Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
55
Favori
77.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WalterHartwellWhite kullanıcısına yanıt
    alinti yapilmayinca bildirim gelmiyor sorunuz neydi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WalterHartwellWhite kullanıcısına yanıt
    herkesin hayali o ama watson da pek oyle urunlerin satildigini duymadim toni&guy in matte putty si istedigin seyi vermeyebilir daha cok american crew fiber (bu da ne kadar tutar muamma) dedigine uygun veya davines,3dmension bakilabilir hic olmadi kopuk+sprey ile yine tutuculuk saglanabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu dediğiniz markaları nereden buluruz ? bir de benim saçlarım kalın telli ve mat kendiliğinden. Onu parlatmak istiyorum zaten doğal halinde ama parlak waxta sevmiyorum. Böyle tutuculuğu orda parlak olmayan ancak mat olursada saçım çok mat olcağı için orta parlaklık olan wax önerir misiniz ? Tony &guy pomade alıcaktım ancak sanırım kalın telli saçlara gitmiyomuş.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim saçlarım kalın telli ve mat doğal hali. ( Sanırım yıllardır wax kullanmaktan). Neyse tony&guy pomade laıcaktım ancak kalın telli saçlara gitmiyomuş sanırım :) Şimdi parlak wax sevmiyorum ancak mat alırsamda dahada mat olucak saçlarım. Bu yüzden orta parlaklkta hafif mat diylim öyle bir wax var mı ? orta tutuculukta olsun üstüne sprey atarım :) Bir de marka önerin lütfen. dediğiniz markaları bulamıyoruz nereden buluruz ondada yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    dedigim markalari yurtdisindan alabilirsiniz, amazon,hdf nin sitesi ve sprezstyle dan sanirim orta seviye tutus istemissin ve orta seviye parlaklik olsun demissin buna gore imkanin varsa scheme cream alabilirsin veya buna benzer urunler mesela american crew fiber olabilir bu da hafif bir parlaklik veriyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    hocam yurtiçi yok mu ? ordan alsam yok gümrükten geçecek yok bilmemne vs :) bir de pek anlamam ama american crew fiber kullandım. Böyle krem tarzı yok mu : :)
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    ac forming cream de olabilir dedigin urun cercevesinde pek birsey almadigim icin net soyleyemem, sachane veya kozmoyadan bakabilirsin davines,tigi,loreal,schwarzkopf gibi markalara

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    alinti yapilmayinca bildirim gelmiyor sorunuz neydi?

    Merhaba,bir sorum olacaktı; İnce telli sık gür ve sert saçım var fonden önce kullanabileceğim ısıdan koruyan ve hacim verme özellikleri bulunan bir urun kullanmak istiyorum fonden sonra da hacim doku katan sert tutuslu doğal görüntü veren mat bir wax kullanmak istiyorum. Fönden önce osis upload hacim kremi,fönden sonra osmo corruptor wax var aklımda sizce ne kullanmalıyım bunlar dışında siz de onerebilirsiniz sachaneden bulabilecegim.şimdiden yardımların için teşekkürler. Waxi saçıma parmaklarını sokmadan üzerinden sürersem doku ve hacim katar mi sadece tutuculuk görevi mi gorur saçın fon ve fırça ile fon çekildiği gibi tel tel kalmasını istiyorum saçım uzun değil ve elle fon çekmeyi deneyince güzel olmuyor o yüzden üstünden surebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caresiz00 -- 8 Şubat 2015; 1:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yardım edebilcen mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbenim -- 8 Şubat 2015; 15:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    En azindan sorularinizi sorarken ne istediginizden tam emin olun diye aciyorum.

    Wax
    Saci hacimlendirmek ve rahat sekillendirmek icin varlar desek yeridir.Sacimi butun gun havada tutsun, tutmazsa berbat diyorsaniz yanlis diyorsunuz.Wax saci butun gun tutmaz yaninda ekstra urun kullanmazsaniz.Mesela sac kopugu,pre-styling spreyleri veyahut spreyler.Wax secerken on onemli sey bana gore su bazli mi,petrol bazli mi oldugu.Su bazli olanlar sactan kolay cikar yani yikamasi cok rahattir yaninda birde ozel sampuan istemez.Petrol bazli olanlat saci kazitacak cinstendir,iki uc kere yikarsiniz saci ama bir turlu dogru duzgun cikmaz sactan.İkinci onemli sey hangi sac seklini kullanacaginiz.Mesela pomade ile gidip quiff yapmak veyahut claywax ile sleek back yapmak gibi.

    Sac Kopugu
    Saci yikadiktan sonra sac nemliyken uygulanir.Saca ekstra hacim ve tutus saglamak icin kullanilir.Piyasada bir cok urun var ama tavsiyem loreal paris bakmaniz.

    Pre-styling Spreyler
    Gelelim onemli bir hususa.Bu spreyler sacinizi sekillendirmek,saci korumak icin onemliler.Mesela sacinizi her gun yikiyorsaniz ve her gun fon tarzi islemler uyguluyorsaniz mutlaka kullanmaniz gerekir.Halk arasinda bunlar tabi fon suyu diye bilinir kabaca ama biraz daha farklidir bu meretler.Tavsiye isterseniz kms bakabilirsiniz bana gore piyasanin en iyilerinden.

    Spreyler
    Saca seklini verdikten sonra saci dondurmak,bozulmasini onlemek amaciyla kullanilir.Yalniz dikkatli kullanilmali cok kullanildigi zaman saca agirlik yapabilir ve sacin dusmesine neden olabilir.Piyasada ucuz ve kotunun iyileri var mesela morfose gibi.Ya da biraz daha pahali olupta morfose ile ayni sonucu veren taft.Son olarak 40-50 liraya alabileceginiz kaliteli sebastian gibi markalar mevcut.

    Son olarak bu urunlerin yaninda dikkat edilmesi gereken husus sac kesimi.Sac kesimi uygun olmadan bu urunler ise yaramaz.Ek olarak wax almak isteyipte axe,hobby,totex vb markalara yonelmeyin.Paranizi biriktirin kaliteli birsey alin.Mesela kendim Hanz de Fuko kullaniyorum.Kendileri su bazli wax uretiyor.Urun 60mL olarak satiliyor ve kendileri uygun bir kullanimda sizi 5-6 ay goturebiliyor.Kullanmaniz gerek sadece isaret parmaginizin yarisi kadar sonra elinize iyice bastirip yayin.Daha sonra bakin dikkat sacin onunden arkaya degil ilk olarak orta kisimlara yandan uygulayip on tarafa surun wax i.Boylelikle wax tum saca yayilip hem dogal bir goruntu hem de cok daha fazla hacim vermis olacak.

    Marka tavsiyeleri
    Elimde yeterli miktar yok uygun olsun diyorsaniz sprey olarak Morfose,wax olarak Osis Mess Up alabilirsiniz toplamda 26 lira olmasi lazim.

    Elimde para var sacim onemli elime almak istemiyorum sacimi diyorsaniz pre-styling olarak KMS Free Shape veya Sea Salt, Hanz de Fuko alinabilir.

    Wax Cesitleri
    ClayWax (Hanz de Fuko uzerinden anlatiyorum)
    Saci butun gun havada tutmak ve bozulmamasini saglamak icin uygun.Yalniz sacimla oynarim yeniden sekillendiririm diyorsaniz almayin uzer.Surdukten sonra saca hemen sekli vermeniz gerekir cunku kendileri pek akiskan bir yapiya sahip degil.Genellikle undercut icindir.Ve saca mutlak matlik verir.

    SpongeWax
    Benim en sevdigimdir kendileri.Kokusu muhtesem tutusu mukemmel ve sekillendirmesi kolay.Sacinizla butun gun oynayabilirsiniz bozup tekrar yapabilirsiniz.Bana gore en iyi urundur piyasadaki.Tutusu clay den biraz azdir.Undercut,quiff ve sleek side part icin uygundur.Saca matlik yaninda hafif bir isilti verir.

    Pomade
    Tutusu orta seviyededir.Saca parilti katar kokusu guzeldir.Genellikle 1940-1950 lerde yapilan sleek back icin uygundur.

    Quicksand
    Kokusu pek yoktur gibi birsey.Yani varla yok arasi.Tutusu Sponge a yakindir.Genelde sponge ile cocktaling(iki wax i karistirarak yapilan bir islem) icin kullanilir.Saca matlik ve sahil goruntusu vermek icin kullanilir.

    Hangi wax ve neden?
    Oncelikle kisiler uzerinden ornek vereyim.Eger Justin Timberlake'in TKO klibindeki sekli istiyorsaniz pomade lere bakmalisiniz.Modfiy pomade veya toni&guy pomade.Eger David Beckham tarzi istiyorsaniz quicksand,american crew fiber vb bakabilirsiniz.Eger james dean tarzi quiff istiyorsaniz sponge wax,gold digger,matte seperation alabilirsiniz.Alacaginiz urunler icin mutlaka organik olma durumunu arastirin.Suyla kolay cikip cikmadigini ogrenin.


    Merhaba,bir sorum olacaktı; İnce telli sık gür ve sert saçım var fonden önce kullanabileceğim ısıdan koruyan ve hacim verme özellikleri bulunan bir urun kullanmak istiyorum tellenmeyi dusen telleri engelleyen. fonden sonra da hacim doku katan sert tutuslu doğal görüntü veren mat bir wax kullanmak istiyorum. Fönden önce osis upload hacim kremi,fönden sonra osmo corruptor wax var aklımda sizce ne kullanmalıyım bunlar dışında siz de onerebilirsiniz sachaneden bulabilecegim.şimdiden yardımların için teşekkürler. Waxi saçıma parmaklarını sokmadan üzerinden sürersem doku ve hacim katar mi sadece tutuculuk görevi mi gorur saçın fon ve fırça ile fon çekildiği gibi tel tel kalmasını istiyorum saçım uzun değil ve elle fon çekmeyi deneyince güzel olmuyor o yüzden üstünden surebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caresiz00 -- 8 Şubat 2015; 16:03:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam benımde sıze bır sorum olcaktı.Bu şaç stilini yapmam için neler almam lazım hangi saç spreyı hangi wax hangi şekillendirici fırça fön makinem var.Fiyatlar uygun olursa sevınırım.O kadar gücüm yok Taftın spreyını bi yerden çok tavsiye ettiler birde.Yardımlarınızı beklıyorum.Bu arada şacım gür ve sık yapıya sahip.


     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyın397 -- 8 Şubat 2015; 17:54:53 >




  • Huseyın397 H kullanıcısına yanıt
    pek bir urune gerek yok fon cekmis tarakla tuculuk icin belki wax alinabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • caresiz00 C kullanıcısına yanıt
    pmden yazmistim sana gelmedi mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi PM den hic bisey @Markus Schulz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçım dalgali ince telli saclarimin 18 -26 uzunluğu var sadece üst taraflar sağ tarafa hafif kalkık şekilde arıyorum osisin hangi waxini tavsiye edersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünler saç dökülmesi yapar mı? Şekillendirici, wax kullanırken saçın dökülmemesi için sağlığını bozmamak için neler yapmak gerekir? Bunlar hakkında da konuya bilgi ekler misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omerdir12 kullanıcısına yanıt
    tavsıyem mess up tutuculuk dıyorsan flex wax
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leetnock

    Bu ürünler saç dökülmesi yapar mı? Şekillendirici, wax kullanırken saçın dökülmemesi için sağlığını bozmamak için neler yapmak gerekir? Bunlar hakkında da konuya bilgi ekler misiniz?

    Saçına bakarsan ve gecelerı waxı sactan arındırırsan hıc bısey olmaz tabı kalıtelı urunler kullanman gerek, ben sekıllendırıcı olarak osis, american crew kullanıyorum bakım olarak da kerastase çok iyi vazgeçilmezim oldu diyebilirim.
  • Kerestase için danışman kuaföre gidip ne kullanmanız gerektiğini mi öğrendiniz yoksa siz mi seçtiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Kendim seçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.