Bilgisayarı yeniden başlattım ve açılınca bekledim bekledim fakat ekran gelmedi klavye falan çalışmıyor 2 kere açma tuşuna basılı tutarak kapattım 3.denememde basili tutunca kapanmamaya basladi acma tusuna basili tutunca fan sesi gelio sadece sanirim fanlarin hizini artırıyor fişi çekdim bende bi öneriniz varmı yeni aldım bilgisayarı |
Bilgisayar fanları açılıyor fakat ekran gelmiyor

-
-
bilgisayar acilista bios a girmeye calis . ekran gelecek mi?
bilgisayar acarken f5 basarak guvenli kip e girmeye calis
baska bir bilgisayaar dan win 10 disk yap rufus ile/ biostan acilis sirasina usb yi sec// sonra win10 ile kurtarma dene/
aklima baska birsey gelmedi
belki de donanim arizasi var..
-
dizüstümü kasamı yazmamışsın anakart kilitlenmiş olabilir gücü kestikten sonra anakartın üzerindeki pili çıkar 1 dk bekledikten sonra geri tak olmazsa pilin yakınlarında jumperlar var onlardan sıfırlama yap çok anlamıyorsan karıştırma bilen birisine sor.
-
RAM'leri çıkart ve sarı pinlerini bir okul silgisi ile sil akabinde ise BIOS pilini sök ve 5 dk bekle sonra geri tak. PC çalıştır. Ekran gelmezse muhtemelen donanım arızası var demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5A36B309 -- 12 Temmuz 2022; 3:41:33 > -
benim eski kasadada oluyordu
ekran kartının üzerinde kırmızı bir ışık yanıuor bu olayda
sendede yanıyorsa ekran kartıyla alakalı olabilir
-
Önce basit kontrolleri gerçekleştirmelisin.
Monitör çalışıyor mu? Çalışıyorsa vga veya hdmi kablolarını kontrol et. Bilgisayarı uzun süre kullandıysan yani açık bıraktıysan ısınmadan dolayı da bazen bu sorunlarla karşılaşıyoruz. Söylediğim kontroller basit olanlar, diğer kontrolleri de arkadaşlar belirtmiş zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahminim kuzey köprüsü ya da ekran kartı sorunu. Önce ram'leri bir söküp takmayı deneyin, eğer gelmezse kesin olarak sorun budur. Aynısını yaşadım eski laptopta, reballing yaparak zor kurtarmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X