Şimdi Ara

Pc ile ilgili bölüm okuyanların asosyal olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

01001101

falsolu

ferrum

zero

tesadüf müdür?

• asosyal miyim? evde ve pc başında vakit geçirmeye bayılıyorum. evde yemek yapıp yemeye bayılıyorum. ama kendimi asosyal olarak tanımlamam.

ömrüm boyunca hep sayısız arkadaşım oldu. her hafta halı saha maçı yaptık yıllarca. üniversite dönemimde sürekli akşamları dışarıdaydık arkadaşlarla.

okul bittikten sonra senelerdir sayısız festivale katılmaktayım. ayrıca dağcılık trekking bisiklet hiking ve kaya tırmanışı aktivitelerine her sene katılmaya devam ediyorum. yurdun dört bi yanında çadır kurdum ve kurmaya devam ediyorum. her sene Bodrum Marmaris Datça yani Karia bölgesini gezerim.

dün Pazar günü tüm gün dışarıda gezdim, akşam üzeri bi akrabanın ailesini alıp yemeğe götürdüm, çocuklar falan ailecek gittik. fakat dün gene forumda çokça mesaj yazdım. çünkü ara ara bi yerde oturduğumda foruma girip iki mesaj yazmak hoş oluyo.

mesela, evde tek yaşıyorum, ama sürekli misafir ağırlıyorum. gerçi Corona sonrası baya azaldı misafir oranı. önceden yılın 3 ayı en az, yatılı misafir olurdu evde.

fakat tekrar söylemek gerekirse, pc başında vakit geçirmeye bayılıyorum. ki zaten Corona'dan beri remote evden çalışıyorum. mesela yarım saat önceye kadar iş yaptım. yani bildiğin akşam çalıştım. şirket bilgisayarını kapatıp, dişlerimi fırçalayıp yattım. yatakta telefondan yazıyorum bu mesajı. şimdi uyuyacam ve sabah gene yatağımın yanındaki laptobu açıp çalışacam. ve bunu seviyorum. bu şekilde çalışmak tam benlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Ağustos 2024; 23:27:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim enişte hukukçu. kendi kukuk büroları var kardeşimle birlikte ikisinin. enişte aynı zamanda vücut geliştirici. Corona sonrası evde geniş balkonu camla kapatıp aletler aldı, evden vücut geliştirme yapıyor. youtube kanalı açtı. bak bu enişte benden daha asosyal. ben daha çok gezip tozuyom. ofisi de kiraya verdiler evden devam ediyolar hukuk işine (mahkemeye gidilecekse dışarı çıkıyorlar, yeni müvekkil geldiyse Starbucks'da buluşuyolar) full evdeler hatta çocuk yaptılar çocuğu anneli babalı kendileri evde büyütüyolar bakıcısız. mis gibi.

bak bu enişte olsun, ben olayım, bizim hepimizin kendi evimiz arabamız var. işimiz ve gelirimiz var. ama biz hepimiz evimizi seviyoruz. hom sıviğt hom.

ben de Corona öncesi spor salonuna gittim. Corona sonrası ben de evden vücut çalışıyorum. benim aletler enişte gibi kapsamlı değil ama bana yetiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışında sosyal biri mi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.