Şimdi Ara

Big Mac Menü 11.95 (Herkese) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzü Enbey Döner'de 100g porsiyon et döner 11TL. Civarın açık ara en iyi döneri. Burger, Mc gibi yerlerin iğrenç yemeklerinden sonra ilaç gibi geliyor önerdiğim herkese.
  • alın yarım kilo kuzu kaburga 15 tl civarına(kemiği çıkarsan 200-250 gr et yaparki 1 insana yeter, hem lezzetli hem çabuk pişiyor tavada falan)... mis gibi yüzde 100 et yeyin 100 gr döner fiyatına... işlenmiş et yemeyin. ne sucuk alın ne köfte et tadı yok ya hu
    Big Mac Menü 11.95 (Herkese)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 10 Ekim 2016; 20:08:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    burger mc le döneri kıyaslamamda enbey dönere yakın sayılırım 2 kere gittim yedim.. kalabalık bir dönerci ama nasıl bu kadar beğenildiğini anlamış değilim insanlar ya döner yememiş yada çok abartıyor bence.. yağlı yanık yanık gelen bir döneri var.. dediğim gibi 2 kere gittim dürüm ve porsiyon yedim.. abartı bi kalitede değil.. kapalıçarşıdaki dönerci şahin ustanın döneri gerçekten iyi asla enbeyle kıyaslamam yağ oranı az ve et yediğinizi anlıyosunuz ama çok pahalı.. tavsiye ederim yolunuz düşerse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

burger mc le döneri kıyaslamamda enbey dönere yakın sayılırım 2 kere gittim yedim.. kalabalık bir dönerci ama nasıl bu kadar beğenildiğini anlamış değilim insanlar ya döner yememiş yada çok abartıyor bence.. yağlı yanık yanık gelen bir döneri var.. dediğim gibi 2 kere gittim dürüm ve porsiyon yedim.. abartı bi kalitede değil.. kapalıçarşıdaki dönerci şahin ustanın döneri gerçekten iyi asla enbeyle kıyaslamam yağ oranı az ve et yediğinizi anlıyosunuz ama çok pahalı.. tavsiye ederim yolunuz düşerse..

Aşırı pahalı hakkaren. Abartmış.

• Canan Karatay her TV'ye çıkmasında ciroların azalışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big filan yazdığına bakmayın bi dilim ekmek ve 2lt kola veriyolar, kolayla karnını doyuruyosun. Akıl işi değil.

• Beyler pasa doner de tombik but tavuk.doner 3.5 tl 75 gr hem de valla bu kimyasala para vermeyin derim

• 10 liraya ocakbasina gider adana yanında ayran yemekten sonra müesseden çay içerim

• Hiç sevmem arkadaşlarım da yemez el kadar hamburger Cola kocaman kolayla karın doyuruyosun resmen

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Porsiyonuna 20-25 lira vermeye meraklı olan Tatar Salim gibi yerleri tercih edebilir. Hoş, onların da bir numarası yok. 11 liraya 100 gram et dönerden bahsediyorum. Kıyma da değil. Yanında taze kızarmış patates ve birkaç parça garnitür de var. bu paraya tavuk döner menü vermiyor artık birçok yer. Yakınsınız zaten, varsa bu paralara güzel et döner, biz de istifade edelim. Yeni yerleri keşfetmeyi severim. Uzak yerler işimize yaramıyor maalesef, trafik ve zaman kaybı malum.

Yanık dönere şahit olmadım. 30'u geçmiştir ziyaretim. Yanık gelmişse söylersiniz, değiştirirler. Yani tadı çok kötü dersiniz, tuzlu, acı, ekşi dersiniz anlarım da, yanık döneri yedikten sonra şikayet etmek nedir? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Cirolar düştü tabii küçük hamburgerciler açılınca çok geç artık millet esas hamburgeri tatmaya başladı.

Ülke batıyor ne cirosundan bahsediyorsun, TAB Gıda deli gibi eleman çıkarttı.

kapitalist batmaz , bi yolunu bulur
    beter olsunlar, hatta kimse almasın gidin kır pidesi yiyin 1.5 liradan , diyecem de kimse dinlemez

Evin hemen altında hamburgerci var, adam menü yapmış 14 TL deli gibi doyuyorsun. Böyle yerlere para kazandırmak en güzel, Burger King zaten zengin.

neredeymiş yawbenim çocuklar hamburger manyağı ,burger küngden duble köfteburger alıyorum iki menü 19 en iyisi bu aslında.

salonburger daha iyi sanki heryerde yok

Bağlatıyı altta paylaştım, yolun düşünce uğra derim. Ben de gırtlağa meraklıyımdır, bu tarz yerler hem daha temiz hem de hesaplı.

Sahibini de tanırım.

https://www.yemeksepeti.com/doydos-burger-goztepe-istanbul

• Yeni yıla kalmaz kriz patlar. Bu daha iyi günlerimiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yeni yıla kalmaz kriz patlar. Bu daha iyi günlerimiz.

Aynen. Bu zamanda akıllı olan parasını korur der geçerim. Kasım'da çok sağlam işten çıkartmalar olacak diye duyum aldım.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Ben sanayi sitesinde çalışıyorum. 1 aydır iş hacmi yarı yarıya düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yeni yıla kalmaz kriz patlar. Bu daha iyi günlerimiz.

Herkes para toplama derdinde elindekileri paraya çeviriyor. Bkz teknosa mağazalarında ilginç fiyatlar

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Aman arkadaşlar hükümetin oyununa gelip sakın borçlanmayın. İhyaçlarınızı bir müddet erteleyin.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    gelirim, pazar günü optimumdaydım bilsem uğrardım,bi haftasonu çocukları alıp geleyim.kadıköyden doğru döneriz

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    yağlı yağlı kimisi yanık yaprak dönerin hakkını vermiyor.. bol bol yağ bezeleri bence normal bi dönerciden farkı yok bizim Türk milletinin klasik abartması diye düşünüyorum.. tuzlu acı ekşi demek bence saçma olur.. neyse burda döner tartışmasına girmeyelim hiç :) herkesin damak tadı zevki kendine göre..
  • x2y kullanıcısına yanıt
    Hocam isi biliyon ha,lokum gibi duruyor..en iyisi boyle dogal hakiki beslenmek,. olsada gomsek simdi

• Ankara'da Hmbrgr-Burger station- Big Baker hadi en kötü ihtimalle Carls Jr gibi markalar varken o fiyata, bilemiyorum. Tercih meselesi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.