Şimdi Ara

...... Bikinili Ahmet Çakar tribünde ......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe seyircisi bu hafta keyif yaptı. Tribünde bikini Ahmet Çakar ve Galatasaray'a gönderme yapan pankartlar vardı.
    İNTERNETHABER

Fenerbahçe seyircisi Sevilla fatihlerini çoşkuyla karşıladı. Maça ilgi büyük olurken, tribünlerde keyif vardı.

En büyük eğlence konusu ise elbette ki Sevilla maçıyla ilgili iddialı sözler eden Ahmet Çakar'dı... Fener seyircisi Çakar'ın bir maketini yaptırıp, bikiniyi giydirdi...

"Fenerbahçe, Sevilla'yı elerse bikini giyerim" diyen Ahmet Çakar, sarı lacivertli taraftarlarca işte böyle anıldı...

Fener seyircisi ezeli rakipleri Galatasaray'a da sataşmadan duramadı.

Bir daha aday olmayacağını açıklayan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın için bu afiş hazırlandı.

Fener seyircisi Kasımpaşa'ya da böyle teşekkür etti...

Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'yi kızartan Cüneyt Çakır'a da tribünlerde tepki vardı... En nüktelisi de işte buydu...

......  Bikinili Ahmet Çakar tribünde  ......

• fazlada yüklenmeyin adama en sonunda
    kafayı yicek haa

• ahh o dil varya o dil insanı bu hale sokarrr
  • o şişme karıya kaç para ödemişlerdir kim bilir

pardon cigara içmeyelim bu topicte kadın patlayabilir
  • ahheheh $i$me bebek biLdiğin =)))
  • şişme hatun değilmi o ?

• bugun bende maça gittim inanılmaz bi tribün sov vardı taraftar deli bağırıyodu ben telsimdeydim ses mes kalmadı

bu arkadaşlar telsim tarafının ordaki feneriumun onunde pankart açtılar ahmet çakara bikini giydirmişler bağırıyolardı yakalayabildğimi çektim

bide taraftarların ynei tribün sovunu çektim ama onu koyması uzun iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçem benim
  • O şişme kadın ne hale gelmiştir maçtan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

O şişme kadın ne hale gelmiştir maçtan sonra

Seniiiiiii
  • futbolu bizim kadar abartan başka bir millet var mı acaba çok merak ediyorum. Bizdeki futbol değil resmen sidik yarışı. O ona laf atar , o bikini giycem der, taraftarlar işin iyice bokunu çıkarır. Yani izle geç, ne oluyor bukadar kafaya takmak anlam veremiyorum. Böyle yapınca mı erkek olunuyo.
  •  ......  Bikinili Ahmet Çakar tribünde  ......

bir tarafta yıllardır Türkiye kupasını alamamış bir takım diğer tarafta müzesinde uefa ve super kupa bulunan bir takım birisi zamanında ilk eleme grubunda 0 çekmişti diğeri çeyrek finale çıkmıştı vede böyle bir pankart. enteresan çok enteresan.
  • Boş işler ile uğraşıyorlar; memleket meselelerine kafa yorsalar daha doğru olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

bir tarafta yıllardır Türkiye kupasını alamamış bir takım diğer tarafta müzesinde uefa ve super kupa bulunan bir takım birisi zamanında ilk eleme grubunda 0 çekmişti diğeri çeyrek finale çıkmıştı vede böyle bir pankart. enteresan çok enteresan.

+ 1905
  • kendilerine rakip gördükleri 4 takımdan biri olan arsenal...
    avrupada en büyük başarısı uefa kupası finali oynamak eeh gerisini biliyonuz zate...
  • Şükrü saraçoğlunun olduğu mekan papazın çayırı imiş.Vakıflar yasası ile şükrü saraçoğlu, ayasofya dahil istanbulun dörtte birinin yabancıların eline geçebileceği söz konusu.Taraftar çıksın da buna kafa yorsun önce.Sonra yunan ligi maçları izlemek zorunda kalabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafernur -- 10 Mart 2008; 1:04:19 >
  • Bikiniyi falan geçin de

Süpermiş, söyleyecek başka söz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Bikiniyi falan geçin de

Süpermiş, söyleyecek başka söz yok

Söylenecek söz yok zaten Resmin bir manası yok çünkü
  • cüneyt çakır var işte en büyük mana
  • bu muhabbet bitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.