Şimdi Ara

biLgisayar iyiLeştirme tawsiyeLer ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen kullandığım bilgisayarın aynısını sattım elime para geçti ama yeni sisteme geçecek kadar deiL...
    o yüzden bazı parçaLarında iyiLeştirme yapacağım.. tawsiyede buLunursanız sewinirim..

Sistemim:

AMD 2500 + 2200Mhz cpu (2200 de çaLışırken TakıLıyor) Şu anda 3200+2000mhz yazıyor...

Asus A7V8X-X Anakart..

40gb harddisk ( +250gb ekLeme yapacağım.)

2x256 + 512 mb ddr ram (artırmaLımıyıM?? )

geforce fx5500 256mb ekran kartı ( tawsiyeniz önemLi..)

400watt psu

yardımLarınız içn şimdiden teşk.

• Dostum AMD işlemcilerden hiç anlamam ve zerre haz etmem onu diğer arkadaşlara bırakıyorum ama bu işlemci sanırım celeron ayarında bir şey. Core duo destekleyen bir anakart ile birlikte core duo'ya geçebilirsin (biraz maliyeti arttırır kabul)

HDD: kesin artacak.. En az 200-250 alabilirsin
    Ram: kesin arttır. 2*1024 alabilirsin. Kingston 1024MB (1GB) ram 36YTL kadar. İki tane taktın mı 72YTL.. ilk etapta 1 GB takabilirsin ekonomi açısından
    Ekran kartı: benim bir önceki kartım fx5200'dü.. Güzel karttı bu zamana kadar getirdi ama crysis ve NFSProStreet her şeyi mahvetti Palit 8600GT Sonic+ al... Süper ekran kartı üstelik de fiyatı sadece 150YTL! Bu fiyata daha iyisi yok! Bulması birazcık zor Ankarada gigatek'de var. (+ olması önemli)
    PSU: İdare eder temizle yeter

minimumda 400YTL civarı bişeylere kotarabilirsin diye düşünüyorum....

• 512 ram+ iyi bi ekran kartı seni epey götürür.

• AMD kuLLanmadan ön yargıLı konuşma bence... işLemci hızından şimdiye kadar şikayetçi oLmadım. core duo da kuLLandım p4 te.. ama en fazla hız farkettiren sistem AMD X2 ler oLdu... diğerLerinde aşırı bi fark görmedim. senin dedikLerin biraz garip oLmuş..

yani yeni sisteme geçtikten sonra ben kimseye danışmam.. ama bu sisteme biraz ekLemeLerLe beni idare eder 1-2 yıL daha..

hatta ben sorumu değiştiriyimm...

HANGİ AGP ekran KarTını aLayımmm??????

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.