Şimdi Ara

Bild gazetesi manşeti: Diktatör Erdoğan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild, Türkiye'de HDP eş başkanlarının ve milletvekillerinin tutuklanmasının ardından bugün 'Diktatör Erdoğan' manşetiyle çıktı.


    “Diktatör Erdoğan” başlığını kullanan gazete, “Bu işin sonu daha nereye gidecek?” diye sordu. HDP eş başkanlarının ve milletvekillerinin tutuklanmasına geniş yer verilen haberde, Cumhuriyet'e yapılan susturma operasyonuna da dikkat çekildi. Haberde, “Gece yarısı muhalif politikacilar göz altına alındı. Ve yine bir patlama (Diyarbakır). Türkiye iç savaşa sürükleniyor. Cumhurbaşkanı gittikçe diktatörleşiyor. 15 Temmuz darbesinden beri 36 bin süpheli gözaltına alındı. Hapishaneler doldu taştı. İktidar karşıtı herkes gözaltına alinıyor; darbe karşıtı olanlar bile.” ifadelerine yer verildi.


    http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/626466/Alman_Bild_gazetesinden__Diktator_Erdogan__manseti.html


    Bild gazetesi manşeti: Diktatör Erdoğan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • alttaki 2 insanımsı yaratğın resminden dedikleri belli....kudurunda kudurun.......
  • Almanya'da Nazi sembolleri ve Nazi siyaseti neden yasak ? Hdp'lileri ve Kürtleri çok seviyorlarsa neden 1 tane Kürt mülteci almıyorlar ?
  • Bu gazete şerefsizin önde gideni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Dündar mı yapmış haberi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la desin bild ürür kervan yürür
  • Erdoğan diktatörse niye başa getirdiniz ulan.Saddam kaddafi diktatör deyip adamları halkına boğdurup kenara geçip puro yaktınız aynısı burda olsun istiyosunuz ama yemezler.

    Erdoğanı başımıza siz ve abd musallat ettiniz şimdide biz size musallat edelimde görün ebenizin örekesini

    Ne olursa olsun araplar gibi birbirimizi yiyip ülkeye demokrasi getirmektense Erdoğanın sizin tabirinizle diktatörlüğüne razıyız. Saddamı kaddafiyi devirenler şimdi onu mumla arıyor eskisinden beterler sürünüyolar ülkelerinde hiç huzur yok


    Erdoğanı sevmiyorum ama sonuçta devlet adamıdır iyi yada kötü tartışılır fakat ülkenin başıdır seversin sevmezsin o ayrı.

    Erdoğanı diktatör ilan edelimde nato bize demokrasi getirsin ha yemezler goççuumm
  • 2013 e kadar ovguler yagdiriyodunuz simdi nolduda diktator ilan ettiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden beni şunlar ağladıkça, kudurdukça içimin yağları eriyor, iki yüzlüler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 5 Kasım 2016; 16:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bild gazetesinin ta geçmişini. Havlasın dursunlar. Pkk savunucuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'da Nazi partisi var. NPD bildiğin Nazi almanlar kapatmamiz birşey getirmez. Cihadcilara, nazilere dokunmuyorlar hastalıklı kesimin partilerini yasaklamak onları yer altına atar düşüncesi hakim. Silah yerine siyaset ile aşırıci düşüncesini dile getirsin fikri hakim. En son Merkel in yanında aşırıci sağcılar hain, pislik , Alman düşmanı diye hemen yakınından protesto edildi. Türkiye'de olsa adamı anında korumalar indirirdi. Merkel güldü geçti yanlarından.

    Bu arada bu BIld Gazetesi berbat bir gazete. Alman aydınları ve elitleri hiç sevmez. Sadece birkez aldım. Gazze olaylarında bir satır bile haber yoktu o günden beri kağıt parçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan kesinlikle diktatör bu kesin ama. Diktatör birisi ancak bir kanalı arar sevmedigi dizi yada programı kapatır.

    Bkz. Teke Tek özel, Leyla ile Mecnun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

    Almanya'da Nazi partisi var. NPD bildiğin Nazi almanlar kapatmamiz birşey getirmez. Cihadcilara, nazilere dokunmuyorlar hastalıklı kesimin partilerini yasaklamak onları yer altına atar düşüncesi hakim. Silah yerine siyaset ile aşırıci düşüncesini dile getirsin fikri hakim. En son Merkel in yanında aşırıci sağcılar hain, pislik , Alman düşmanı diye hemen yakınından protesto edildi. Türkiye'de olsa adamı anında korumalar indirirdi. Merkel güldü geçti yanlarından.

    Bu arada bu BIld Gazetesi berbat bir gazete. Alman aydınları ve elitleri hiç sevmez. Sadece birkez aldım. Gazze olaylarında bir satır bile haber yoktu o günden beri kağıt parçası.



    Nazi simgesi yapmak bile yasakken bunlar nasıl Nazi partisi oluyor Asla 1 adım ileri gidemez o parti Almanya'da , doğru durana dokunmazlar zaten.Türkiye'dekilerde 1 adım ileri gitmeyip Pkk sizi tükürüğü ile boğar demese düzgünce siyaset yapabilirlerdi.
  • Adamın ismini yazmayı bilmiyorlar daha hüloğğgğ:D su almanya tambir pkkci terorist bir ülke zamanında o kadar gorüsmeler yaptık boş yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden? Cunku BILD'in Genel Yayin Yonetmenini arayip "Alo Fatih!" der gibi "Alo Hans!" diyemezsin. Neden? Cunku adam senin kuklan degil. O yuzden catir catir yazar. Diktatore diktator, hirsiza hirsiz, yalanciya yalanci adama adam der.
  • Başka olaylar için dese neyse de, sırf hdplilerin tutuklanması için diyorsa eğer saçmalamış. Bu zamana kadar haklarında işlem yapılmaması bir hataydı zaten.
  • Bu bild ve türevleri kudurdukca uzun adamı her geçen gün daha çok seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoğan diktatör değil
    Herkes hakettiği hayatı yaşar türkiyede hakettiği hayatı yaşıyor bunu hak ediyorsunuz.

    Bu dünyada ki her ülke hakettiği yerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Neden? Cunku BILD'in Genel Yayin Yonetmenini arayip "Alo Fatih!" der gibi "Alo Hans!" diyemezsin. Neden? Cunku adam senin kuklan degil. O yuzden catir catir yazar. Diktatore diktator, hirsiza hirsiz, yalanciya yalanci adama adam der.

    Mesele böyle düşündüğü için mi bunları dediği, yoksa bir çıkarları olduğu için mi bunları dediği. Tutuklamalar olduğundan beri Avrupa medyası, özellikle Almanya nedense inim inim inliyor. Can Dündar denen Apo itinin fotoğrafının altında poz veren kişiye Almanya tarafından pasaport veriliyor. Gidiyor Almanya'da konferanslara katılıyor. Neden Almanya? Bunları hiç mi düşünmezsiniz.
  • Yahu bati dikdator diyorsa bu adama sahip cikmak gerek.

    Aklima direk saddam kaddafi esad mubarek vs. ve ülkelerinin simdiki halleri geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.