Şimdi Ara

Bilal Erdoğan İtalya'da Görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fuat Avni'nin "İtalya'ya gitti" dediği Bilal Erdoğan, Floransa'da görüntülendi.

Twitter fenomeni Fuat Avni’nin “Bilal Erdoğan İtalya’ya yerleşti” iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddianın ardından, Erdoğan cephesinden gelen açıklamada Bilal Erdoğan’ın öğrenimi için İtalya’ya gittiği bildirilmişti.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde İtalya’nın Floransa şehrinde çekilen bir fotoğraf iddiaları doğruladı. Bir Sözcü okuru tarafından geçtiğimiz hafta cuma günü çekildiği belirtilen fotoğrafta, Bilal Erdoğan Floransa sokaklarında çocuk arabasıyla gezerken görülüyor.

“EĞİTİMİ İÇİN GİTTİ” İDDİASI

Cumhuriyet’ten İlhan Tanır’ın haberine göre ise Bilal Erdoğan, ülkenin en seçkin öğrenim kurumlarından Johns Hopkins Üniversitesi’nin Bolonya’daki merkezinde daha önceki yıllarda başladığı ancak dondurduğu doktora programına geçen ay yeniden döndü.

ÇOCUKLARINI OKULA BİLE KAYDETMİŞ!

Konu hakkında bilgi veren kaynaklar Erdoğan’ın başvuruyu 7 Haziran seçimleri sonrasında, AKP’nin tek başına iktidar olamayacağının anlaşıldığı süreçte yaptığını kaydetti. Kaynaklar Bilal Erdoğan’ın eşinin de buraya taşındığını, hatta çiftin çocuklarının okula yazdırdığını kaydetti. Bilal Erdoğan’ın İtalyan hükümetinden istediği korumalarla yaşadığı da belirtildi.

Bilal Erdoğan, Johns Hopkins Üniversitesi’nin uluslararası ilişkiler okulu SAIS’in Bolonya’daki merkezinde doktorasına aslında 2007 yılında başlamıştı. Erdoğan’ın eski sınıf arkadaşlarından birinin Cumhuriyet’e aktardığına göre Bilal Erdoğan doktorasına önce “Avrupalı Müslümanlar” konusunda başlamış, ancak daha sonra “‘Ekonomik kalkınmada bölgesel farklılıkların önemi” olarak değiştirmişti. Ancak Erdoğan tezini tamamlamadan Türkiye’ye dönmüştü.

Kaynak: Sözcü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 6 Ekim 2015; 12:55:53 >

• Eski bir fotoğraf. Konu kilit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimmişşş.. at yalanı seveyim inananı. Bide bana forumda fuatavni amcanın oğlumu inanıyorsun diyenler vardı. Evet amcamın oğlu , yalanı yoktur pek. Adamın dedikleri çıkıyor bazılarıda hala trollük peşinde.
  • Koskoca soyu SARAY'a dayanan Erdoğan Ailesi çocuklarını, torunlarını İMAM HATİP'lerde okutmayacak heralde !

En güzel başörtüsü İtalya'da takılır... En güzel ÖLÜ Bologna'da yıkanır...

Ülke çift okey boşta DÖNÜYOR... DÖNÜYOR... :)
  • Onca arap ve müslaman ülke varken neden İtalya neden !

•  Bilal Erdoğan İtalya'da Görüntülendi

Fuat Avni’den bomba iddialar! ve bilal kaçıyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_110718193//tm.htm#110741079

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 6 Ekim 2015; 14:19:36 >

• Yahu her kose basina imamhatip acarken neden cocuklarini italyalarda okutuyorsun. Rabia rabia diye aglarken neden gavur memlekete gidersin.

Bunlari bizim degil akp li secmenlerin sormasi gerekiyor. Peki soruyorlarmi. Ne hadlerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum en garibide bir çocuk kadar saf olan bilalin bu seviyelere gelmesidir.

• Türban yasağı yüzünden yurtdışında okumak zorunda kalan bir garip.
  • Gemi yatırımları olan,
    Valileri toplayıp seminerler veren,
    Türgev yöneten,
    Bilal Erdoğan İtalya’ya çoluk çocuk taşındı.
    Anlayan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca şehzade çocuk arabası iteler mi

Ver korumalara itelesinler

• Bu arada çocuk arabası 1.200 dolarcıkmış

• Bunlarin da egitimi hic bitmedi birader.

• Bunlar başlangıç...
  • Kiskanmayin, babaniza soyleyin siyasete girsin,tayip ne yaptiysa aynisini yapsin.

Caldiysa calsin, calistiysa calissin.

Siz de c.baskani cocugu olunca gemiyse gemi, paraysa para, populerlikse populerlik kazanirsiniz.

Sahsen ben kiskanmiyorum. Babam bir sabanci olmadigina gore ben de sabancinin cocugu gibi yasayamam.

• Sizce o bebek arabasının fiyatı nedir?
  • aga garibana geldimi Peygamber Efendimiz Hz Muhammet S.A.V bir hurma ile oruç tutarmış sedir üstünde yatarmış edebiyatları İmam hatip okumayan gavur misali anlatırlar da anlatırlar kendilerine gelince yalıdan yattan hanlardan hamamlardan saraylardan kölejlerden avrupadan amerikadan zevki sefadan ödün vermezler hadi onları anlıyorum bu saltanat bitmesin diye her naneyi yiyorlar da bizim açları anlamıyorum la nesini savunuyorsunuz bunların..
    aksini düşünen kendini köprüden atsın ne diyeyim Allah ın verdigi oksijeni haybeye tüketmeyin bari
  • damadı ve kızı da amerikaydı galiba. fetullah gülenin yolundan gidiyorlar bir ayakları hep dışarda.
  • Ben bu işi anlayamıyorum...

Torunlar, Hıristiyan okulunda, hıristiyan arkadaşlarından Müslümanlık mı öğrenecekler ?

Tamam ülkemizde her şey sahte... İnsanlar imanlarını, vicdanlarını 1 kişiye teslim ettiler ve neredeyse taparcasına peşindeler de bu kadarı dinimize laf getirir be arkadaş !

Düşünsenize İsrail , Almanya, İtalya, Amerika Başkanları, Başbakanları, Cumhurbaşkanları çocuklarını, torunlarını Mekke'ye, Medine'ye okutmaya gönderiyor...

Çok merak ediyorum İslamiyet öncesi Mekke'si bu kadar cahil miydi ?
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Lutfen intihar et, senin gibi cahil kesimin dusunceleri yuzunden asgari ucretle gecinmeye calisiyoruz. Lutfen topluca ölün o zaman hakkimi helal ederim eger yapmassaniz ahirette iki elim yakanizda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.