Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor,yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayarımı uzun süre uyku modunda bırakan biriyim geçenlerde yine uykudaydı,power'e bastım açılmadı bir kaç kez daha bastım açılmadı.Güç kaynağını off-on yaptım sonra power'e bastım bilgisayar açıldı.Bu sorun son günlerde çok tekrar etmeye başladı.
    Başka bir sorunum daha var bazen durduk yere görüntü gidiyor ve monitörün ışığı yanıp sönmeye başlıyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor...

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Lütfen yardım...
  • dostum bilgisayarı aç bir içini temizle tozunu, ekran kartını cıkart yuvasını bir temizle ekran kartın yakın zamanda gidip bidaha gelmicek muhtamalen... aklıma başka bişi gelmiyor vallahi sabah sabah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostos01

dostum bilgisayarı aç bir içini temizle tozunu, ekran kartını cıkart yuvasını bir temizle ekran kartın yakın zamanda gidip bidaha gelmicek muhtamalen... aklıma başka bişi gelmiyor vallahi sabah sabah :)

O kadar ciddimi yav.
  • ONCELİKLE MERHABA SAYIN KULLANICI SORUN SENİ BİLGİSAYARININ PSU sunda YANİ BİLGİSAYARINA YETRLİ GÜÇ GİTMİYOR

EĞER GÜÇ GİDİYOR DERSEN : FANLARIN YETERLİ ISIYI SAĞLAMIOR KASANI TEMİZLE BU SORUN ISIYLA KAYNAKLI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkn6226

ONCELİKLE MERHABA SAYIN KULLANICI SORUN SENİ BİLGİSAYARININ PSU sunda YANİ BİLGİSAYARINA YETRLİ GÜÇ GİTMİYOR

EĞER GÜÇ GİDİYOR DERSEN : FANLARIN YETERLİ ISIYI SAĞLAMIOR KASANI TEMİZLE BU SORUN ISIYLA KAYNAKLI !

Sıcaklıklar normal hatta az bile,psu aerocool strike x 600w 80 plus psunun sağlam olup olmdıgını nasıl anlayabilirim?Diğer parçalar stabil.
  • BAŞLAT ÇALIŞTIR DXDİAG tan HANGİSİNİN SORUNLU OLDUĞUNU BULABİLİRSİN! ama benim tahminim kasanın bir parçası yeterli dercede işini gormuyor ! yani arızalı! bir teknik servise gostermen lazım

KASA TOPLAMAMI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gebze41 -- 26 Şubat 2013; 14:39:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar hiç açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BAŞLAT ÇALIŞTIR DXDİAG tan HANGİSİNİN SORUNLU OLDUĞUNU BULABİLİRSİN! ama benim tahminim kasanın bir parçası yeterli dercede işini gormuyor ! yani arızalı! bir teknik servise gostermen lazım

KASA TOPLAMAMI !

Evt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

BAŞLAT ÇALIŞTIR DXDİAG tan HANGİSİNİN SORUNLU OLDUĞUNU BULABİLİRSİN! ama benim tahminim kasanın bir parçası yeterli dercede işini gormuyor ! yani arızalı! bir teknik servise gostermen lazım

KASA TOPLAMAMI !

Evt.

Dxdiag ta ekran kartıyla ve ses kartıyla ile ilgili şeyler var psudaki sorunu nasıl bulsun?Ekran kartı içinde sorun bulunamadı yazıyo.
  • KARDEŞ KASA TOPLAMAYMIŞ KASA TOPLAMAK O KADAR KOLAY DEĞİL HER PARÇANIN BİRBİRNE UYUMLU OLMASI LAZIM VOLTLARI UYUMLU LMASI LAZIM SEN BİR PARÇANIN VOLUTUNU DÜŞÜK VEYA YÜKSEK ALMIŞSSIN OYUZDEN !
    BAŞKA SEBEBTEN OLMAZ (KONUŞMA KAPANMIŞTIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gebze41 -- 26 Şubat 2013; 15:33:10 >
  • quote:

KARDEŞ KASA TOPLAMAYMIŞ KASA TOPLAMAK O KADAR KOLAY DEĞİL HER PARÇANIN BİRBİRNE UYUMLU OLMASI LAZIM VOLTLARI UYUMLU LMASI LAZIM SEN BİR PARÇANIN VOLUTUNU DÜŞÜK ALMIŞSSIN OYUZDEN !
    BAŞKA SEBEBTEN OLMAZ (KONUŞMA KAPANMIŞTIR)

Ne voltundan bahsediyosun sen güç kaynağı voltu otomatik ayarlar,ekran kartı anakarta güç kaynağına uyuyosa gerisi hikaye volt otomatik.
    Bende ciddi ciddi yardım bekliyodum ya.
    Ben kasamı 2700 e almıştım Temmuz'da şimdi biraz daha indi fiyatı ama aynı özelliklerde hazır almaya kalksan 4 milyardan başlar hazır kasa almak akıl işi değil toplamayı bilmiyosan o ayrı.
    Ben kasayı alalı 8 aya yakın bir süre oldu problemle karşılaşmadım karşılaştıklarımıda aştım.
    2000 liralık şeye 4000 lira verecek kadar zengin değilim ben.

• KARDEŞİM SEN BİLGİSYARDAN ANLAMIYORSUN BEN ŞU ANDA BİLGİSAYAR ÜZERİNE OKUYORUM SEN KASA ALIRKEN ORDA YAZAR MİD TOWER 220W DİYE SEN GİTİP DEĞİŞİK ALIRSAN RAMIN EKRAN KARTINI FA RKLI VOLATLARDA ALIRSAN BOYLE BİLMEDEN KASA TOPLARSAN AÇILMAZ TABİ ÖĞRENDE GEL PSU BOSUNAMI VOLTUNU KOYMUSLAR AYARLAMAN LAZIM VOLTLARINI !
  • bende masaüstü bilgisayarmı uyku moduna aldıktan sonra ekrana görüntü gelmiyordu anakartın pilini falan cıkartıp reset atmakla cözmüştüm, masaüstü pcdelerde uyku modu laptoplardaki kadar sağlıklı calışmıyor.
  • Başlat -> Çalıştır -> cmd

powercfg -ENERGY

komutunu uygulayıp daha sonra energy-report.html dosyasını kontrol edin bakalım bi sıkıntısı varmıymış bilgisayarın.
  • quote:

KARDEŞİM SEN BİLGİSYARDAN ANLAMIYORSUN BEN ŞU ANDA BİLGİSAYAR ÜZERİNE OKUYORUM SEN KASA ALIRKEN ORDA YAZAR MİD TOWER 220W DİYE SEN GİTİP DEĞİŞİK ALIRSAN RAMIN EKRAN KARTINI FA RKLI VOLATLARDA ALIRSAN BOYLE BİLMEDEN KASA TOPLARSAN AÇILMAZ TABİ ÖĞRENDE GEL PSU BOSUNAMI VOLTUNU KOYMUSLAR AYARLAMAN LAZIM VOLTLARINI !

Sen bilgisayar okumaya devam et.
    Çok gezen bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Başlat -> Çalıştır -> cmd

powercfg -ENERGY

komutunu uygulayıp daha sonra energy-report.html dosyasını kontrol edin bakalım bi sıkıntısı varmıymış bilgisayarın.

ENERGY komutu yönetici ayrıcalıkları gerektirir ve yükseltilmiş bir komut sisteminden çalıştırılabilir yazıyor.
  • quote:

KARDEŞİM SEN BİLGİSYARDAN ANLAMIYORSUN BEN ŞU ANDA BİLGİSAYAR ÜZERİNE OKUYORUM SEN KASA ALIRKEN ORDA YAZAR MİD TOWER 220W DİYE SEN GİTİP DEĞİŞİK ALIRSAN RAMIN EKRAN KARTINI FA RKLI VOLATLARDA ALIRSAN BOYLE BİLMEDEN KASA TOPLARSAN AÇILMAZ TABİ ÖĞRENDE GEL PSU BOSUNAMI VOLTUNU KOYMUSLAR AYARLAMAN LAZIM VOLTLARINI !

Psu'm 600w ekran kartım 150-200 w tüketiyor.Psunun watt ı az gelmedikten sonra isterse 3000w olsun farketmez otomatik ayarlanır geri kalanı.Boşuna okuyosun.
  • YAW HE HE GİT YAKINLARININDA OKUL VARSA BİLİSİM TEKLONOJİLERİ OKULUNA SOR ! UKALA
  • quote:

YAW HE HE GİT YAKINLARININDA OKUL VARSA BİLİSİM TEKLONOJİLERİ OKULUNA SOR ! UKALA

Çok isabetli bir uzaklaştırma olmuş,artık bimiyosan konuşmassın umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @freerun arkadasımın da bahsettıgı gıbı sıstem uyutma masaustulerde cok ıyı calısmıyor. uygulamamanı tavsıye ederım zorunlu kalmazsan. yıne onun dedıgı gıbı bıos pılını cıkart v ramlerı degıstır. 600w 80+ psu varmıs yeter artar bence crossfıre veya slı yapmadıysan. cunku ben 600w kullanıyorum o da bosst marka bır psu sorun cıkartmıyor. pılı sok bekle bır 0-20 sn falan gerı tak. bu buyuk ıhtımalle power ayarlarından kaynaklanıyordur. bıosunun ıcındekı. olmadı onlara bakarız bi. dene bakalım erak ettım sorunun cozumunu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.