Şimdi Ara

Bilgisayar orijinal xp key istiyor ve açılmıyor(acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşın bilgisayarı xp nin korsan olduğunu anlamış ve şimdi illa orijinal xp key istiyori müşteri hizmetlerine falan bağlandırmaya çalışıyor ve bir türlü açılmıyor pc. şuanda o pc den yazıyorum. normalde bilgisayarda hiç bir şey yapılmıyor ama microsoftun sitesine girebiliyorum, yani internet explorer açtı ben de onun aracılığıyla buraya yazabiliyorum
    masaüstü, başlat falan gözükmüyor
    formattan başka çare var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınız "Orijinal XP Anahtarını" İstiyor ve Açılmıyor: Acil Çözümler

Windows XP işletim sisteminiz "Orijinal XP Anahtarını" talep ediyorsa ve bu nedenle bilgisayarınız açılmıyorsa, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• XP Ürün Anahtarınızı Bulun: Windows XP CD'nizin arkasını veya bilgisayarınızın kutusunu kontrol ederek orijinal XP ürün anahtarınızı bulun.
    • Windows XP'yi Etkinleştirin: Windows XP kurulum diskinizi takın ve bilgisayarınızı ondan başlatın. Etkinleştirme ekranında karşınıza çıktığında, bulduğunuz XP ürün anahtarını girin.
    • Windows XP Etkinleştirme Yardımcı Programını Kullanın: Orijinal ürün anahtarınızı bulamıyorsanız, Microsoft'un resmi Windows XP Etkinleştirme Yardımcısı Programını kullanarak bilgisayarınızı etkinleştirebilirsiniz.
    • Telefonla Etkinleştirin: Windows XP'yi telefonla da etkinleştirebilirsiniz. Microsoft'un destek hattını arayın ve temsilciye bilgisayarınızın ürün kimliğini verin. Ürün kimliğini, komut satırına "wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey" yazarak bulabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra Windows XP'niz başarıyla etkinleştirilmeli ve bilgisayarınız normal şekilde açılmalıdır. Sorun devam ederse, Microsoft Destek ile iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok gibi görünüyor format attıktan sonra google'da biraz araştırırsan korsan xp yi orjinal hale getirebilirsin.
  • explorera girebiliyorsan registration crackları deneyebilirsin.System32 ye bir dosya kopyalıyor ve sorun cözülüyor ctrl+alt+del den bir dene bence.olmazsa şu keyi bir dene

MR49R-DRJXX-M6PX2-V96BF-8CKBJ
  • http://www.serials.ws/index.php burdan bulabilirsin sanırım
  • silinsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 7 Nisan 2013; 19:12:05 >
  • forumda illegal key vermek ; crack mrack olayları bildiğim kadar yasak ;

banlanmadan silseniz iyi olur.

ALLAH müstekanızı vermesin ; 2009 daki konu imiş

yemeği fazla kaçırdım ; 2009 daki olay için adamı banlamak tuhaf olurdu.

konu silinirse eğer silinmeden önce ;

eğer orjinal microsoft ürünü satan bir yer değilse dediğiniz yerler korsan kurulum yapıyor olabilir.

oem bile olsa orjinal cd + orjinal key + product barkod licence etiketi (üstünde lisans yazan etiket ) pc üstüne yapıştırılması gerekir.

aksi halde bilgisayarcı basılırsa olan onlara olur ; sizin pcye el konulabilir benden söylemesi.ama genelde pek dikkat edilmiyor ; sonuçta ev kullanıcısı olduğunuzdan ; şirket kullanıcılarına ağır para cezası uygulanır.

orjinal kurarlarsa sizden 80 dolar kadar orjinal yazılım ücreti alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 7 Nisan 2013; 19:02:48 >

• Windows XP Service Pack 1,kurulum aşamasında korsan şifre(Ürün anahtarı) kullandığınızı tespit ederse(ki bu FCKGW ile başlayan şifre oluyor genellikle) kurulumu iptal ediyor.Bu problemi çözmek için aşağıdaki belirtilen prosedürü dikkatle uygulayarak yeni ürün anahtarını Windows registry'sine girin ve Service Pack'i kurmayı yeniden deneyin: (Takmayın bu yazıyı, aşağıya bakın)

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
    Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent Version\WPAEvents
    kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
    açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
    %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci şeçeneği, yani "Evet,Windows'u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere aşağıda görülen seri kodlarından birini girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar gelecek "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini başka bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır'a gelin,4'ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi,Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın ve Service Pack 1'i kurmayı yeniden deneyin.

Generated By Mr.Dude's XP Corp. Key Generator:

V8KG7-FRF6Y-WWRRB-G7KYY-TD4B7
    MTTXT-YX8JQ-6PC2M-TTXDT-WDM8K
    8V678-K66HP-GH28R-PTHKH-98PWP
    4BR3X-4CP6X-2DTXP-FFDHT-7Q298
    CFYHY-FQPJR-RWPC6-PWHKB-MXVKH
    YC62K-W8FW7-7BGVV-PYXD4-R679J
    KC4BB-2JHWW-VKCD6-2MXFV-98VH6
    27GY6-MPPMH-MJ43B-MPP2T-8WQ6Y
    8BCD7-WRTCW-JB6X6-XQF6J-2GCB2
    HVFK6-XQR33-PTW2H-VK6CX-TT738
    QGB7C-8VJ6F-WWHQB-VPVTD-KCPK4
    2P3K7-Y2CRK-T23MH-CR247-KT222
    KXWRG-72G83-P3J32-WB6MT-93JDR
    2KJ6K-BPRYY-6DQYR-C6HB6-FWD26
    BCX44-G46Y6-XBWTV-8QKHB-2VXJP
    8GV67-QRPTM-P6YMB-G2T6Y-D27X8
    2T7C7-3VTRV-2CFFB-2JHDD-QCBJ9
    G4XWB-YQX7Y-WHPW6-4BBBQ-YBBMY
    7XRRM-FQP8R-MW847-XMF6Q-XHYXK
    TBHXM-H6W74-4D8GM-B6XX4-M29T8

ALINTI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda süper olmuş. forumda ne kadar yasak şey varsa bu konuda mevcut Forumdan atılmak istemeyenler mesajlarını silerlerse iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.