Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ PUANI DÜŞER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs1 puanım 291 sıralamam 170.000 okul puanım muhtemelen 65-70 arası ek puanlı sıralamamın yükselmesi ve bölümün puanının düşmesi ile 386 olan fırat üniversitesi bilgisayar öğretmenliğine yerleşebilirmiyim?
    ADMİNLERDEN RİCAM EĞİTİM SINAVLAR BÖLÜMÜNDEN Bİ CEVAP ALAMADIM LÜTFEN SİLMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **karanfilgünleri** -- 21 Haziran 2011; 19:34:47 >

• O bölümün son girenin sıralaması nedir? Önemli olan sıralamadır puan değil.
  • 140.000 İKİNCİ ÖĞRETİM
  • +Alo? 11818
    -Buyurun
    +Düşer mi?
    -Ne düşer mi efendim?
    +Bilgisayar mühendisliği puanları düşer mi?
    -Ben sizi hemen YÖK'e bağlıyorum
  • Düşer ygs ortalaması düşüktü çünkkü sonra şifre filan milletin ders çalışma isteği azaldı bunlara düşüş demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Düşer ygs ortalaması düşüktü çünkkü sonra şifre filan milletin ders çalışma isteği azaldı bunlara düşüş demektir

bu dediklerinizden yerleşebilme ihtimalinin olduğunu çıkarabilirmiyim? Arada 30.00 kişi var çünkü
  • arkadaşlar kafam çok karışık sürekli kafamda yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: **karanfilgünleri**

Arkadaşlar ygs1 puanım 291 sıralamam 170.000 okul puanım muhtemelen 65-70 arası ek puanlı sıralamamın yükselmesi ve bölümün puanının düşmesi ile 386 olan fırat üniversitesi bilgisayar öğretmenliğine yerleşebilirmiyim?

Başlık mesaj uyumsuzluğu

++ bilgisayar mühendisliği bildiğim kadarıyla mf-4 le alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanzxD

quote:

Orijinalden alıntı: **karanfilgünleri**

Arkadaşlar ygs1 puanım 291 sıralamam 170.000 okul puanım muhtemelen 65-70 arası ek puanlı sıralamamın yükselmesi ve bölümün puanının düşmesi ile 386 olan fırat üniversitesi bilgisayar öğretmenliğine yerleşebilirmiyim?

Başlık mesaj uyumsuzluğu

++ bilgisayar mühendisliği bildiğim kadarıyla mf-4 le alıyor.

ÇOK ÖZÜR DİLERİM DALGINLIKTAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.