Şimdi Ara

Bıktım artık yardım edin yalvarırım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 2 ay önce bi kasa aldım arkadaşımdan içinde sadece ekran kartı ve ram eksikti bende gidip vatan'dan aldım...

Beni sinir eden şey oyun oynarken sürekli mavi ekran yiyorum. Bunun bi süresi yok kafasına göre aralıklarla mavi ekran yiyorum. Fotosuna da çektim aşağıya eklicem.

Sistemim:
    Windows 7 32bit ultimate
    Intel Core2 Duo E4600
    4,00 GB Ram
    PowerColor HD 4850 1gb 256bit
    WD GREEN 500 GB HDD

Yalvarırım sorun ne söyleyin bana çok sıkıldım artık :(

• Sorun psu gibi gözüküyor.Psu'nun markasını ve nekadar güç sağladıgını söylermisin
  • Windows 64 bit kurup ramlari tek tek deneyin-slotlarını değiştirin.
  • sürücünüz güncel mi, ayrıca kart seçiminiz hiç isabetli olmamış
  • ati diyor hdd yazmışlar

ekran kartı sürücünü güncelle ekran kartını başka bilgisayara takıp dene en az 15 dk oyun oyna sorun yoksa sorun senin pc de ya anakart ya psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Windows 64 bit kurup ramlari tek tek deneyin-slotlarını değiştirin.

Arkadaşa katılıyorum. Ram'den dolayı bu şekilde sorun yaşamıştım. Eğer oyunda iken sadece bunu yapıyorsa büyük ihtimal Ram'de sorun. Tek tek deneyin.
  • Çok saçma bir sistem almışsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem cok alakasiz olmus. ekran kartini cikar baska bi sistemde en son beta driver ile 3dmark calistirmayi dene 10Dk hata vermeden calisirsa yazilimsaldir ki bence yazilimsal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle belirtmek isteyim sistemi ben toplamadım dediğim gibi arkadaşım verdi bana kasayı içinde sadece ram ve ekran kartı yoktu bende vatan bilgisayara gidip sistemi söyleyip oradaki çalışanın bana uygun olanları vermesini istedim. Yani gidipte ben seçmedim. Şuan işteyim eve gidince psu bilgilerini de yazayım ekran kartını da güncelledim hdd de yeni zaten bi de dikkatimi çekmişti ekran kartı aşırı derece de ısınıyor boşta iken bile...
  • aynı sorunu ram dan dolayı yaşamıştım. ama mavi ekran hatası genelde donanım hatasından kaynaklanır yani ekran kartı ve diğer bileşenleri kontrol ettirmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycoon

Öncelikle belirtmek isteyim sistemi ben toplamadım dediğim gibi arkadaşım verdi bana kasayı içinde sadece ram ve ekran kartı yoktu bende vatan bilgisayara gidip sistemi söyleyip oradaki çalışanın bana uygun olanları vermesini istedim. Yani gidipte ben seçmedim. Şuan işteyim eve gidince psu bilgilerini de yazayım ekran kartını da güncelledim hdd de yeni zaten bi de dikkatimi çekmişti ekran kartı aşırı derece de ısınıyor boşta iken bile...

Dediğimi yap ramlar 2 parça ise tek tek dene içlerinden biri uyumsuz olabiliyor.
  • ağır sahnede yiyorsan kesin psu.
    ayrıca o sistem değil fosil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycoon

Herkese iyi forumlar iyi akşamlar...

Yaklaşık 2 ay önce bi kasa aldım arkadaşımdan içinde sadece ekran kartı ve ram eksikti bende gidip vatan'dan aldım...

Beni sinir eden şey oyun oynarken sürekli mavi ekran yiyorum. Bunun bi süresi yok kafasına göre aralıklarla mavi ekran yiyorum. Fotosuna da çektim aşağıya eklicem.

Sistemim:
    Windows 7 32bit ultimate
    Intel Core2 Duo E4600
    4,00 GB Ram
    PowerColor HD 4850 1gb 256bit
    WD GREEN 500 GB HDD

Yalvarırım sorun ne söyleyin bana çok sıkıldım artık :(

Display Driver hatası var görünüyor.

Aldığınızda sanırım windows kuruluydu ve siz üzerine ekran kartı eklediniz.
    Eğer böyle ise eski ekran kartı sürücüse ile yenisininki karışıyor olabilir.
    Sürücüleri silin, windowsu temizmeyin ve yeniden sürücü kurun.

• psu kaç watt
  • Güç kaynağımı öğrendim:

COOLER MASTER RS-500 EXTREME POWER PLUS 500W

Az sonra işten çıkıcam eve gidince ramleri teker teker denicem + yeni parçalar takılınca format atmıştık eski driverla çarpışmıyodur :/
  • Ramleri tek tek denedim sonuç değişmedi ..
  • ne kadara aldınız bu kasayı

• bi ücret ödemedim kendisi yeni kasa topladı bana da bunu verdi.

şuan hem 4gb rami kullanabilmek için hemde eski driverlardan arta kalan bişeyler vardır diye 64 bite geçiyorum. Yazılımları yükledikten sonra hemen oyuna giricem sonucu paylaşırım. Umarım artık şu lanet olası mavi ekranı görmem oyun oynamayı özledim teşekkürler yardımlarınız için hepsinize minnettarım ... İyi akşamlar !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.