Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK BU BOYUMDAN [ACİL] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kolalı Ayran

Artık bıktım boyumdan beni görenler küçük biri sanıyor. Servise ilk yazıldığımda bücürün biri gelmiş bana laf atıyor dörtgöz vs. dalacaktımki servise zaten para vermiyorum babamın en iyi arkadaşından biri adam gibi konuş falan derken kaça gidiyosun mevzusu falan oldu sınıfımı söylüyünce inanmadı çantadan kitaplarımı gösterince inandı.Tenefüslerde arkadaşlarla takılırken arada dalga geçiyolar (ben hızlı küsen insanlardanım) küsüyorum sonra geliyolar hemen küsüyon biz böyle mi arkadaşız falan diyolar. Arada kaleci oluyorum futbol oynarken (boyuma göre iyiyim) fakat bazı toplara yetişemeyince gol yok falan diyoruz hemen cıvızcılar falan diyolar bizde malum kavgacıyız direk dalıyoruz kendimizi tutamıyoruz. Hayatım çok kötü boyum kısayken bıktım artık boyumdan aynada boyuma tam baktığımda uzun boylu olduğumu düşünüyorum mahalleden benden 2-3 yaş küçük çocuğun boyu benden uzun olunca moralim aşırı bozuluyor. Konu bu bi anımıda anlatıyım ;

Şimdi ilimizin stadı var önü basketbol sahası o gün kuzenimle basketbol oynuyoruz. Bisiklet yarışı varmış bakan vs geldi gençlik ve spor bakanlığı sanırım. Yanımıza yanaştı bizde durduk maçı böldük saygıdan :) Topu aldı attı girmedi. Bana baktı al bide sen dene dedi attım sonra tekrar at dedi yine attım ardından yine attım sonuncuda tam girmedi. Ordanda gençlik ve spor bakanlığının takımı varmış denemek için sanırım aldırdı. Sevmedim takımı pas atmaz,bencil oynuyan oyuncular vardırya onlar aynı kavga edecektim hatta bi ara. Diğer olayda bu :)

Hap vs. para vermem versemde fazla para vermem. Basketbol demeyin bana lütfen. Diğer önerilerinizi bekliyorum. Barfiksde olmasın :)

Edit: Yaşım 14 (Tam değil) - Boyum 1.50 civarı (uzun zamandır ölçmüyorum).

8.sınıfın sonunda boyum 155 idi bu böyle devam etti lise 1 lise 2 lise 2 sonunda uzamaya başladım hergün süt bal polen karıştırıp icerdim geceleri suan boyum 184 bence dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullandık -- 26 Kasım 2015; 3:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1.80 boyundaki yagiz bir delikanliyim. Fazla takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.