Şimdi Ara

Bilardo oynamak üstün zeka mı gerektirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Bilardo oynamak üstün zeka mı gerektirir, iyi oyuncu olabilmek 3 teknik üniversite bitirmeye eş değerdir diyenlere katılıyor musunuz.......

• Hayir
  • bir çok dalda mühendis bilgisine sahip olmak gerekirmiş öyle diyorlar
  • 3 teknik üni bitirmek de üstün bi zeka gerektirmez.Normal bir zekaya sahip herkes çok çalışarak bunu yapabilir.Sanırım o sözle söylenmek istenen çok fazla stratejinin,bilginin olduğu.
    Hayatımda neredeyse hiç bilardo oynamadığım için katılıp katılmamak ile ilgili bişey söyleyemem
  • Evet
  • Eurosport da canlı yayın olarak veriliyor dünya şmpiyonası varmış.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARBİKIZ

Eurosport da canlı yayın olarak veriliyor dünya şmpiyonası varmış.....

o yayınlanan bilardo değil snooker yani diğer bir deyişle ingiliz bilardosu normal bilardoya göre daha çok zeka ve bilgi gerektirdiği doğrudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapay Zeka ile Oyun Yaptım!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstün zeka değil üstün teknik gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

Üstün zeka değil üstün teknik gerekir.

Katılıyorum. Profesör değilim ama iyi bilardo oynuyorum.
  • sıradan amatör ama iyi bi oyuncu olmak için biraz uğraşmak bazı taktikleri öğrenmek gerekli.ama profesyonel bi şekilde yapacaksanız bir sürü taktik var onları bilmeniz gerekiyor.yani el beceriniz çok önemli titremeyecek istediğiniz yeri vuracaksınız filan.bir üniversite bitirecek kadar bile zor olduğunu düşünmüyorum.(tabi 3 toptan bahsediyorum).bi profesyonele bende bunun gibi sorular sormuştum bazı yaptığı şeyleri anlatmıştı o kadar da zor değil.el becerinizin oturması en zzor ve en önemli şey gerisi çokta zor değil aslında
  • bilardo ince bir spor.topa vururken birçok değişkeni aynı anda hesaplamak gerekiyor.
  • kaç yılda öğrenilir
  • 2 tıp 1 hukuk bitirmen lazımmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstün zeka değilde zeka gerektirir . Fakat bu sorudan doğru senin oynayamıyacağın belli
  • Hayatta bilardo oynamaktan başka bir beceribilitesi olmayan insanların kendilerini avutmak için uydurduğu cümle.

Hiç bilmeyen birisi alıp çalışırsa oynar. Süper oynamak için doğuştan gelen bir yetenek lazım. Zeka ile alakası yok. Ne yapılacağı zaten belli. El beceresi önemli. Topa vururken elin titrerse olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la bu ne la -- 27 Kasım 2013; 9:37:25 >
  • bilardo üç teknik üniversite istiyorsa satranç 5 teknik üniversite amerikada master kanadada doktora uzayda da staj yapmanı gerektirir.
  • Kondisyon da gereklidir.Yoksa hemen 1 2 oyundan sonra kolun ağrır bir şey yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

2 tıp 1 hukuk bitirmen lazımmış..

2 tıp 1 hukuk yerine fizik+makine çift anadal yetiyor.
  • zaten aslında bakarsan üstün zeka diye birşey yok..

• Ben makine muhendisligi okudum . Lisansi almanyada .. yuksek lisansi avusturyada .. masteri fransada .. simdi oxfordda ogretim uyesiyim .. oxford bitince ogrenecekmisim bilardoyu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.