Şimdi Ara

Msi laptop klavye ışığı geliyor ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm msi marka laptopu kardeşime oynaması için verdim fakat geri aldığımda ekran ışıkları geliyor ekran gelmiyordu.Pili söktüm ramlari sokup ayrı ayrı denedim yine olmadı.Monitore bağlayınca da ekran gelmesi l.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Msi laptop klavye ışığı geliyor ekran gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhata.agac -- 29 Nisan 2022; 9:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran ışıkları geliyor ekran gelmiyor derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım, msi logusu geliyor pc başlamıyor gibimi? Yada siyah ekranda birşeyler yazıyor ama başlamıyor? Biosa ulaşabiliyor musunuz?
    Bu arada cihaz kaç senelik?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aroretiel kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış yazmışım klavye ışıkları geliyor ekran hiç gelmiyor. Cihaz 4 senelik . Altta bilgisayarın açık olduğuna dair olan ışık da yanıyor.Normal güç düğmesinde olan ışık da yanıyor ama bilgisayar açılmıyor.biosa giremiyorum.Hic logo bile gelmiyor.guc tuşunun yanındaki tuş da saçma bir şekilde klavye ışıklarını arttırıp azalıyor (normalde dragon center tuşu).ve caps lock üzerindeki ışık da gelmiyor normalde basınca gelirdi.

• Ferhata.agac F kullanıcısına yanıt
    Bendede benzeri var 5 senelik, geçen gün bios pili bittide, ilk mesaja istinaden açılış ekranında problem yaşıyorsunuz sizinde bitmiş olabilir diye düşünmüştüm ama anlaşılan sorun bu değil. Dragon center tuşunun böyle bir işleve geçmesi çok ilginç şahsen ilk defa duyuyorum. Umarım ciddi bir problem çıkmaz.
    Lakin harici monitörden de görüntü alamadığınıza göre tatsız bir nedeni veya gözden kaçırılan basit bir detay olabilir bilemiyorum, incelenmesi gerek. İşinin ehli düzgün bir yere göstermenizde fayda var, yanlış yönlendirmek istemem, hassas aletler masaüstü gibi değil malum kabloları flex soketleri dert, problemi çözeyim derken küçük bir yanlış temas, flexin düzgün oturmayıp kısa devresi ile vs daha sıkıntılı bir hale düşmeyin.
    Birşey olmaz demeyin olabiliyor, kısa bir süre önce herzaman yaptığım şeyleri yaparken dalgınlıkla yaptığım küçük bir hata, sonrasında bana pahalıya mâl olduda :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bios ile ilgili mi bilmiyorum ama mesela Hall sensörü falan çalışıyor yani ekran kapatınca klavye ışıkları dahil olmak üzere sönüyor .klavye ışığını ayarlayabiliyorum fn+- tus kombinasyonu ile..Ama logo falan dahil olmak üzere ekrana küçük bir ışık bile gelmiyor.sarja koyunca ışığı da yanıyor.Denemedigim tek yöntem kaldı o da biosun çökme ihtimaline karşı bios yazmak o da başka bir bilgisayar olmadığı için.

• Ferhata.agac F kullanıcısına yanıt

Çözüm bulabildin mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.