Şimdi Ara

Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kampüste kalma geçme sayılarını görünce merak etmiyorum değil dersler mi çok sıkıyor hocalar mı not vermiyor yoksa yks mantığından çok mu farklı gibisinden.

Yolun başındayken taktiklere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 30 Ocak 2023; 11:50:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pazartesi harf notlarım açıklansın, onun da etkisiyle Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak foruma bu sorunuzu da içeren yeni bir konu açacağım.

Saydığınız sebepler + birkaç sebep var.

• Hacettepenin ogrenci profili zayif hocam ondan buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst dönemlerden gördüğüm kadarıyla, yks mantığından farklı olması ve hocaların saçma sapan notlar vermesi yüzünden ortalama kasmak zor. ayrıca okuldan okula göre de değişiyor. Bakınız.

ekşi sözlük
    sınavda eksi puan almak
    https://eksisozluk.com/entry/39437650

• ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

Bu ne abi

Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak

Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama YapmakCobrAliyoutube
    Konuşursam çok ağır konuşurum
    https://www.youtube.com/watch?v=8_c1H9YwuiI&feature=youtu.be

• İlk dönem 3.42 yaptım calculus c diğer ana derslerimden a aldım. Genel olarak derslerde çan sistemi uygulanıyor, eğer dersleri düzenli takip edip severek çalışırsanız yüksek bir not alırsınız tabi bu üniversitenize göre değişir (benim üniversitem çok parlak bir üniversite değil). Düşük notların çoğu zaman sebebi öğrencilerin derslere ilgisiz olması, önem vermemesi, çalışmaması vb oluyor tabi aksi durumlar da var. Akademik ingilizce dersinde çan yoktu ve sınavlar zordu (en yüksek not 70'di).

• c keyfi bir sabittir C kullanıcısına yanıt

2021 gazisi olarak nicke gülümseme attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çan varsa 2 rekat şükür namazı kılın.

(Tıpçılar baraj yüzünden ağlıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 29 Ocak 2023; 2:56:19 >
  • up up up

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

hiç sorma ya baraj yüzünden 7 puanım gitti

• kanka biliyorsun aynı okuldayız bölümler farklı olsa da, C dersi aldığımız için biraz bilgi vereyim. Hocalar puan kırma konusunda çok netler. İstenilen şey

''cekeceginiz para miktarini girin: ''

iken

''cekeceginiz para miktarini giriniz: ''

çıktısını veren bir kod yazan bir arkadaşın (kodun kalan kısmı ve işlevleri tam) 30 puanlık sorusundan 20 puan kırıldı mesela bu sebeple. 10 puan aldı o sorudan. zaten 4 tane falan soru oluyor.

yine benzer şekilde, hoca sana sayı yazdırma kodu yazdırıyor, işte şu aşağıdaki diziyi alsın kod hepsine şu kadar eklesin çiftleri elesin gibi bir devamlılık istiyor, derste onu for döngüsüyle yaptırdı ve sen sınavda while ile çözdüysen geçmiş olsun sıfır puan. while da müfredat dışı bir şey değil ha 2 hafta sonra da onu işledik yani.

hazır fonksiyon kullanman da istenmiyor. mesela hesap makinesi yazarken switch case kullanamıyorsun. öyle bir ibare yok kağıtta ama. tek tek el yordamıyla yapmadığın için gitti sorun. hocaya gidince de diyor ki sen patrona istediği kodu veremezsen sana yarım maaş verir mi? biz de diyoruz ki hoca patron kodu kağıda mı yazdıracak? ona cevap yok.

• thevictorious kullanıcısına yanıt
    Elinden gelen her şeyi yapacak gücün olduğu halde sırf bu yüzden giden puanlar bir tek bana mı tuhaf geliyor?

PDF'te yazıyor mu yazmıyor mu bilmem ama Gerçekten çok detay şeyler

Bu tür şeyler sınıfta huzursuzluk falan çıkınca mı oluyor yoksa artık normal mi karşılanıyor

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Kod yazmak çok eğlenceli görünüyor.Tıptan oraya geçeceğim..Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak 

• Yurtta kalan biri kolay kolay yüksek ortalama yapamaz

• Neden ki?

• Özel ortam yok,uyku düzeni yok,sessiz ortam yok,kaynaklara ulaşma desen sıkıntılı

• Hocam benim oda 2 kişilik, ilk dönem uyku anlamında sıkıntı olmuyordu, özel ortam olmaması kötü ama adım başı çalışma yeri var gerek yurtta gerekse kampüste, oda arkadaşım değişecek gerçi ama bakalım

Kaynaklara ulaşma sıkıntısını ise hiç duymadım.

• yurtta sigara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.