Şimdi Ara

Bıktım artık köle olmaktan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar babama beddua etsem de azdır.Ne zaman onu evde görsem ağzını burnunu kırasım geliyor.Kendisi bana çok çile çektirdi.5 yaşındayken işitme kaybına uğradım.Neyse ki şuan 17 yaşındayım ve cihazlarım sayesinde duyabiliyorum.Lise de ise 2 sene kaldım.Birinci senemde cihazları takmadığım için sözlülerden(sınıftan) dolayı kalmıştım.Yani makara konusu ben olurum diye takmadım.He tabi sonuçta meslek lisesi...2. senemde ise 1 ay gittim.Cihazları takıyordum, derslerimi dinliyordum.Sonra babam beni çalışacaksın diye okuldan aldı.Başladım iş hayatıma ilk mesleğim ise matbaacılık oldu.O işi de beceremedim.İkinci mesleğim ise bildiğiniz camlı dondurma dolabı yapıyorlardı.Kaynak işi öğreteceklerdi ki, oradan da kaçtım.Üçüncü mesleğim ise Konfeksiyon sadece gömlekteki iplikleri temizliyorum.Bazen depoya gidiyorum malları taşıyoruz.Bazen de kumaş açıyoruz.Yani ona meslek demeyelim de amelelik desek daha iyi olur.10 sene 8 sene çalışan böyle insanlar var.Adamların usta olduğunu sanıyordum.Meğersem patronlar onlara çırak diyorlar.Ben şahsen şaşırdım.Tabi 10 saat(9:00 20:00) çalışıyoruz.Sosyal hayatımın içine de ediyor.15 gün sonra da 2.dönem sınavları var.Ben ise 9 dersten 3'ünü(Tarih,Dil ve Anlatım, Matematik) biliyorum.1.dönem de bütün derslerden başarısız oldum.Her neyse çalıştığım ortam güzel yani makara yapmasına yapıyorlar da.Bazen beni sinir ediyorlar.Mesela bugün yemek molasında 1 saat paydos ben 5 dakika da yemeğimi(sadece çorba) yiyorum.Sonra yukarıya çıkıp kitabımı(Klasik Yunan Mitolojisinin En Güzel Efsaneleri 2) okuyorum.Yunan mitolojisinin hayranıyım.Neyse sonra paydos bittiğin de 20-25 yaşlarında iki abi geldi.Benle alay ediyorlar."Niye yunanlıları okuyorsun oğlum, Bu kitap Yunanca mı?, Oğlum bu kitap sana çok gelir başka kitap oku" gibi...Te Allah'ım biz Akhilleus'un ölümünü dört gözle beklerken adamın bize dediği şeye bak.Nedense artık umudumu yitirmeye başladım.2 dönem de başarısız olacağım kesin.Böylece de 3.cü dönemi kurtaramayacağım kesinleşti.Artık ya intihar ederim.Ya da böyle hep amelelik yaparım.
    EDIT:Az önce 147'yi aradım.3.dönem hakkında sorular sordum.Bana 3.dönem de şansım var olduğunu söyledi.Ayrıca Mesleki Açık öğretim lisesini (Muhasebe ve Finansman Alanı) okuduğum için 3. dönem de yüz yüze eğitim başlayacak.İşten ise haziran da çıkacağım.Neyse ki içimi döktüğüm iyi oldu.Kimseye derdimi anlatamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 26 Nisan 2012; 22:43:44 >

• vallahi sonuna kadar okudum
  • Sonuna kadar okudum Allah yardımcın olsun kardeşim diyecek birşey bulamadım valla
  • Ibret aldim derslerime asilicam allah razi olsun kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isitme cihazindan niye utanirsin ki: millet gozluk takiyorda bir sey mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbret aldim gerçekten.1 mayisa katilacakmisin?
  • Param olsaydı sana burs verirdim hacı allah yardımcın olsun ayın sonunda sınav aoldaki online testlerden çözsen geçersin sınavları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aileye yük olmaktan sıkıldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

Isitme cihazindan niye utanirsin ki: millet gozluk takiyorda bir sey mi oluyor
    Neyse sorun kalmadı.
  • Hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor umudunu yitirme,mutlu olmayı dene.Ayrıca beyinsiz bir baba çok zor oluyor ya,ben de çekiyorum bu durumu.
  • babana kızacağına adam olmaya bak okulda başarılı değilsen debelenmene gerek yok
    gir çalış bi sektörde millet vasıfsız çalışıp 5 çocuğa bakıyor
    hayatı kolaymı sandınız ne yapacaklardı müdürmü yapacaklardı seni ?
    babanada saygılarımı iletiyorum 30 sene lisemi okutucak sana iyi yapmış adam ol diye işe sokmuş hayatı tanıyın işde...
    bende 33 yaşındayım biz yaşlara gelin anlarsınız anyayı konyayı.
  • Allah kolaylık versin dostum
  • İntihar et bence
  • bende sonuna kadar okudum çok güzel anlatmışsın senin tek kurtuluşun okumak oku çalış ve hayatını kazan
  • Ve sen hala yaşamaya devam ediyosun ben olsam intihar ederdim.
  • umarım başarırsın bunun dışında işitme cihazından utanman üzücü ve gereksiz zaten dalga geçecek adam adam değildir ki böyleside çıkmaz diye düşünüyorum yani boşa utanmışsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bullshit-

İntihar et bence

İmza-entry uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Ibret aldim derslerime asilicam allah razi olsun kardes

Asıl asıl kardeş
  • C
  • Hem çalışıp hem sınavlara nasıl girebiliyorsun ki?Devamsızlık olmuyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.