Şimdi Ara

Bilgi Makine mi Bahçeşehir Endüstri mühendisliği mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 70 bininci oldum. Bilgi makine %50 burslu 123 binden alıyor. Rahat girerim yani. Ayrıca Apply BAU diye bir sistem var. Bahçeşehir üni nin kişinin karakterine göre burs vermesi olayı. Form filan dolduruyosun işte. Apply BAU sayesinde de Bahçeşehir endustri muhendisliğinden %50 bursum var. Sizce hangisini tercih listemde daha üste yazmalıyım?



  • up
  • ben de bu konuda son derece kararsızım.(bilgisayar mühendisliği için) bilgi vs bahçeşehir arasındayım
    şuana kadar edindiğim bilgileri seninle paylaşayım.
    Bahçeşehiri gittim gördüm harika bir okul kampüsü çok ufak ama deniz manzarası hayat :)
    bununla birlikte okulda herşey ateş pahası.Ortamı da iyi öğrencilerinden duyduğum kadarıyla ücretli öğrenci çok olmadığı için sınıf farkından dolayı sıkıntı olmuyormus.Yurt dışı imkanları son derece gelişmiş bir okul bahçeşehir.Yurtdışı imkanlarından faydalanmak için de maddi yükün altından kalkmak gerek ayrı mesele :)
    Gelelim bilgiye
    kampüsü muhteşem.Okulda hayat bahçeşehire oranla nispeten ucuz.Ancak mühendislik fakültesi 2010 da açılmış.Yani çok yeni.Buyüzden sıralama olarak hakettiği yerde olmadığı inancındayım.Kısa zamanda 70 80 binlere gelecektir diye düşünüyorum.Akademisyen kadrosu olarak da bahçeşehir bir adım önde sanırım.Ama bilgi daha çok yeni illa ki hamleler yapacaklardır.Sosyal bilimler üniversitesi anlayışını kırmaya çalışıyorlar..Gittiğimde görevli bana Amerika'nın çeşitli üniversitelerinden hocalarla sözleşme aşamasına gelindiğini söylemişti
    Ancak ben de çok kararsızım bu noktada.
    sen belki bilirsin diye soracağım.Bu yıl bahçeşehir mühendisliklerde %50 burslu öğrenci alıyor mu (applybau dışında ösym kontenjanı ile)

    İki okulu da görmüş biri olarak merak ettiğin birşey olursa yardımcı olmak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursimsek95 -- 14 Temmuz 2014; 23:42:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightSLayer

    70 bininci oldum. Bilgi makine %50 burslu 123 binden alıyor. Rahat girerim yani. Ayrıca Apply BAU diye bir sistem var. Bahçeşehir üni nin kişinin karakterine göre burs vermesi olayı. Form filan dolduruyosun işte. Apply BAU sayesinde de Bahçeşehir endustri muhendisliğinden %50 bursum var. Sizce hangisini tercih listemde daha üste yazmalıyım?

    Aynı bölümü farklı üniversitelere göre sorsan sana net bir şey söyleyebilirim ancak bence kesinlikle yapman gereken önce bölüme karar vermek. Söylediğin iki bölüm birbirine kuzeyle güney kadar uzak. Bence önce kendine uygun ve başarılı olacağın bölümü seçmelisin.

    Gelelim üniversite durumuna;
    Arkadaşında belirttiği gibi bahçeşehir mükemmel bir yerde denize sıfır atla yüz o derece, ama tipler biraz uçuk yani şu ana kadar devlet okullarında okuduysan orada biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Bilgi üniversitesi nispeten biraz daha halktan, orada da uçuk tipler yok değil istemediğin kadar. mayıs aylarında bahçede bikinisyle güneşlenen kızlar bile bulabilirsin, ama halktan okumaya gelmiş adamlarda bahçeşehire göre daha fazladır. İki üniversitede de okuyan çok arkadaşım olduğu için sormak istediğin başka sorular olursa yardımcı olabileceğimi umuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.