Şimdi Ara

Bilgisayar Müh. Yüksek Ortalama Yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerinizi yapan hoca gerizekalıdır, kod falan da yazamıyordur. Patron dediğiniz adam programcı değilse forla mı whilela mı yazılmış onu bile anlaması mümkün değil, source kodu açıp okuyacak mı? Girdiden önce ekrana girin veya giriniz yazdırmanın ne farkı var? Neyse gereksiz yere gerildim bunları duyunca...

  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Hangi okul bu hocam özelden yazabilir misin merak ettim. Derste işlemediğimiz şeyleri ödevde/sınavda kullanmayın muhabbeti var bizde de, özellikle belirtmiyorlar bunu ödevlerde ancak kullanırsan puan kırıyorlar. Bazı hocaların bazı keywordlere de takıntısı oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

    valla bu kararla yaklaşık 110 küsür kişi dersten kaldık, bir avuç kişi c1 veya b2 ile dersi verdi onların da öğrenci numaraları 219 ve 220 ile başlıyor yani 2 veya 3 senedir alttan alıyorlar dersi :D


    yapan hoca da stanfordla falan çalışmaları olan bir akademisyen. tuhaflık eğitimle geçmiyor işte.

  • hayır hocam, tüm döneme tuhaf geliyor. herkes de sövüyor. ama yapacak bir şey yok. sınıfta kendi yazılım dersleri falan olan bir çocuk var. 56 aldı eleman. sınıf ortalaması 31.

  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

    kod yazmak eğlenceli gerçekten, özellikle problem çözmeyi seviyorsan her seferinde ''bunu nasıl yaparım'' diye didinmek güzel bir haz. fakat bunu bilgisayar başında özgürce yapmak ve f11 yapıp hatanı görebilmekle beraber güzel. kağıt başında hoca memnun ederken değil.

  • totex58 kullanıcısına yanıt

    hacettepe hocam özellik bir durum yok. valla takmak isteyen takacak şey buluyor.

  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu tip şeyleri finallerin de bitmesiyle çok fazla duyuyorum (yüksek nota C gelmesi, programlama dersinde bu tip hatalar, hatta baya itiraz edildiğini de duydum en son durum ne bilmiyorum)

    O kadar çok duyuyorum ki mattan şu kadar kişi kalmış, buradan en yüksek not Xmiş... Diğer ünilerde durum nasıl diye merak etmiyor değilim.

    Gerçekten motivasyon düşürücü benim için, daha hazırlıktayken bir de. İnşallah Hedef 3.5+ diye başladığım yolda bütler kaç gelecek gibisinden düşünmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 29 Ocak 2023; 23:6:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu yüksek ortalamadan bütlere kalmamaya getirdim ya ne diyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 29 Ocak 2023; 23:15:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biraz da kişiye kalıyor hocam artık. hiçbir şeyden kalmadan 3+ ortalama yapanlar da var sınıfta. ama sene başlar başlamaz çalışmaya abandılar.

  • Valla bizim arkadaş ortamı başta 3 ortalama yüksek ortalama diye başladık ama şimdi geçme kalma hesabı yapıyoz derslerde. Eğer çok gezmem dışarı çıkmam diyorsan yüksek ortalama mümkün ancak gerisi pek değil diğer derslerin yanı sıra yazılımda kendin gelişmek için de vakit oluşturman gerekiyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi düzenli çalışmak en büyük faktör oluyo çoğunlukla.

  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

      


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

    Çok kötü. Biz de ilk seneki python dersinde kodu kağıda yazıyoruz ama tek hatadan o kadar puan kırmıyorlar ya. 1 şeyi yanlış yazdın diye 20 puan nası gidiyor. Hani sisteme atarsın hata verir diye puanın gider de kağıt sınav zaten, yazıyı farklı yazsan ne olur yani. Rezalet .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Özil'im boş yapmadığı gün kıyamet kopacak   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.