Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 1996 Command and Conquer Red Alert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 yilinda 128 mb rami olan pc'miz vardi.İlk oynadigim oyun Fifa 2000'di,sonra tom ve jerry oyunu vardi.İnterneti 2005 yilinda baglattik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 yılı. Bilgisayarda yüklü oyun yoktu ama o zaman hoppala diye bir site vardı. Bugünün kraloyun'u tarzı bir site oralarda takılırdım. Bunun harici ilk oynadığım oyun CS 1.5 ondan sonra da vice city. Güzel günlerdi
  • 1992-93 falan amiga500 ilk oyun Final Fight
  • 2005 half-life <3
  • pc anlamında okulda 94 yılında prehistorik oynadırlık lab.da.
    Ondan önce commodore 64 de cadı felan adını unuttuğum kasetli oyunlar vardı.
    Konsol olarak 80 lerde atari salonlarında Street fighter, hagar oynamışımdır.birde Escape From The Planet Of The Robot vardı kaç defa bitirmiştim.
  • Bilgisayarla ilk 2000 senesinde tanışmıştım.Beş yaşındayken bilgisayar oyunu oynuyordum.İlk oyunumda Oni Bungie'nin yapmış olduğu efsane oyunudur.Hikayesi için bayağı bir ağlamıştım küçükken hey gidi hey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 2 Mart 2017; 21:6:31 >
  • İlk bilgisayarımı 1999 yılında aldım. Pentiyum 200 mhz işlemci 1.2 gb harddisk 8 mb harici ekran kartı ram 32 miydi 16 mıydı pek hatırlamadım. Win 95 ve win 98 kuruluydu. İki günde bi format atardık. Hep çökerdi. Evimiz iki katlıydı bilgisayarı açınca hardiskin sesi aşağıdan duyuluyordu nerdeyse. Vay be ne günlerdi insan hatırlayınca bi hüzünleniyor. İlk bilgisayarımla pek oyun oynanmadığı için 1 sene sonra değiştim. O zamanlar grafi2000 animasyonları vardı sayko vardı😀.

Oyunlara gelince midtown madnes ve nfs 2 se en favori oynumdu tabi birde fifa 98 de dünya kupası oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 558memoli

ilk bilgisayarımı 2.el almıştık 97 yılındaydı. windows 95 kurulu intel işlemcili 133mhz 8mb ram 16mb ekran kartı 1,5 gb harddisk vardı.sonra windows 98 yüklemiştik.

oyun olarak da msdos supaplex,mario ve fm95 vardı.

Benimde ilk pc hardiski 1.2 Gb dı. Efsane ses çıkarırdı. Aileden gizli açamazsın. Pc açıldımı haşır huşur herkes sesini duyardı😁😁

Mario çocukluğumuzu yedi o oyun😂

• Yıl 1999 du sanırım. Doom 2 ile tanıştım. 5-6 yaşında Doom 2 oynardım altıma ederdim korkudan. Sonra Delta Force, Medal of Honor falan hatırladıklarım bunlar
  • 1993 - Dyna Blaster / Xatax
  • Yıl 1098 Pentium 700mhzli tek çekirdekli pc'im vardı.

İlk oyunum Tomb Raider:

Oyun zor geliyordu,galiba öyle :)

Sonra sırayla baya oyun oynadım.

• 2000-NFS 3 vardı ne günlerdi be..
  • Arkadaşlar Pokemon Go'dan sıkılanlar için yeni Android oyun çıktı, çok sağlam oyun, tanıtım yapayım istedim yeni bir akım olabilir yerinizi alın ;)

https://forum.donanimhaber.com/master-of-monsters-yeni-pokemon-oyunu-ana-konu--124370266
  • İlk bilgisayarım 97 senesinde alında evdeki ilk oyunum carmageddon araba yarışıydı insanları ezer süre alır check point noktalarından geçer diğer arabaları parçalardım.

Bilgisayarla ilk tanışmam 91 senesiydi. Babamın çalıştığı yere giderdim daha harfleri yeni yeni öğreniyorum. Babam kağıda (ms_dos işletim sistemi) ne yazmam gerektiğini yazar bende onu yardım alarak yazar oyuna girerdim. cd prince enter dır enter .exe hangisi diye bakardım sanırım öğrenmek için öyle yaptırırlardı. Birdaha prince yazınca ilk oyun dünyasıyla tanışmış olduğum prince of persia ile verilen süre içerisinde prensesi kurtarmaya çalışırdım. Daha sonraları benzeri oyunlar oynadım...

Sonra 1997 yılında abiminde babama ısrarları sonucu evimize bilgisayar girdi özellikleri bir köşede duruyordu ama bulamadım windows 95 yüklü idi 7 8 gb hard diski vardı. Aklımda öyle kalmış buluncada atarım özelliklerini. Ümit abi diye bir tanıdığımız bir cd getirmişti sağolsun tam sürüm oyunları yükledi işte carmageddon, mdk, f22 uçak smilatör oyunu yıllarca bunları oynadım İlçede oturduğumuzdan bilgisayarcı bile yoktu o dönem başka şehirlerden gelirler satar giderlerdi. Gene sağolsun abim chip dergisi cd rom data dergisi vb dergiler alır eve getirir bir hevesle içindeki müzikleri programları demo oyunları kurcalar vakit geçirirdik nerden bulduğumu hatırlamıyorum mortal commbat yüklemiştik en sevdiğim oyunlardandı arkadaşlarımı toplar oynardım. En çokta ailemle veraber lotus diye bir araba yarışı vardı iki kişi altlı üstlü oynayabiliyorduk birbirimizle yarışırdık babam abim annem ben :D oda güzel bir hatıra benim için. Cısco diye bir yarış vardı nedense onu oynayamadımdı içimde ukte kalmış yeni geldi aklıma. :D Babamla ilerde moto gp oyununu çok oynadım. Gene ilerki zamanlarda half life çılgınlığına merak sardık ardından counter strike vs.. yazı uzar gider arada daha birçok şeyler vardıda kimse okumaz diye yeter şimdi :D Şuan pek oyun oynamıyorum.

• Tanışma 94 falan jazz jack rabbit oynardık, 96-97 gibi eve aldık ordada sonic, army men oyunlarını hatırlıyorum ilk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Mart 2017; 22:48:5 >
  • Arkadaş almıştı evine gitmiştik ilk gördüğümde crt monitörlü bilgisayarı televizyon sanmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılını tam hatırlamıyorum ama ilk oyunum jardinains diye bir oyundu.Bak aklıma geldi indireyim gene.
  • 2005-Delta force

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.