Şimdi Ara

Bilgisayar ile tanışmanız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk kez 97 senesinde tanısmıstım sanırım. Dayımlar'da vardı disketlerle tek tek oyun yüklerdi helikopterli bi oyun vardı onla aşağıdaki düşmanları felan vururduk. Sonra 99 senesinde biz aldık sanırım abim çevirmeli ağ'dan internete girerdi o küçük karenin gelişini - gidişini izlerdim. Tabii ozamanlar ben pek bilmediğim için bulaşmazdım pek internete felan şimdi 6 yasındaki çocuklar takır takır oynuyolar.

Eve 2005 yılında ttnet bağlatmıştık o aralar nedense baya bi başvuru vardı adamlar 5-6 ay sonra bağladıydı neti.

• 2003 senesinde pentium 4 lü bi bilgisayar gelmişti ilk oyunum delta force tu sonra gta oynadım internetle ilk ADSL şeklinde tanıştım hiç çevirmeli kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

2003 senesinde pentium 4 lü bi bilgisayar gelmişti ilk oyunum delta force tu sonra gta oynadım internetle ilk ADSL şeklinde tanıştım hiç çevirmeli kullanmadım

benim pc hala pentium 4

Yağmurlu bir gündü. Yıl 2003 Falan. Daha küçüğüm. Yağmurdan sucuk gibi olmuştuk,üzerimizde tişört,şort vardı.Kaçacak delik ararken camlarında Bilgisayar Kafe yazan ; hayatımı değiştiren o kafeyi gördüm. Belliki içerisi sıcacıktı. Çocuklar ordan oraya koşturuyor birbirlerine yaptıklarını gösteriyolardı. İşte bende gidim içeri ısınayım diye bi baktım acayip bi makine var herkes başında dikilmiş öyle oldu

• Sene 97.Babam işyerindeki laptopu eve getirmiş.Daha veledim tabi, yaşım altı olmak üzere. Derken Volfied isimli o efsanevi oyunu açtı biraz takılayım diye.
    Bilirsiniz ki o oyunda korumadan çıkıp yeni alanlar parsellemek için "space" tuşuna basmak gerekir ama ben basamıyorum tabiki iki ele birden hükmedemiyorum.Üzerine şurup koyup oynardım.Bu olaydan maksimum altı ay sonrada pentium üç bir bilgisayarım vardı.Yanlış hatırlamıyorsam FoxKids ile Cine5 şifreli yayın yapıyorlardı, pcden onları kırıp izlerdim.Ne izlediğimi tahmin edebiliyorsunuzdur.

Edit; Prince of Persia getirmişti bi arada. DİSKET ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 24 Eylül 2011; 19:19:55 >

• 96-97 yili flan ortaokula giderken, babam benim icin Pentium 166 pc toplatmisti tabi o zamanlarda dogru duzgun ne pc var nede oyun. Disket oyun bulacam diye cankaya'nin altini ustune getiriyodum
    Ustunden kac pc degistirdim, upgrade yaotim ama o pc aynen duruyo
  • 2002-2003 falan sanırım teyzemlerdeki beyaz vestel de midtown madness falan oynardık ilk tanışmam o zaman ,sonra ilk pc 2005 21 aralık ta doğum günümde alındı(casper masaüstü) 2009 kasım da da toshiba laptop aldım
  • sene 98 falandı sanırım. ilkokula gidiyordum halamlarda vardı 1500 dolara almışlardı sanırım. icon resmi fred çakmaktaşın olan bir radyo programı vardı (ben radyo olduğunu bilmiyorum tabi) oyun sanıp açmaya çalışmıştım açılmayınca bozuk bu diye sildim
    deli gibi mario oynardım bi ara mayın tarlası falan oynayım dedim oyunu çözemediğim için birşey anlamadım sıkıldım onuda sildim (tabi sadece masaüstü kısayol simgelerini) sonra ne oldu bilmiyorum ama korkup pc yi kapatmadan olay yerinden hızla uzaklaşmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 yasindayken tanismisim(tanistim diyemiyorum cunku hatirlamiyorum :D) ayni bilgisayar bizde 93 yilindan 2000 lere kadar durdu.98 yilindan sonrasini biraz kestriyorum.bilgisayarin hdd si 3 gb di rami siz dusunun artik :D

not:93dogumluyum.
  • 2002 de need for speed ilk oyunuyla birlikte 2005 te knight onlie vsvs bulaştık bu illete :D
  • 2003 mayısında toplatmıştık. babamın ps2 yada pc teklifini sunmuştu valla dün gibi hatırlıyorum hey gidi günler... eve gelir gelmez half-life, fifa 2003, gta3 bide duke nukem di sanırsam onları kurmuştuk....
  • sene 2000den önceydi tam hatırlamıyorum. bilgisayarda işletim sistemi olarak windows 3.1 gibisinden bişey vardı belki o da değildir ama windows 95den önce çıkmış bişeydi yani. bilardo oyunu vardı. prince of persia vardı.
  • 2002 de eve gelince gördüm düğmesine bastım biraz sonra hoş geldiniz yazdı, hoş bulduk dedim o günden beri neredeyse tüm günümü onunla geçirmeye başladım karı koca gibi olduk yani bi çocuklarımız yok
  • 95 yada 96 da abime alınan bilgisayarı hatırlıyorum fare yoktu ve oyunlar falan siyah ekrana komut girilerek açılıyordu ne günlerdi ya bilgisayarın anahtarı ve özel örtüsü bile vardı
  • Sene 1998 abime pc almışlardı o zaman vestelmiydi neydi hatırlamıyorum işte adamlar kurmaya gelmişti mikrofon fln kurdular ben mikrofona konuşur dururdum
    hiç unutmam yanında birde bisan bisiklet hediye etmişlerdi geriye bi tek bisiklet kaldı zaten
  • 2000 de aldık.test driver 4 vardı onu oynardım celeron işlemci vardı.o zaman helikopter oyunu vardı hala oynarım internetde çevirmeliydi tabii
  • 1997 senesinde tanıştım bilgisayarla wolfied dave ve 3D robotlu bir oyunu oynardım hatırladığım kadarı ile oyun çöl gibi bir yerde geçiyor robotşar vardı akrep gibi bir şey gelip bizi öldürüyordu. Ha birde Herkülü oynardım hey gidi be. Şuan halen çalışır o bilgisayarım. 1997 den 2007 ye kadar onu kullandım.
    İnternete 144 den bağlanırdım hatta rollercoaster tycoon indirdiğimi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Fe4R] -- 24 Eylül 2011; 20:20:12 >
  • Yıl 2002 sanırım. Dayımın Celeron D'li bi makine vardı. Ondan çok ben kullanırdım. Tabi o zaman velediz, yapabildiğim en büyük şey Captain Comando oynamak ve Paint'te çizim yapmak. Sonra üniversiteye başka şehre gitti dayım, PC'yi de bize satmıştı ihtiyaçtan.
  • Bilgisayarı hep gazetelerde görürdüm. Tabi fiyatlarıda yazıyodu. monitör şu fiyata kasa bu fiyata falan. Bende ucuz olsun diye anneme sadece monitörü alalım kasaya gerek yok derdim :D kasa olmadan bilgisayarın bi işe yaramadıgını bilmiyodum tabi :)) Bigün komşunun kızının internet kafede bi işi varmış yanlız gitmemek için benide çagırdı. ilk o gün görmüştüm.14 veya 15 yaşındaydım.internet kafelerde 3 yılım geçti sonra eve pc aldık.5 yıldır pc var evde.
  • internet kafede.
    mahalledeki abilerin bi ara peşine takılıp gimiştim oyun oynuyorlardı (bunu anlamam biraz zaman aldı ilk defa gördüğümden film izliyorlar sandım). 8-9 yaşlarındaydım sonra 9-10 yaşında amca oğlunun pc'sinde sanırım nfs und.2 oynadım (cs 1,5'de olabilir) sonra 13-14 yaşında internet kafeye gittim fifa 2005 oynadım ilk maçımı 1-0 kazandım. (çocuğun biri d ile şut vuruyo dedi vurdum gol oldu). böyle başladı
  • Benimde sanırım 98 falandı monitörüm renksizdi doom 2 oynardım hep kare kare görüntüler windows 95 yüklü idi sonra ben bilgisayarı kapatırken hep fişini çekerdim nerden bilim bozulmuştu tamirciye vermiştik adam dükkanı kapamıştı gittiğimizde dolandırıcıymış sonra 2002 aldım hala kullanıyorum ama niyetim yenisine
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.