Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi olmak için gereken zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adım okay ilk okulu aile sorunları nedeniyle tam olarak okuyamadım o yüzden sbsden çok düşük puan aldım ort. 350 p civarıydı bende anadolu teknik lisesi bilişim tek. bölümüne girdim ufaklıktan beri bilgisayara bayılırım ama çoğunluğun bilgisayar diyince aklına gelen sadece facebook ,tw , bilgisayar açma kapama değil :) şu anda son sınıfa geçtim diploma ort. 83 şu ama işte kendimi fen liseleriyle kıyaslayınca az gibi geliyor. soruma gelince bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama internetten bakınca adamın teki boğaziçi kazanmış google de stajerlik yapıyor öğrenmek istediğim acaba bunu çok zeki olduğu için mi yoksa gerçekten çok çalıştığı içinmi yapabilmiş çünkü çok zeki biri değilim iq derecem tahminen ort 110 gibidir istesem onun gibi olabilirmiyim çalışarak yoksa iq seviyesimi bir yerden sonra devreye giriyor ?? yorumlarınızı bekliyorum.

• %40 Zeka
    %60 Çalışmak

Bazen bu oranlar değişebiliyor fakat düzenli bir çalışma ve normal bir beyin ile başarılı olabilirsin.
  • Ne kadar zeki olduğuna , IQ na bakıp karar verme önemli olan mevcut zekanı nasıl kullandığındır. İyi yerlerde çalışan herkes süper zeka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksn123

Adım okay ilk okulu aile sorunları nedeniyle tam olarak okuyamadım o yüzden sbsden çok düşük puan aldım ort. 350 p civarıydı bende anadolu teknik lisesi bilişim tek. bölümüne girdim ufaklıktan beri bilgisayara bayılırım ama çoğunluğun bilgisayar diyince aklına gelen sadece facebook ,tw , bilgisayar açma kapama değil :) şu anda son sınıfa geçtim diploma ort. 83 şu ama işte kendimi fen liseleriyle kıyaslayınca az gibi geliyor. soruma gelince bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama internetten bakınca adamın teki boğaziçi kazanmış google de stajerlik yapıyor öğrenmek istediğim acaba bunu çok zeki olduğu için mi yoksa gerçekten çok çalıştığı içinmi yapabilmiş çünkü çok zeki biri değilim iq derecem tahminen ort 110 gibidir istesem onun gibi olabilirmiyim çalışarak yoksa iq seviyesimi bir yerden sonra devreye giriyor ?? yorumlarınızı bekliyorum.

meslek lisesinden çıkıp iyi bir yere yerleşeceğini düşünerek sadece kendini kandırırsın dostum

• Meslek Liselerini övmiyimde çalışırsa neden olmasın bizim sınıftan kız şuan türkiyeden gidemeyeceği üniv. yok. ( bilgisayarla ilgili bi bölüme )
    Meslek liselerinde okul birincileri az kişi içnden seçiliyor mesela aynı okulda anadolu teknikler arasında 1. okul birincisi oluyor düz arası 1.si okul 1.si oluyor birinciyede 60 puan mı ne geliyor + 20 de kendi bölümü diye 320 çektinmi 400 le git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.