Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği ile Yazılım Mühendisliği Arasındaki Fark Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Koç --> İlk 500
    Boğaziçi --> İlk 2.000
    İTÜ --> İlk 8.000

Yazılım mühendisliği en iyi

Bahçeşehir --> 20.000

Bunun nedeni nedir ve bu bölümler arasındaki fark nedir okuyan bilen varsa anlatabilir mi ?

• Yazılım Müh okuyorum bilgisayar mühendisliği ile alakası yok neredeyse. (ortak dersler hariç)

Yazılım Mühendisliğinde sürekli yazılım diyagramları, yazılım tasarımı, proje yönetimi, yazılım kalite standartları, yazılım gereksinimleri ve ihtiyaçları yönetimi vb dersler görüyoruz.(Hepsi mesleki dersler) Bilgisayar Mühendisliği çok farklı bir şey ve Software Engineering dersi 1 dönemde tek ders olarak verilir bilg müh'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Nisan 2013; 21:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yazılım Müh okuyorum bilgisayar mühendisliği ile alakası yok neredeyse. (ortak dersler hariç)

Yazılım Mühendisliğinde sürekli yazılım diyagramları, yazılım tasarımı, proje yönetimi, yazılım kalite standartları, yazılım gereksinimleri ve ihtiyaçları yönetimi vb dersler görüyoruz.(Hepsi mesleki dersler) Bilgisayar Mühendisliği çok farklı bir şey ve Software Engineering dersi 1 dönemde tek ders olarak verilir bilg müh'de.

Bilgisayar mühendisliğinde yazılıma yönelik dersler ağırlıkta değil mi ?
  • nedeni tamamen üniversite. boğaziçindeki bilgisayar müh. bölümünü kapat, yerine yazılım müh. aç, yine benzer bir puanla öğrenci alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLackEagLe-1903

Bilgisayar Mühendisliği en iyi

Koç --> İlk 500
    Boğaziçi --> İlk 2.000
    İTÜ --> İlk 8.000

Bahçeşehir --> 20.000

Bunun nedeni nedir ve bu bölümler arasındaki fark nedir okuyan bilen varsa anlatabilir mi ?

konunun üzerinden bir kaç gün geçti ama, cevabını bulamadıysan açıklayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

quote:

Orijinalden alıntı: BLackEagLe-1903

Bilgisayar Mühendisliği en iyi

Koç --> İlk 500
    Boğaziçi --> İlk 2.000
    İTÜ --> İlk 8.000

Bahçeşehir --> 20.000

konunun üzerinden bir kaç gün geçti ama, cevabını bulamadıysan açıklayabilirim

çok iyi olur ben hala bulamadım çünkü :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.