< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 30 Ocak 2023; 11:50:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak

-
-
Pazartesi harf notlarım açıklansın, onun da etkisiyle
foruma bu sorunuzu da içeren yeni bir konu açacağım.
Saydığınız sebepler + birkaç sebep var.
-
Hacettepenin ogrenci profili zayif hocam ondan buyuk ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst dönemlerden gördüğüm kadarıyla, yks mantığından farklı olması ve hocaların saçma sapan notlar vermesi yüzünden ortalama kasmak zor. ayrıca okuldan okula göre de değişiyor. Bakınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu ne abi
CobrAliyoutube
Konuşursam çok ağır konuşurumhttps://www.youtube.com/watch?v=8_c1H9YwuiI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk dönem 3.42 yaptım calculus c diğer ana derslerimden a aldım. Genel olarak derslerde çan sistemi uygulanıyor, eğer dersleri düzenli takip edip severek çalışırsanız yüksek bir not alırsınız tabi bu üniversitenize göre değişir (benim üniversitem çok parlak bir üniversite değil). Düşük notların çoğu zaman sebebi öğrencilerin derslere ilgisiz olması, önem vermemesi, çalışmaması vb oluyor tabi aksi durumlar da var. Akademik ingilizce dersinde çan yoktu ve sınavlar zordu (en yüksek not 70'di).
-
2021 gazisi olarak nicke gülümseme attım.
-
Çan varsa 2 rekat şükür namazı kılın.
(Tıpçılar baraj yüzünden ağlıyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 29 Ocak 2023; 2:56:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up up up
hiç sorma ya baraj yüzünden 7 puanım gitti
kanka biliyorsun aynı okuldayız bölümler farklı olsa da, C dersi aldığımız için biraz bilgi vereyim. Hocalar puan kırma konusunda çok netler. İstenilen şey
''cekeceginiz para miktarini girin: ''
iken
''cekeceginiz para miktarini giriniz: ''
çıktısını veren bir kod yazan bir arkadaşın (kodun kalan kısmı ve işlevleri tam) 30 puanlık sorusundan 20 puan kırıldı mesela bu sebeple. 10 puan aldı o sorudan. zaten 4 tane falan soru oluyor.
yine benzer şekilde, hoca sana sayı yazdırma kodu yazdırıyor, işte şu aşağıdaki diziyi alsın kod hepsine şu kadar eklesin çiftleri elesin gibi bir devamlılık istiyor, derste onu for döngüsüyle yaptırdı ve sen sınavda while ile çözdüysen geçmiş olsun sıfır puan. while da müfredat dışı bir şey değil ha 2 hafta sonra da onu işledik yani.
hazır fonksiyon kullanman da istenmiyor. mesela hesap makinesi yazarken switch case kullanamıyorsun. öyle bir ibare yok kağıtta ama. tek tek el yordamıyla yapmadığın için gitti sorun. hocaya gidince de diyor ki sen patrona istediği kodu veremezsen sana yarım maaş verir mi? biz de diyoruz ki hoca patron kodu kağıda mı yazdıracak? ona cevap yok.
-
Elinden gelen her şeyi yapacak gücün olduğu halde sırf bu yüzden giden puanlar bir tek bana mı tuhaf geliyor?
PDF'te yazıyor mu yazmıyor mu bilmem ama Gerçekten çok detay şeyler
Bu tür şeyler sınıfta huzursuzluk falan çıkınca mı oluyor yoksa artık normal mi karşılanıyor
Kod yazmak çok eğlenceli görünüyor.Tıptan oraya geçeceğim..
-
Yurtta kalan biri kolay kolay yüksek ortalama yapamaz
Neden ki?
Özel ortam yok,uyku düzeni yok,sessiz ortam yok,kaynaklara ulaşma desen sıkıntılı
Hocam benim oda 2 kişilik, ilk dönem uyku anlamında sıkıntı olmuyordu, özel ortam olmaması kötü ama adım başı çalışma yeri var gerek yurtta gerekse kampüste, oda arkadaşım değişecek gerçi ama bakalım
Kaynaklara ulaşma sıkıntısını ise hiç duymadım.
yurtta sigara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2021 gazisi olarak nicke gülümseme attım. |
Benzer içerikler
- yks ilk 100 netleri
- psikoloji mezunu işsiz kalır mı
- kayseri dershaneler
- fen lisesi ve anadolu lisesi müfredat farkı
- hemşirelik okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X