Şimdi Ara

Bilgisayar ekranı stand by a aldı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarda televizyon izliyodum tv kartından. şak birden ekran stand by a geçti. ama tv sesi hala geliyor. ekran ın sinya kablosuna baktım çıkardım taktım. çıkarınca sinyal kablosunun çıktığını anlıyor monütör. ama takınca tekrar stand by a geçiyor ekran...

kapattım açtım bilgisayarı gene aynı. fişi çıkardım 5 dk bekledim açtım gene aynı....

sanmıyorum ama ekran kartım yanmış olabilir mi? niye yansın ki ya oyun oynuyorum yanmıyor bu sıcakta tv izlerken mi yanıcak...

bilgisi olan var mı??

Monitör salam

• Masaüstüne sağ tıkla, Ekran Koruyucuya gel alttan Güç... de 'Monitoru Kapat'ı 'Hiçbirzaman' yap Uygula->Tamam, sonra 'Tamam' de geçer..

Orjinalden alıntı: The Answér

arkadaşlar bilgisayarda televizyon izliyodum tv kartından. şak birden ekran stand by a geçti. ama tv sesi hala geliyor. ekran ın sinya kablosuna baktım çıkardım taktım. çıkarınca sinyal kablosunun çıktığını anlıyor monütör. ama takınca tekrar stand by a geçiyor ekran...

kapattım açtım bilgisayarı gene aynı. fişi çıkardım 5 dk bekledim açtım gene aynı....

sanmıyorum ama ekran kartım yanmış olabilir mi? niye yansın ki ya oyun oynuyorum yanmıyor bu sıcakta tv izlerken mi yanıcak...

bilgisi olan var mı??

arkadaş yapmış zaten reset atmayı kapatıp açmayı

• ya temizlemek le fln alakası olacağını sanmıyorum yanan yanmıştır

ekran kartını çıkarıp takmayı yapmadım. ya ztn fazlada üstünde durmadm seneye öss için bilgisayarı kapatmayı planlıyodum isabet oldu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.