Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ise yarar ama tigi matte seperation ile elini daldirip gezdiremiyorsun macunsu sert bir yapisi var elinde yaydiktan sonra parmaklarinla sacin ustunden gecirerek yap benimde sacim ince, seyrek ve duz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bişi sorcam byvilaini eline yedirtikten sonra elimi saçımın içine sokamıyorum elimde saç kalıyo ve acıyor osis de böyle degildi hanz de fukodada değildir ama kullanmadim byvilaini saç içinde elimizi nasıl kaygan biçimde gezdiririz

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    hangisi? silver mi, clay mi,gold mu?

• Silver

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    sacin inceyse iyice yedir eline sadece sacinin ustunu kurcala icine daldirma sonra parmak uclarila on tarafa uygula,suan elimde by vilain olmadigi icin tam net soyleyemiyorum ama by vilain kolay uygulaniyordu bildigim kadariyla

• Hocam sacim kalin telli,dalgali ve kuru okula giderken sadece sacimin on kismina fon cekiyorum ama sacim elektrikleniyor birde sacim kalip gibi duruyor hicbir urun kullanmiyorum sadece on kisma fon cekiyorum ama sacimin dogal gorunumlu olmasini istiyorum bunun icin saci nemli ve dogal gosteren bir wax ve ucuzundan bir fon suyu onerirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 20 Aralık 2014; 20:33:09 >
  • Saçım ince telli

Sprey mi kullanayım yoksa köpük mü

Hangi wax kullanayım sprongewax mi claywax mi

Oss me up nasıldır

Şu şekildeolması için ne önerirsin hangi ürünler

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• ilk resimdeki adam mariano di vaio su dunyada sacini yapamadigim tek insan, kesimi falan cok karmasik, ek olarak bunu wax ile degil fon makinesi, sprey ile yapiyorlar genelde wax i ise tutus saglasin matlik versin diye kullaniyorlar.sekillendirme amaciyla kullanilmiyor youtube a schmitz style mariano di vaio yazarsan adamin biri birebir yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

ilk resimdeki adam mariano di vaio su dunyada sacini yapamadigim tek insan, kesimi falan cok karmasik, ek olarak bunu wax ile degil fon makinesi, sprey ile yapiyorlar genelde wax i ise tutus saglasin matlik versin diye kullaniyorlar.sekillendirme amaciyla kullanilmiyor youtube a schmitz style mariano di vaio yazarsan adamin biri birebir yapiyor.

Hangi marka alayım

Mariano di Vaio adam çok şekil saç zaten çok etkiliyor adamın karizmasını

• mariano di vaio, davines kullaniyor sachanede var

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş
  • Güzel konu olmuş hocam benimde bi sorum olacak. Aşağıdaki şekli nasıl yakalarız?

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• İyi akşamlar hocam,benim saçım ince ve kalın telli karışıkmış(kuaföre sormuştum),saçlarım duz saçımda donek var(saçlar sola giderken bi taraf sağa gidiyor) bu yüzden yukarı doğru dikiyorum saçımın boyuda kaşların hizasında iyi tutan bi wax lazım bana şuan osis flexwax var ama tutmuyor verdigim para boşa gitti diyebilirim.

•  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Hocam peki bu saç için hangi ürün lazım?

@Markus Schulz

• hocam yanlar makasla kisaltilmis yani tam net uzunluk soyleyemem ama ya 2 ya da 3 cm var yanlar ve geriye taranmis, ust taraf bir 8-9 cm var buna side part deniliyor ama kendisi birazcik degistirmis yanlarin geriye taranmasi gibi ve saca pomade surmus toni&guy pomade veyahut hanz de fuko modify pomade gibi urunler sayilabilir kolayca evde yapabilirsin fon cekerken mutlaka orta sicaklik olsun

• Synster S kullanıcısına yanıt
    Ramsey di sanirim bu.Bu saca hem volume hem de sert tutuslu bir clay wax tarzi sey lazim.Alabilirseniz yurtdisindan hdf claymation,by vilain dynamite clay alin derim.Turkiye' de pek kaliteli denilecek urun yok acikcasi.Yilbasina denk geldigi icin ayrica kargolar ucretsizdi sanirim.

• sert tutuslu bir wax ve saglam fon ile cozulebilir.Urun almadan once birde soyle deneyin.Sacinizi elinize su alarak yavas yavas islatin, suyun fazlasini almak icin havluyla hafif kurulayin.Flexwax dan biraz alip saciniza uygulayin fon ayarlarini orta sicaklik maksimum hiz yaparak fon cekin (benim tercihim tarakla degilde elle yapilmis olmasi saca daha fazla volume veriyor).Sacin tamamen kurudugunu hisettiginizde biraz daha flexwax alip saca uygulayin ilk once sacin orta kismindan one dogru uygulayin.Cunku direkt one surerseniz hem sac islak gorunur hem de urun saca agirlik yapar daha kolay dusmesine sebep olur.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen bende dediginiz gibi yapıyorum hocam yorumunuz için eyvellah,flex wax pek sacımı tutamıyor bitmeye geldi zaten bide mess up deniyim dedim uzmez inşallah :)

• mess up in tutusu daha az paraniza yazik olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.