Şimdi Ara

Bilgi Sarmal TYT matematik denemeleri kaç net yapiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan önce 345 mat denemelerini bitirdim hep 35 üstü yapardım. Süre de 50 55dk felam olurdu.

Bilgi sarmalın 2 tanesini çözdüm birisi 35.5 diğeri 31 buçuk geldi ve ikisi de yetişmesi. 1 saat süre veririm kendime ilkini 60 dakikada bıraktım 2 soruya bakamadım. İkincisinde 65 dakikada bıraktım 4 soruya bakamadım. Bu Bilgi sarmal denemeleri mi çok zor yoksa bende mi problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum bende de var.Daha zor denilen denemelerde bilgi sarmala göre daha iyi yapıyorum bunda hem uzun sürüyor hem de çok yanlışım çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi sarmalda çok uğraştırıcı bazı soru tipleri var . Kaç farklı değer vardır? kac farklı ikili vardır? hangisi bu tanıma uygun sayıdır? vs vs birkaç tane daha kalıp soru var bunlari çevirip çevirip sormuşlar o yuzden zaman alması normal

• Hem yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hem de mesela çok basit bir ekok-ebob sorusuna adamlar hikaye yazmış. Yani hikayeyi oku soruyu anla , çöz dene falan derken zaman yiyor.
  • Aynen hikayesi ve onu anlama uzun sürüyor bence gayet güzel bu bitince 345 alacağım.
    1.Deneme: 27.25
    2.Deneme: 16
    3.Deneme: 26.5
    4.Deneme: 21.25
    5.Deneme: 26.5
    6.Deneme: 21.5
    7.Deneme: 23
    8.Deneme:24.25
    Şeklinde genelde 1 saat veriyorum

• İlk denemesini 84 dakikada çözmüştüm ve beni darmaduman etmişti bu bilgi sarmalın denemeleri Fakat tyt matematikte benim gibi süre sorunu olanları geliştirmekte oldukça etkili. 84 dakikayı 65-70'e kadar çekebiliyorum artık. Netler ise 27-33 aralığında gidip geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk denemesini bugün çözdüm 3b 2y 1 yanlış dikkat hattası 1 boşta fotokopi vardı renk sorusuydu
    48 dk sürdü 34.50
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.