Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK BU BOYUMDAN [ACİL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bıktım boyumdan beni görenler küçük biri sanıyor. Servise ilk yazıldığımda bücürün biri gelmiş bana laf atıyor dörtgöz vs. dalacaktımki servise zaten para vermiyorum babamın en iyi arkadaşından biri adam gibi konuş falan derken kaça gidiyosun mevzusu falan oldu sınıfımı söylüyünce inanmadı çantadan kitaplarımı gösterince inandı.Tenefüslerde arkadaşlarla takılırken arada dalga geçiyolar (ben hızlı küsen insanlardanım) küsüyorum sonra geliyolar hemen küsüyon biz böyle mi arkadaşız falan diyolar. Arada kaleci oluyorum futbol oynarken (boyuma göre iyiyim) fakat bazı toplara yetişemeyince gol yok falan diyoruz hemen cıvızcılar falan diyolar bizde malum kavgacıyız direk dalıyoruz kendimizi tutamıyoruz. Hayatım çok kötü boyum kısayken bıktım artık boyumdan aynada boyuma tam baktığımda uzun boylu olduğumu düşünüyorum mahalleden benden 2-3 yaş küçük çocuğun boyu benden uzun olunca moralim aşırı bozuluyor. Konu bu bi anımıda anlatıyım ;

Şimdi ilimizin stadı var önü basketbol sahası o gün kuzenimle basketbol oynuyoruz. Bisiklet yarışı varmış bakan vs geldi gençlik ve spor bakanlığı sanırım. Yanımıza yanaştı bizde durduk maçı böldük saygıdan :) Topu aldı attı girmedi. Bana baktı al bide sen dene dedi attım sonra tekrar at dedi yine attım ardından yine attım sonuncuda tam girmedi. Ordanda gençlik ve spor bakanlığının takımı varmış denemek için sanırım aldırdı. Sevmedim takımı pas atmaz,bencil oynuyan oyuncular vardırya onlar aynı kavga edecektim hatta bi ara. Diğer olayda bu :)

Hap vs. para vermem versemde fazla para vermem. Basketbol demeyin bana lütfen. Diğer önerilerinizi bekliyorum. Barfiksde olmasın :)

Edit: Yaşım 14 (Tam değil) - Boyum 1.50 civarı (uzun zamandır ölçmüyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolalı Ayran -- 18 Ocak 2013; 15:38:06 >

Küllerinden doğan anka kuşu bataryayla vücut bulur!

• oğlum yaşın kaç boyun kaç ? kahin miyiz medyum muyuz ? yazsana onları.

Orijinalden alıntı: kukaraça

oğlum yaşın kaç boyun kaç ? kahin miyiz medyum muyuz ? yazsana onları.

Yaşım 14 - Boyum 1.50 civarı olması lazım (1-2 aydır ölçmüyorum).
  • Doktora git.

Orijinalden alıntı: AtaSrcn7

quote:

14 yaş ortaokul son sınıf oluyor sanırım.tam gelişme dönemindesin.

lise 1 de iken boyum 1,58 idi.üst sınıflar hep dalga geçerdi basketbol oynarken hatta görenler 12-13 yaşında sanıyordu.

lise 1 in sonunda yani yaz tatilinde boyum yavaş yavaş uzamaya başladı gören şaşırıyordu.ekstra bir takviyem olmadı.

şu an 22 yaşındayım 1,83 boyum var.başkalarının dediklerini kulak ardı et,onlar için yaşamıyorsun bunu unutma.

dediklerimden maden suyu şişesine oturup ölmeyi bekliyim o zaman sonucu çıkarma.

beslenmene çok dikkat et;klasik et ,süt ,peynir vesaire tüketmeye bak.

bunun yanında 1 yıl sonra ergenlik döneminde ( geç gireceğini varsayıyorum ) bir dahiliye doktoruna giderek testesteron seviyeni ölçtür.

annenn ve babanın boylarını baz alabilirsin fakat daha çok küçüksün 14 yaş hiçbirşey değil.üzme kendini,başkasını da takma.

• quote:

quote:

quote:

lise 1 de iken boyum 1,58 idi.üst sınıflar hep dalga geçerdi basketbol oynarken hatta görenler 12-13 yaşında sanıyordu.

lise 1 in sonunda yani yaz tatilinde boyum yavaş yavaş uzamaya başladı gören şaşırıyordu.ekstra bir takviyem olmadı.

şu an 22 yaşındayım 1,83 boyum var.başkalarının dediklerini kulak ardı et,onlar için yaşamıyorsun bunu unutma.

dediklerimden maden suyu şişesine oturup ölmeyi bekliyim o zaman sonucu çıkarma.

bunun yanında 1 yıl sonra ergenlik döneminde ( geç gireceğini varsayıyorum ) bir dahiliye doktoruna giderek testesteron seviyeni ölçtür.

annenn ve babanın boylarını baz alabilirsin fakat daha çok küçüksün 14 yaş hiçbirşey değil.üzme kendini,başkasını da takma.

Peki boyun basketbol oynarken mi uzadı kendi kendine bu benim için önemlide.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kendine uzadı tabii ki.
    basketbolun bu işe katkısı olacağını sanmıyorum,uzun boyluların basketbol oyununu tercih etmesi sebebiyle öyle bir anlayış yerleşmiş topluma.
    oldu diyelim olsa olsa 2-3 cm birşey olur o da eklemlerin çalışmasından dolayı belki.
    o yaşlarda benimle dalga geçenlerden şu an daha uzunum
    ama dediklerime güvenip salma kendini herkesin metabolizması farklı çalışır.beslenmene dikkat ederek devam et.
    20 yaşına kadar boyun uzayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yoruldum bu durumdan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olaya basit bir şekilde gireceğim ama daha yaşın küçük. Yani gelişme çağındasın, sana bir olayı anlatayım ben 1.80 boyundayım, benim bir arkadaşım vardı Yaratan seni inandırsın, 1.65ti boyu. O zaman orta sona yani 8. sınıfa gidiyorduk tabii. Neyse, aradan tam tamına 7 sene geçti sene geçti ve arkadaşı ilk gördüğümde, gözlerime inanamadım. 1.90 boyunda ondan kısaydım ve bilmiyorum inanır mısın yine ama çocuk 8. sınıfta okulun en kısa öğrencisiydi birçok kızdan bile kısaydı. Umarım sana bu olay biraz cesaret verir.

Şimdi gelgelelim sağlık bazında incelemeye, bir kere sporla ilgili tavsiye vermeyin demişsin. O zaman görsel istenilen imitasyon olayında inceleyeceğiz. Bir kere güzel bir topuğu yani güzelden kastım hem görsel açıdan estetik duran hem de topuğu uzun bir BOT alıyorsun. Bu bot hem paranı boşa harcamadığını her sene sana kendini göstererek anlatacak hem de boyun 3-4 cm gereğinden fazla gözükecek. İkincisi, saç şeklin. Saçının ön kısmını yukarı kaldıracaksın ve saçını olabildiğince bir önceki konulardaki tavsiyelere de bakarak uzatacaksın tabii okul şartlarını engellemeyecek şekilde yapabileceğin maksimum büyüklükte olacak. Ön kısım kesinlikle yukarda olmalı. Üçüncü tavsiye, botunu aldın giyiyorsun ama bu yükseklikte seni tatmin etmedi, hemen bir tabanlık alıyorsun -internette satılır ya da kunduracılarda- boy uzatan tabanlık diye. Bu tabanlık seni 2-3 santim yukarıya taşıyacak. 3 cm ayakkabı + 3 cm taban + 2 cm saç; 8 cm boy uzaması. Görsel istenilen imitasyona bu şekilde ulacağız. Tavsiyem vitamin hapı kullanman, bu zamanın taze genç kısımı çok az yararlı besinler tüketiyor, bu eksikliği bir kompleks vitaminle kapa. Balık hapı da al, kesinlikle yararına olacak bir Vücut geliştirici olarak söylüyorum. Yemene dikkat et, yumurta ye özellikle. Süt içmeyi ihmal etme, mümkünse UHT olmasın, günlük süt tüket. Birkaç marka var, marketlerde bulabilirsin pahalı değiller. Tembel biri olduğun için bu kadar tavsiye yeter, protein çok almaya bak, kalsiyumla proteini bir arada bulabileceğin, süt ürünlerini tüketmeye bak.

En önemliside botunu al dediğimi yap, moralini yüksek tut ve bir gün istediğin gerçek boya geleceğinin hayalini kur. Hayallerini de hiç aklından çıkarma ki gereksiz insanların seni üzmemesini sağlayabilsin. Bu arada şunu unutma, eğer senin boyun uzun olsaydı başkasından, emin ol sende bir küçük boyluyla dalga geçecektin. Buradan anlatmak istediğim, yaşınız gereği cıvıtmaya çok müsaitsiniz. Bu yüzdendir ki, ciddiye alman da normal üzerindeki cıvıklıkları nasıl başkasına aktarabileceğin gibi onlarıda kendi benliğine alman o derece kolay. Karakteriniz ileride gelişeceği için daha çok böyle boyunla dalga geçen insanla karşılaşacaksın. Lütfen ciddiye alma bir büyüklük göster kendine, boyun küçük aklın büyük olsun ki ezilme. Dediklerimi de yap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kendine uzadı tabii ki.
    basketbolun bu işe katkısı olacağını sanmıyorum,uzun boyluların basketbol oyununu tercih etmesi sebebiyle öyle bir anlayış yerleşmiş topluma.
    oldu diyelim olsa olsa 2-3 cm birşey olur o da eklemlerin çalışmasından dolayı belki.
    o yaşlarda benimle dalga geçenlerden şu an daha uzunum
    ama dediklerime güvenip salma kendini herkesin metabolizması farklı çalışır.beslenmene dikkat ederek devam et.
    20 yaşına kadar boyun uzayabilir.

Takmıyacağım artık zaten kimseyi. Zaten son zamanlarda moralimde bozuldu. Arada bi odadan odaya geçerken kapıdan geçerken zıplıyorum. Bazen sabahları kendimi hafif geriyorum uyanır uyanmaz. Artık boyumun uzamasını bekliyeceğim

• quote:

quote:

len çocuk şubatta askere gidiyorum 1,66 boyum var ben şükrediyorum sen ise boyum kısa diye konu açıyon.

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

len çocuk şubatta askere gidiyorum 1,66 boyum var ben şükrediyorum sen ise boyum kısa diye konu açıyon.

Abi beni arkadaşın birinin yanında görsen arkadaşa beni gösterip kardeşin mi dersin

• 14 yasindasin 1.50 boyundasin ve ''bucur''un tekinin gelip sana laf atmasina mi bozuluyorsun ?

Millete bucur diyorsun da daha sen ergenlige yeni girmis bi bucukluk birisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

Abi beni arkadaşın birinin yanında görsen arkadaşa beni gösterip kardeşin mi dersin

Kim ne derse desin sanane. Uzarsa uzar uzamazsa uzamaz. Basketbola başlarsın desteklersin vs. Ama bu forumdakiler ne yapacak onu anlamış değilim zaten.

• Bende sandım 18 yaşında felan 14 ü duyunca bağıra bağıra güldüm.

Orijinalden alıntı: Narthyard

Olaya basit bir şekilde gireceğim ama daha yaşın küçük. Yani gelişme çağındasın, sana bir olayı anlatayım ben 1.80 boyundayım, benim bir arkadaşım vardı Yaratan seni inandırsın, 1.65ti boyu. O zaman orta sona yani 8. sınıfa gidiyorduk tabii. Neyse, aradan tam tamına 7 sene geçti sene geçti ve arkadaşı ilk gördüğümde, gözlerime inanamadım. 1.90 boyunda ondan kısaydım ve bilmiyorum inanır mısın yine ama çocuk 8. sınıfta okulun en kısa öğrencisiydi birçok kızdan bile kısaydı. Umarım sana bu olay biraz cesaret verir.

Şimdi gelgelelim sağlık bazında incelemeye, bir kere sporla ilgili tavsiye vermeyin demişsin. O zaman görsel istenilen imitasyon olayında inceleyeceğiz. Bir kere güzel bir topuğu yani güzelden kastım hem görsel açıdan estetik duran hem de topuğu uzun bir BOT alıyorsun. Bu bot hem paranı boşa harcamadığını her sene sana kendini göstererek anlatacak hem de boyun 3-4 cm gereğinden fazla gözükecek. İkincisi, saç şeklin. Saçının ön kısmını yukarı kaldıracaksın ve saçını olabildiğince bir önceki konulardaki tavsiyelere de bakarak uzatacaksın tabii okul şartlarını engellemeyecek şekilde yapabileceğin maksimum büyüklükte olacak. Ön kısım kesinlikle yukarda olmalı. Üçüncü tavsiye, botunu aldın giyiyorsun ama bu yükseklikte seni tatmin etmedi, hemen bir tabanlık alıyorsun -internette satılır ya da kunduracılarda- boy uzatan tabanlık diye. Bu tabanlık seni 2-3 santim yukarıya taşıyacak. 3 cm ayakkabı + 3 cm taban + 2 cm saç; 8 cm boy uzaması. Görsel istenilen imitasyona bu şekilde ulacağız. Tavsiyem vitamin hapı kullanman, bu zamanın taze genç kısımı çok az yararlı besinler tüketiyor, bu eksikliği bir kompleks vitaminle kapa. Balık hapı da al, kesinlikle yararına olacak bir Vücut geliştirici olarak söylüyorum. Yemene dikkat et, yumurta ye özellikle. Süt içmeyi ihmal etme, mümkünse UHT olmasın, günlük süt tüket. Birkaç marka var, marketlerde bulabilirsin pahalı değiller. Tembel biri olduğun için bu kadar tavsiye yeter, protein çok almaya bak, kalsiyumla proteini bir arada bulabileceğin, süt ürünlerini tüketmeye bak.

En önemliside botunu al dediğimi yap, moralini yüksek tut ve bir gün istediğin gerçek boya geleceğinin hayalini kur. Hayallerini de hiç aklından çıkarma ki gereksiz insanların seni üzmemesini sağlayabilsin. Bu arada şunu unutma, eğer senin boyun uzun olsaydı başkasından, emin ol sende bir küçük boyluyla dalga geçecektin. Buradan anlatmak istediğim, yaşınız gereği cıvıtmaya çok müsaitsiniz. Bu yüzdendir ki, ciddiye alman da normal üzerindeki cıvıklıkları nasıl başkasına aktarabileceğin gibi onlarıda kendi benliğine alman o derece kolay. Karakteriniz ileride gelişeceği için daha çok böyle boyunla dalga geçen insanla karşılaşacaksın. Lütfen ciddiye alma bir büyüklük göster kendine, boyun küçük aklın büyük olsun ki ezilme. Dediklerimi de yap.

Tamamdır teşekkürler. O Botlardan bi link atabilirmisiniz ben bulamam galiba :S Ve vitamin hap olarak sizin öneriniz ney ?
    Bu arada her sabah saat 06:00 'da mısır gevreği yiyorum. Sütün markasına baktım Dost UHT Yağlı Sütmüş :S 1-2 Yıldır bundan yiyorum.

• Daha 14 yaşındaymışın o boy daha çok uzar yoğurda ve kalsiyum ihtiva eden gıdalara devam et ha diyince öyle 5 -10 ayda boy uzamaz 18 yaşına geldiğin zaman hortlat bu konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Olaya basit bir şekilde gireceğim ama daha yaşın küçük. Yani gelişme çağındasın, sana bir olayı anlatayım ben 1.80 boyundayım, benim bir arkadaşım vardı Yaratan seni inandırsın, 1.65ti boyu. O zaman orta sona yani 8. sınıfa gidiyorduk tabii. Neyse, aradan tam tamına 7 sene geçti sene geçti ve arkadaşı ilk gördüğümde, gözlerime inanamadım. 1.90 boyunda ondan kısaydım ve bilmiyorum inanır mısın yine ama çocuk 8. sınıfta okulun en kısa öğrencisiydi birçok kızdan bile kısaydı. Umarım sana bu olay biraz cesaret verir.

Tamamdır teşekkürler. O Botlardan bi link atabilirmisiniz ben bulamam galiba :S Ve vitamin hap olarak sizin öneriniz ney ?
    Bu arada her sabah saat 06:00 'da mısır gevreği yiyorum. Sütün markasına baktım Dost UHT Yağlı Sütmüş :S 1-2 Yıldır bundan yiyorum.

Harley Davidson bot diyeceğim ama işte onlar senin için ağır gelir, gelir durumuna göre şu tip botlar boyunu dediğim gibi az da olsa uzun gösterir bir de tabanlık ile güzel bir uzunluk sağlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_36181876/tm.htm Bu konudaki iki botta iyi, birinci bot daha çok boy uzatır ama. Bu botların fiyatları biraz pahalı olabilir sana göre belki, ama bunun modelinde bir şeyler alabilirsin biraz araştırmalısın.

Vitamin hapı olarak Solgar VM 75, eğer bu pahalı gelirse; Supradyn ya da alternatif bemiks + bemiks C.

Balık hapı olarak: Marincap Special pahalı gelirse; Marincap.

Süt olarak Dost sütü bırak bence, SEK günlük süt al, reklam yapmak istemem ama anlamanı istemiştim.

Bu arada buradaki başka arkadaşların dediği gibi ilerde boyun kesinlikle uzayacak, benim anlattığım arkadaşın boyu gibi uzayacak. Ama benim bot olarak sana vermiş olduğum çözüm, boyun zaten uzayacak nasihatinden daha real bir yaklaşım en azından şimdi uzun değilken ruhunu huzurlu hissetmek istiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narthyard -- 18 Ocak 2013; 16:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpeedyBaron64

Bende sandım 18 yaşında felan 14 ü duyunca bağıra bağıra güldüm.

Sen benim yaşadığımı yaşadınmı ? OKULUN İLK GÜNÜ 3 AY HERKES UZAMIŞ BENİM BOYUMDAN KÜÇÜK KIZ VAR O BİLE UZAMIŞ BEN HALEN AYNIYIM. Okulun ilk günü herkesin neşesi yerinde ben bu olayı düşünüyorum. Önceden tıfılın biriydim kemiklerim gözüküyodu göğüs kafesimdeki. Şimdi ise kilom 50'lerde boyum az olduğu için tombul diye biliniyorum sınıfta! Arkadaşta boy var benden kilolu zayıf diye anılıyor! Artık varya birisi bana kısa desin okul,disiplin vs. dinlemem (okulda) kendimi tutamam dalarım! Yeter artık bu kadar kendimi niye ezdiriyomuşum. Gerekirse tek takılırım okulda banane. Nolacaksa olsun artık bıktım ben bu işten. Her gün aynı şey ya okulda düşünün kusura bakmayın ama dünkü çocuk gelmiş dikleniyor. Şeytan diyo gir kafa göz nolacaksa olsun bıktım artık ben burama kadar geldi. Birinizde anlayın beni. Bağıra bağıra güldüm ney ya biraz empati kur düşün bi kendini benim yerime koy. Nası hissedeceğini düşün.

• Lan olum kendıne gel bi kac yasındasın daha benımde 15 16 yaşında uzadı boyum o kadar uzayacakki sen bile inanamıyacaksn

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • quote:

Artık bıktım boyumdan beni görenler küçük biri sanıyor. Servise ilk yazıldığımda bücürün biri gelmiş bana laf atıyor dörtgöz vs. dalacaktımki servise zaten para vermiyorum babamın en iyi arkadaşından biri adam gibi konuş falan derken kaça gidiyosun mevzusu falan oldu sınıfımı söylüyünce inanmadı çantadan kitaplarımı gösterince inandı.Tenefüslerde arkadaşlarla takılırken arada dalga geçiyolar (ben hızlı küsen insanlardanım) küsüyorum sonra geliyolar hemen küsüyon biz böyle mi arkadaşız falan diyolar. Arada kaleci oluyorum futbol oynarken (boyuma göre iyiyim) fakat bazı toplara yetişemeyince gol yok falan diyoruz hemen cıvızcılar falan diyolar bizde malum kavgacıyız direk dalıyoruz kendimizi tutamıyoruz. Hayatım çok kötü boyum kısayken bıktım artık boyumdan aynada boyuma tam baktığımda uzun boylu olduğumu düşünüyorum mahalleden benden 2-3 yaş küçük çocuğun boyu benden uzun olunca moralim aşırı bozuluyor. Konu bu bi anımıda anlatıyım ;

Şimdi ilimizin stadı var önü basketbol sahası o gün kuzenimle basketbol oynuyoruz. Bisiklet yarışı varmış bakan vs geldi gençlik ve spor bakanlığı sanırım. Yanımıza yanaştı bizde durduk maçı böldük saygıdan :) Topu aldı attı girmedi. Bana baktı al bide sen dene dedi attım sonra tekrar at dedi yine attım ardından yine attım sonuncuda tam girmedi. Ordanda gençlik ve spor bakanlığının takımı varmış denemek için sanırım aldırdı. Sevmedim takımı pas atmaz,bencil oynuyan oyuncular vardırya onlar aynı kavga edecektim hatta bi ara. Diğer olayda bu :)

Hap vs. para vermem versemde fazla para vermem. Basketbol demeyin bana lütfen. Diğer önerilerinizi bekliyorum. Barfiksde olmasın :)

Edit: Yaşım 14 (Tam değil) - Boyum 1.50 civarı (uzun zamandır ölçmüyorum).

p90x programına başla... ve bol kalsiyum almaya çalış.... yeni kemik oluşumunu kasları ve kemikleri zorladıkca teşvik edecek aldığın kalsiyum sayesinde boyunda uzayacaktır... Kompleks çözüm için salgor calcium magnesium boron'nu öneririm....

soda da iyidir beypazarı en çok mineral bulunan soda
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.