Şimdi Ara

Bild: Fenerbahçe Löw’ün peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ü istediği iddia edildi. Alman basını, sarı-lacivertlilerin eski çalıştırıcısı için astronomik bir teklifte bulunduğunu yazdı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 12:58 TSİ 13 Haziran 2008 Cuma

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün peşinde olduğu şeklindeki haberlere ''Fenerbahçe Löw'ün peşinde, onu Avrupa Şampiyonası'ndan sonra istiyorlar ve sınırsız para teklif ediyorlar'' başlığıyla verdi.

Haberde, Löw'ün daha önce de Fenerbahçe'yi çalıştırdığı hatırlatılarak, Fenerbahçe'nin teknik direktör Zico'dan ayrıldıktan sonra yeni bir teknik direktör arayışında olduğu ve paranın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için önemli olmadığı belirtildi.

Yıldırım'ın, Alman Futbol Federasyonu'nun (DFB) verdiği yaklaşık 2 buçuk milyon Euro'luk ücreti rahatlıkla verebilecek durumda olduğu ifade edilen haberde, sorunun DFB'nin Löw ile olan anlaşmasını 2010 yılı sonuna kadar uzatması ve Löw'ü bırakmak istememesi olduğu kaydedildi.

Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Jogi'nin (Löw) 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Bizim için onu bırakmak söz konusu değil. Ayrıca Jogi'nin de milli takımla çalışmasını sürdürmek istediğine inanıyorum'' dedi.

Gazete haberinde, 1998-1999 sezonunda da Fenerbahçe'yi çalıştıran Löw'ün, daha önce yaptığı açıklamalarda, günün birinde bir kulüp takımını yönetmek istediğini söylediği hatırlatıldı.

http://www.ntvspor.net/Pages/24747.ASP

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/EM-2008/2008/06/13/joachim-loew/fenerbahce-istanbul-trainer-em,geo=4826832.html

• Low!u getirsin sırtımda taşırım Aziz Yıldırım'ı..
  • low daha önce kovuldu tekrar almasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

low daha önce kovuldu tekrar almasınlar

kovulduğu sene berbat bir akdroyla adam neredeyse 1. oluyordu son hafta kaybetmiºlerdi, birde zaten adam geldiğinde 37 yaºında falandı tecrübesizdi,ºimdi adam aLmanyaynın baºına gelcek deneyimi warsa feneri hayli hayli yönetir
  • LÖW son hafta filan kaybetmedi şampiyonluğu.

LÖW 2. yarı başında kovuldu.

O zamanlar takımı basın yönetiyordu, Aziz Yıldırım basın ne baskı yaprsa uyuyordu, gömlek değiştirir gibi teknik adam dğeiştiriyordu...

Löw zamanında Uefada Parmaya kendi kalemize attığımız gollerle elendik, bir de BOLİÇ kazması kale önünde bomboş, yarım metre mesafede topu direğe nişanladı... Eliyorduk bu takımı...

Hala unutamadım, Parma o sene önüne geleni ezerek Uefayı aldı, Finalde Marsilyaya 3 tane attı...

'Bu Fener'den korkmak lazım'Corriere dello Sport'ta yer alan başlıktaki sözler doğrultusunda, La Gazetta dello Sport, Parma'nın 1-0'la iyi kurtulduğunu yazdı. Tuttosport'ta ise, "İstanbul'da kabus. Fenerbahçe sürekli güç gösterisi yaptı. Atakları korkutucuydu" yorumu yer aldı

LÖW GERİ GELSİN

• Şahsen Löw'ün gelmesini isterim.
  • Ben Fenerbahçenin en iyi futbolunun Löv zamanında oynadığını gördüm. Öyle ahım şahım bi kadromuz yoktu ama Fenerbahçe her maç oyunun hakimi çok koşan mücadele eden bi takım görüntüsündeydi. Yani Taraftar futboldan zevk alıyordu. Şampiyon olamamızın sebebi Gsnini çok iyi olması kadromuzun kalitesiz olması. Hala bile konuşulur keşke Lövü kovmasaydık diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

LÖW son hafta filan kaybetmedi şampiyonluğu.

O zamanlar takımı basın yönetiyordu, Aziz Yıldırım basın ne baskı yaprsa uyuyordu, gömlek değiştirir gibi teknik adam dğeiştiriyordu...

Löw zamanında Uefada Parmaya kendi kalemize attığımız gollerle elendik, bir de BOLİÇ kazması kale önünde bomboş, yarım metre mesafede topu direğe nişanladı... Eliyorduk bu takımı...

Hala unutamadım, Parma o sene önüne geleni ezerek Uefayı aldı, Finalde Marsilyaya 3 tane attı...

'Bu Fener'den korkmak lazım'Corriere dello Sport'ta yer alan başlıktaki sözler doğrultusunda, La Gazetta dello Sport, Parma'nın 1-0'la iyi kurtulduğunu yazdı. Tuttosport'ta ise, "İstanbul'da kabus. Fenerbahçe sürekli güç gösterisi yaptı. Atakları korkutucuydu" yorumu yer aldı

LÖW GERİ GELSİN

Evet Löw ikinci yılın ortasında gönderilmişti.

• brezilya stiline, alman disiplini ekleyip türk gücü ile karıştırırsak ortaya süper bir takım çıkar diye düşünüyorum.

aziz yıldırım tecrubesizliğinden dolayı löw ü ve rıdvanı takımdan gönderdi. bundan sonra böyle bir olay yaşanacvağını sanmıyorum ki löw dw geçenlerde fenerbahçe ile yeniden çalışmak istediğini belirtmişti.

zico nun gidişi ne başarısızlık nede maddi, bana kalırsa aziz yıldırım ziconun takımda fazla arabası olmasına karşı çıktı.

dilerim löw gelirde futbola doyarız.
  • Ve Luxemburgo konuştu
    F.Bahçe ile adı ciddi bir şekilde geçen Brezilyalı çalıştırıcı Vanderlei Luxemburgo konu ile ilgili günlerdir sürdürdüğü sessizliği bozdu. Takımı Palmeiras'ın Perşembe günü Cruzeiro'yu 5-2 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Brezilyalı çalıştırıcı Palmeiras'tan ayrılmasının çok zor olduğunu söyledi.

Brezilya basını Luxemburgo için önce Meksika Milli Takımı, sonra O.Lyon'un ilgili olduğunu yazmıştı ve bu iki takımın da hocalarının belli olmasından sonra şimdi haberlerde adı geçen takım Türkiye'de de olduğu gibi Fenerbahçe. Türkiye'nin aksine Brezilya'da Luxemburgo'nun Palmeiras'ı bırakacağını düşünenlerin sayısı ise oldukça az.

Luxemburgo kendi iradesinin dışında ülke dışında adının çok fazla spekülasyonlara karıştırıldığını söylerken, "Elbette profesyoneliz. Bir teklif alırsam, oturur onu incelerim. Futbol böyle doğal bir oyun ama şunu diyebilirim ki Palmeiras'la devam eden harika bir kontratım var. Daha burada yapacaklarım var. Ayrılmak için çok ama çok erken. Yine tekrarlıyorum, buradan ayrılmam çok zor." ifadeleriyle Brezilya kulübüyle olan birlikteliğinin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

56 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı 1983'de başladığı teknik direktörlük kariyerinde şu ana kadar 24 kere takım değiştirmişti.

13.06.2008

Löw'ün gelme ihtimali artıyor.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=107&go=114138
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Löw'ün Yeri Garanti

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Theo Zwanziger, Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw´e, Avrupa Şampiyonası´nda gruptan çıkamayıp elenmeleri durumunda bile takımın başında kalacağı garantisini verdi.
    13.6.2008

Zwanziger, Alman Haber Ajansı’na (DPA) yaptığı açıklamada, 16 Haziran Pazartesi günü Avusturya’ya karşı oynayacakları karşılaşma nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, Löw’ün başarılı olduğunu ve takımla gelecekte de başarılı olacağına inandığını söyledi.Avusturya’ya karşı oynanacak karşılaşmanın Löw için kişisel bir final olmadığını belirten Zwanziger, "Teknik direktörün yolu doğru ve bu yolun başka seçeneği yok" dedi.Hırvatistan karşılaşmasından sonra soyunma odasına giderek teknik direktör ve oyuncularla konuştuğunu ifade eden Zwanziger, burada kendilerine, "Birlikte kazanırız, birlikte kaybederiz" mesajını verdiğini kaydetti.Alman futbolunun efsane oyuncusu Franz Beckenbauer ise, yaptığı hatalardan ve oynadığı oyundan dolayı Alman Milli Takımı’nı eleştirdi.

www.fanatik.com.tr

• Löw biraz zor gelir bence
  • Onun döneminde çok iyi futbol oynuyorduk.Fakat çok şanssız bir seneydi.

sakatlıklar, falan cok zor durumda kaldı.

Keşke tekrar gelse
  • LÖW ün olduğu sene fenerbahçe çok çok iyi gidiyordu
    lakin
    sakarya maçında önemli bir oyuncumuzun ayağı kırılana kadar
    sonra ki maçta bir sakatlık daha oldu
    hakemler resmen takımı deşmişlerdi,
    duyduğum kini unutamıyorum
    löw ü resmen hakemler harcadı
    basiretsiz yöneticilerde onu yolladı

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

LÖW son hafta filan kaybetmedi şampiyonluğu.

LÖW GERİ GELSİN

• İnşallah gelir
  • Ayağı kırılan adam Metin Diyadin di de, o zaman FEnerbahçe üstüste 10 maç kazanıp rekor kırmıştı; ve o maçta hakemler çizgiyi geçen golümüzü saymadı düşüş başladı.

Ama sanki o teknik adam LÖW değildi..Otto bariç te olabilir, veya Löw den sonra takımı idare eden TÜrk hoca.. Tam hatırlayamıyorum.

GS nin 4 yıl üst üste şampiyon olduğu zamanlarda FEderasyonda resmen GS bayrakları dalgalanıyordu, o maçı gün gibi hatırlıyorum. Fenerbahçeyi 10 maç durduramıyorsa kimse TFF durdurur, eskiden mantık böyle işliyordu..
  • Löw senesinde çok fazla hakem hatası olmuştu. Çok kaliteli, takımı çok iyi oynatan bir hocaydı. Hep geri gelsin istemişimdir, inşallah alırız. Yoksa o luksemburgo falan gelmesin, adamın hiçbir avrupa başarısı yok. Napalım brezilya liginde antronötlük yapmış hocayı biz...
  • I Löw you
  • Löw gonderilmesine en cok üzüldugum teknik direktorlerden biriydi.Fener'e kesinlikle cok sey kazandırır Low
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

brezilya stiline, alman disiplini ekleyip türk gücü ile karıştırırsak ortaya süper bir takım çıkar diye düşünüyorum.

aziz yıldırım tecrubesizliğinden dolayı löw ü ve rıdvanı takımdan gönderdi. bundan sonra böyle bir olay yaşanacvağını sanmıyorum ki löw dw geçenlerde fenerbahçe ile yeniden çalışmak istediğini belirtmişti.

zico nun gidişi ne başarısızlık nede maddi, bana kalırsa aziz yıldırım ziconun takımda fazla arabası olmasına karşı çıktı.

dilerim löw gelirde futbola doyarız.

yanlış düşünüyorsun öyle olursa voltran çıkar ortaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.