu isigi yaniyordu ve ekran hic acilmiyordu. Bios pilini takip cikardim. Kendini isi ile kapatmadini sagladim yine de duzelmedi. Artik elimden bisrsey gelmiyor ve pc ye acil ihtiyacim var bi yardim edin allah rizasi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msevindir M kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesimi yaptın ??
  • msevindir M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın bios pilini çıkart güç kablosunu sök ramları kontrol et kondansatörlere bak şişme varmı ve güç kablosu sökülüyken power tuşuna 5-10 defa bas çek statik elektriği boşaltsın bi ihtimal işte
  • güç kablosunu çek jumper olur bios pilinin yanında 1 2 dişliye takılıdır çıkart 2 3 e tak sonra geri 1 2 ye tak hatta bu videoyu izlehttps://www.youtube.com/watch?v=Nf8UReYR5dE kesin çözülektir sorunun bios ayarlarını bozmuşsun bidaha oynama kardeş
  • önce kasanın güç kablosunu çek bak mavi olan parçayı çıkart hemen yanındaki tele tak sonra geri çıkart eski yerine tak kasanın güç kablosunu tak kasa direk açılacak f2 yaparak devam et
  • Anakart arızalı büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios güncellemesini eskiden yapmıştım acaba şimdi tekrar eski ayarlara dön deyince birşeymi oldu?
  • arkadaşlar sizin dediklerinizi de bir yapayım bakalım bir de bilgisayar notebook
  • Notebook ta o gösterdiğiniz pilin yanındaki teller yok heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.