< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toygun1725 -- 20 Eylül 2025; 23:37:55 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toygun1725 -- 20 Eylül 2025; 23:37:55 > |
|
Yapay zeka ile kod yazarken şuna dikkat edin bazı kodların telif hakkı oluyor çünkü arama motorundan o kodları bulurken arada telifli kodlarıda almış oluyor , googleplayde bir çok kişi bu yüzden davalık oldu. kullandığı js vb bir çok şeyi hazır olan kodlardan aldığı için baştan hiç bir kaynaktan almadan henüz kod yazan bir yapayzeka görmedim blackbox diyorlar ama henüz onu deneme şansım olmadı malesef redditte bu konu hakkında çok muhabbet döndü. Adam diyor ki bunda herhangi bir telif sorunu yaşarmıyım yapayzeka yaşamazsın diyor fakat orada adam kullandığı font yüzünden davalık oluyor.. Madem eşiniz avukat nelere dikkat edilmesi gerektiğini bir araştırsın derim.. Çünkü bazı hevesler anlık felakete dönüşebiliyor :) Bende program geliştiriyorum ama genelde kendim tasarlamak yerine sadece arayüzü 650 dolara satın aldım sadece buton ve işlemlerin ne yapcağını belirliyorum.. Arayüz geliştirme süreci biraz sıkıntılı bug oluşma ihtimali ve güncelleme süreçleri çok sıkıntılı oluyor o yüzden lisans alıp o arayüz üzerinden programı yapmak daha stabil herhangi bir sorunda otomatik güncelleniyor en azından |