Şimdi Ara

Bild gazetesi manşeti: Diktatör Erdoğan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esad ve Kaddafiyede diktatör diyip halkına kan kusturdunuz yemezler.Erdoğanı severiz sevmeyiz ayrı konu ama seçimle geldi ve %50 oy aldı adam ,demokrasi dedigin budur senin düşüncene uymasada çoğunluk istiyorsa saygı göstermen gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Neden? Cunku BILD'in Genel Yayin Yonetmenini arayip "Alo Fatih!" der gibi "Alo Hans!" diyemezsin. Neden? Cunku adam senin kuklan degil. O yuzden catir catir yazar. Diktatore diktator, hirsiza hirsiz, yalanciya yalanci adama adam der.

hahahah komik olmuş bu yazı, emin ol Türkiye dekinden daha kolay orada böyle haber yaptırmak

bir terör örgütüne operasyon yapılıyor sende gidip o ülkenin cumhurbaşkanına diktatör diyorsun

hadi yiyorsa amerikaya ingiltereye desene kendi ülkene desene, aldıkları can milyonları geçti, sömürdükleri ülkenin haddi hesabı yok

çok tarafsız bir gazetecilik gerçekten, şu kan emici kanı bozukları savunmayın ya, biz kendi içimizde diktatör diyelim yine ama şu batılılara prim vermeyin

• Ahhh şu müttefiklerimiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan'da olsa Bahçeli'de olsa Kılıçdaroğlu'da olsa yabancı bir basın kuruluşu bu ülkenin Cumhurbaşkanına diktator diyemez.

Yemezler bu numaraları aslanlar, cahil araplarla karıştırdınız bizi galiba.

Ortalığı karıştırıp Türkiye'de de savaş çıkarmak istiyor şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 5 Kasım 2016; 18:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Neden? Cunku BILD'in Genel Yayin Yonetmenini arayip "Alo Fatih!" der gibi "Alo Hans!" diyemezsin. Neden? Cunku adam senin kuklan degil. O yuzden catir catir yazar. Diktatore diktator, hirsiza hirsiz, yalanciya yalanci adama adam der.

Mesele böyle düşündüğü için mi bunları dediği, yoksa bir çıkarları olduğu için mi bunları dediği. Tutuklamalar olduğundan beri Avrupa medyası, özellikle Almanya nedense inim inim inliyor. Can Dündar denen Apo itinin fotoğrafının altında poz veren kişiye Almanya tarafından pasaport veriliyor. Gidiyor Almanya'da konferanslara katılıyor. Neden Almanya? Bunları hiç mi düşünmezsiniz.

Guldurdun Peki bunlari ne yapalim? Dusmani bilmem kac bin kilometre uzakta aramayin.

Bild gazetesi manşeti: Diktatör Erdoğan

• Operasyon yapanlar Milli Irade diye magdur edebiyati yapmaktan geri kalmiyorlar yeri gelince. Hani nerede o delikanlilik? Kendine dokunmaya calistiginda Milli Irade diye agla, isine gelince Sayin Ocalan edebiyati yap, acilim de, bilmemne de. Sonra isler sarpa sarinca "Gandirildih!" diye basla magduru oynamaya. Arkadas bu HDP nin ne mal oldugu zaten kabak gibi ortadaydi. Adamlarin sifatindan teror akiyor. Neden 5 sene once operasyon yapmadin ozaman? Neden kapatmadin bu partiyi? Sekil yaptin "Demokrasilerde parti kapatilmaz da bilmemne" diye. Senin bir dedigin bir dedigini tutmazsa, isine geleni yaparsan, Milli Irade der ondan sonra gider secimle gelen millet vekillerini tutuklarsan adamda cikar bunu yazar. Bir oyle bir boyle konusmayacaksin ki elalem boyle yazmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 5 Kasım 2016; 18:55:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Mesele böyle düşündüğü için mi bunları dediği, yoksa bir çıkarları olduğu için mi bunları dediği. Tutuklamalar olduğundan beri Avrupa medyası, özellikle Almanya nedense inim inim inliyor. Can Dündar denen Apo itinin fotoğrafının altında poz veren kişiye Almanya tarafından pasaport veriliyor. Gidiyor Almanya'da konferanslara katılıyor. Neden Almanya? Bunları hiç mi düşünmezsiniz.

Guldurdun Peki bunlari ne yapalim? Dusmani bilmem kac bin kilometre uzakta aramayin.

Bunları savunduğumu kim söyledi? Şöyle yaparak AKP'lilerin ağzına laf veriyorsunuz ya, yanarım ona yanarım.

• Eminim merkele kufredenlere hic bir sey yapilmamistir, ayni haberler bush icinde yapiliyordu sonra onu yapan adamlar ortadan kayboluyolardi ne hikmetse ?

Kesin bush reyiz ceplerine 50.000'şer $ koyup tatile gondermistir

• “Gece yarısı muhalif politikacilar göz altına alındı.“ lafa bak bir de "ve yine patlama“ diye küstahça ekleme yapmış. Ne yani ab talimatiyla mı bomba patlattı teröristler? Adamlar muhalif filan değil bildiğin şu kanı bozuk şerefsiz teröristler var ya hah tam olarak o cinsten. Tipik ab zihniyeti. Bu salakları sümüklü peçete gibi kullanıyorlar bunlar da bir halt olduklarını zannediyorlar.

• Erdoğan konusunda ABD ve Avrupa temiz değil. Almanya'nın böyle bir açıklama yapması son derece saçma.
  • almanyanın önemli gaztesiymiş

bu civitas yeminlen alaman ajanı !! arastırın dediğim çıkacak ingiliz alaman abd kölesi bir ajan çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Erdoğan diktatörse niye başa getirdiniz ulan.Saddam kaddafi diktatör deyip adamları halkına boğdurup kenara geçip puro yaktınız aynısı burda olsun istiyosunuz ama yemezler.

Erdoğanı başımıza siz ve abd musallat ettiniz şimdide biz size musallat edelimde görün ebenizin örekesini

Ne olursa olsun araplar gibi birbirimizi yiyip ülkeye demokrasi getirmektense Erdoğanın sizin tabirinizle diktatörlüğüne razıyız. Saddamı kaddafiyi devirenler şimdi onu mumla arıyor eskisinden beterler sürünüyolar ülkelerinde hiç huzur yok

Erdoğanı sevmiyorum ama sonuçta devlet adamıdır iyi yada kötü tartışılır fakat ülkenin başıdır seversin sevmezsin o ayrı.

Erdoğanı diktatör ilan edelimde nato bize demokrasi getirsin ha yemezler goççuumm

Hocam keşke herkes sizin gibi dusunse seversin yada sevmezsin sonucda devletin yoneticisi. Dedin gibi bugün kaddafiyi saddami mumla ariyorlar.

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Hocam muhalefet yapıcam diye herşeyi eleştirip kör olucaz diye yöneticimizi başkasına gavura yedircek halimiz yok

Ha yine eleştirmeye devam edicem ortadoğuyu mahvedip aynı şekilde esadın gidmesini isteyip yerine amerikanın adamlarını yerleştiriceği gerçeğinide unutmadım. Pkk ile açılım diye masaya oturdan ve fetö ile kanka olanda akp dir.

Aynı zamanda fed den gelen ucuz parayı betona köprüye gömdürüp yine dolarla halktan para talep ettiğinin ağaç düşmanı olduğununda farkındayım.

Erdoğanı eleştiriz hakaret olmadan fakat elin gavuruna da malzeme edeicek kadarda hain değiliz
  • ParaPalaZula kullanıcısına yanıt
    George Carlin, Bill Maher in Bush ve Trump hakkındaki söylediklerini duydun mu yalandan kaybolan adam hikayesi yazıyorsun.

Amerika dünyanın belası ama kendi içlerinde dünyanın en iyi demokrasine sahip.

Filistin İsrailliler'i konu alan komedi filminde adam resmen bush un karısını b.. İstiyorum dedi ama film hakkında soruşturma bile açılmadı.

Bill Maher Trump için Annesine Orangutan tecavüz etmiş doğum belgesini görmek istiyorum diye akla zarar hakaretler savurdu.

Afd alman partisi (sağcı) Merkel e hakaretleri Gündelik olarak yapıyor.

Almanya'da devlet başkanına F..se, Hain Gerzekali gibi laflar söylemek suç değil.

Avrupanin karanlık tarihini gizlemek imkansız. Kimi zaman ikiyüzlü tutumlarını ama Türkiye ve Araplasmis Türkler ile kıyaslamak komik olur.

Fransa'da Muhammed peygamberin karikatürünü yayınlayan derginin İsa peygamber hakkındaki karikatürleri bir görseniz, Dinsiz olduğum halde ben bile yok artık bu kadarı fazla demiştim.

Kendinizi Avrupa ile kıyaslamayın. Avrupa ırkçılık, sömürgecilik, iç savaşlar, devrimler ile iyi ve kötüyü yaşayarak ilerledi.

BBC nin belgeselinde Nasıl dünyaya aci çektirdiler kendileri itiraf ediyor.

Avrupa medeniyeti sizin kapalı dunyanizdan çok ötede.

Ben dediklerimi hepsini yazılı ve görsel kanityalabilirim sizinkiler ne?? Sadece Laf kalabalığı.

En iyisi sizin gibilere Direkt Blok!!

• Bu avrupalilardabir sktrp gitmedi basimizdan. Ozelliklede almanya.

• Nazi selamı yapmıyorlar ama o simgeleri kullanmadan hertürlü Nazi partisi olduğunu göstere göstere belli ediyorlar.

Örnek Yahudi Soykırımı Gününde

Nicht Vergessen Vergassen diye afişte bastırabiliyorlar.

Türkçesi = Gazlanmayi unutmayın.

HDP PKK nın partisi bu açık ve net. Terör örgütüne soylemsel destek vermek anayasada yasak olabilir. Bunu ben bilemem benim eleştirim dün masada oturdukları adamları oy vermediler başkan yapmadılar diye tutuklamaları.

Bunlar yargının değil Erdoğanin emri ile iş gördükleri için.

• lan diktatorse bizim diktator size ne oluyo ki anlamadim gitti biz diyomuyuz trump ahlaksiz hillary bilmem ne hayir kol kirilir yen icinde kalir biz icimizde birbirimize her tur pisligi yapsakda siz oturup izlersiniz.Tayyyipden nefret ediyorum Allahin belasi adam ama kimse bastakini darbeyle dis guclerle indirimez cunki bu gitse bunun aynisi biri gelir halk akillanmadigi surece bu kadar basit

• Burdan vurduk sesi Almanya dan çıktı.İğreniyorum bu ülkeden.

• konuya girerken dedim şimdi habere bakmadan erdoğana saldırılmıştır ama en beğenilen yorumları okuyunca öyle olmadığını gördüm.erdoğanı seversin sevmezsin nefretten edersin ama seçimle gelmiş adamdır.yarında seçimle gidebilir.ama batı olayı çok farklı gösterme çabasında.türkiyenin karışmasını dört gözle bekliyorlar.şu an kürtleri kışkırtıp iç savaş için çıkarmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar.ama bizim insanımız saf değil.CHP lisi mhp lisi akpartilisi hepsi kendi içinde kavga etsede dışarıya karşı ülkesini savunuyor yapılan oyunları görüyor.bu önemli bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletimiz içerideki hainlere dokunmaya başlayınca, tasmalarını tutan sahipleri ABD ve BATI ülkeleri yaygaraya başladı. Mesele bu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.