Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle su bazli urunlere yonelinmeli.Cunku su bazli olanlar sactan daha kolay cikiyor.Eger petrol bazli olani alirsaniz her gun kafanizi yikamaniz lazim bu da sampuani yani kimyasallari hergun kafaniza surmeniz demektir.Ornegin benim sacim yagli ince telli ve duz.Ben sponge kullaniyorum, bir gun sampuanla diger gun suyla yikiyorum eger saciniz kolay yaglanmiyorsa su bazli bir urunle bir gun sampuanla iki gun suyla yikayabilirsiniz.Ek olarak mutlaka ilik suda ve sacin diplerine masaj yaparak yikayin.Sahsen sac tellerimi yatagimda degilde yikanirken elime gelen bir iki teli goruyorum.Bunun sebebide sacimin ince olmasi.Gerekli bakimi yaparsaniz bir sorun olmaz zaten genetikte varsa dokulme dokulur o sac.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle iyi akşamlar

Öncellikle Saç yapım ince telli,dalgalı ve hafif de gürlük var.kafam ise yuvarlak.yapmak istediğim saç modeli ise tam olarak bu

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Öncelikle hangi tür malzemeler ve şekillendiriciler gerekiyor ?

elimde olan malzemeler ise;

swarczhkopf tutuculuk spreyi 3 numara
    egos killi wax 3 numara
    fön makinesi
    fırça

Sizce bu saç stili bana gider mi giderse nasıl yapmalıyım.saç kesimim nerdeyse aynı saçlarımın ön taraftaki uzunlugu işaret parmağımın biraz üstüne

Şimdiden Teşekkür ederim
    İyi forumlar...

• Omerdir12 kullanıcısına yanıt
    Beckham in sakalida bu sac stili guzellestiriyor ilk once ne tarafi tariyorsan oraya tara mesela ben saga tariyorum sonra side part yani sacimi ayiriyorum, ayirdigin kismi geriye tara sacin nemliyken yap bunlari waxi sur fonu cek yanlari fircayla,onu tarakla (araligi genis olursa iyi olur) en son parmak uclarina hafif wax al ve sacinin onune parmaklarinla uygula sakin daldirma elini asagidan yukariya taradagin yone dogru hareket ettir yani elinle "r" çiz sonra spreyi al uzaktan hafif hafif spreyle kurumasini bekle kuruduktan sonra biraz daha spreyle sadece onu degil sacin her tarafini tamamdir

sacinin ek olarak ince telli olmasi arti ama suratin yuvarlaksa onu oval gosterecek quiff gibi stiller daha iyi gider

• Hocam Teşekkür ederim

Saçlarımı Saç Düzleştirici ile düzleştirip öyle Şekil veriyorum ve sonra fön vs vs.

Yüz yapım buna benziyor bu saçı nasıl yapabilirim
    Teşekkür ederim

suratiniz oval veyahut ucgen o zaman bu saca 12 cm sac gerekir birde ters tarafa taradiginizda gayet guzel durur deneyin derim yalniz saciniz ince oldugu icin sacinizi sabitleyecek bir urun kullanin paste gibi redken in var alabilirseniz alin derim

• Teşekkür ederim herşey için
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için. Ben American Crew Grooming Cream Wax aldım saçım hafif dalgalı ve gür diye ama pek işe yaramadı. Hatta iğrenç gibi oldu. Bu tarz gür, kalın telli ve uzadıkça kabaran saçlara en iyi hangi ürün gider? Teşekkürler.
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    Keşke Fiber olanını alsaydın
    ara makas attirabilirsin seyreklik icin, senin yerinde olsam mis gibi dalgali sacim varken sacin onunu quiff yaparim yan tarafi hafif kisaltirim ve geriye tararim mis gibi olur ya da messy dediklerini ruzgarda ucusan bir stil yaparim

• Fiber'in ne özelliği var? Bana az parlaklık veren ama iyi şekil veren bir şey lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Az parlaklık verıyor ama ıyı sekıl versın ıstıyorsan baska wax bak
    fiber dedigin ozelligi tasimiyor, low shine diyor ama masallah bildigin pomade ile kapisir ve tutusu pek iyi degil butceni tam bilmedigim icin net birsey soyleyemeyecegim.

bu wax'i 40 tl'ye aldım yine aşağı yukarı öyle bir şey olursa uygun olur. pomade almayı düşünüyorum bakalım.
    Fiber bende hafif mat doğal parlaklık verıyor fön öncesi kullandıgınız urunden dolayı kaynaklanıyor olabılır
  • wax önerirmisiniz max 15 tl lik

Hocam iyi akşamlar benim ihtiyacım olan şu ;

öncelikle saçımdan bahsedeyim kime benzetsem bilemedim tam benim tarzda yok saçlarım düz,özellikle yıkadıktan sonra saçımı acayip şişiyor ve kahkül denilen olay oluyor saçın ön kısmını şekillendirmek çok zor oluyor, çok jöle,wax kullanan biri değilim kullandığım zaman da benim işime yarayan ürünler değil.Ben dışarı çıkarken mor elidor kremden sürüyorum biraz ön tarafı yana-arkaya doğru yatırıyorum yanları da bastırarak tarıyorum şişi gitsin diye zaten elidoru sürdükten sonra 2. gün saç biraz da yağlanınca tam istediğim şekil oluyor hafif yana elimle atıyorum saçı.

Ancak benim istediğim saçı yıkadıktan hemen sonra bu şekli vermek hem yapış yapış olmasın saçım hem de şekilli olsun istiyorum köpükler bu işi görür mü veya hangi ürünü tavsiye edersiniz.

İşi de bilmediğim için bu kadar yazdım ama saçı tarif edebildim mi hala bilmiyorum saç tellerim düz,sık,yumuşak ama uzadıkça saçım kabarıyor,duştan sonra kabarıyor ve verdiğim şekil sadece öne düşen saçları hafif yana atmak imkanı yok jöleyle şekil veriyorum sprey sıkıyorum üstüne kapıdan çıkarken yine bozuluyor saç.

Edit: ne akşamı yav gecem gündüzüm karıştı iyi sabahlar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 19 Şubat 2015; 3:19:48 >

• bende de arkadasimda da ayni etkiyi yapti zaten american crew yenilendi diye bilyorum tr de hep eski formuller dolasiyor, millet american crew i 7 dolara wallmart tan aliyor, daha profosyonel urunler secilmeli schwarzkopf,loreal,tigi,sebastian gibi

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    hocam sacinizi sicak suyla mi yikiyorsunuz? oyleyse ilik suyla deneyin, urun olarak kopuk daha da kabartabilir, sacinizi sekillendirmeden once saci islatin havluyla kurulayip fon cekin sonra elidor un kremini kullanin derim masraf yapmadan bir deneyin olmazsa sacinizi agirlistirmayacak sekillendirici oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

hocam sacinizi sicak suyla mi yikiyorsunuz? oyleyse ilik suyla deneyin, urun olarak kopuk daha da kabartabilir, sacinizi sekillendirmeden once saci islatin havluyla kurulayip fon cekin sonra elidor un kremini kullanin derim masraf yapmadan bir deneyin olmazsa sacinizi agirlistirmayacak sekillendirici oneririm

Sicak suyla yikarim saclarimi, ilik deniyeyim bir de. Fon isini sevmiorum kalip gibi kaliyor sac oyle hosuma gitmior.Birazdan cikicam hafif islattim, sonra elidorla sekil verdim onler bozuldu cikmadan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.