Şimdi Ara

bi yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. daha önceden hd 6570 2gb 128b ddr3 kullanıyordum. ekran kartım yandı, yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum bununla ilgili size 2 sorum olucak
    1. soru:
    arkadaşlar önümde iki seçenek var a)hd 7750 1gb 128b ddr5 b) hd 7750 2gb 128b ddr3 bunların arasında 75 liraya yakın para oynuyor ancak işin tuhaf yanı çoğu forumda gb ı az olmasına rağmen a seçeneyi ddr5 olduğu için daha iyi performans alırsın yazıyor bu konuda fikirlerini paylaşırsanız mutlu olurum.
    2.soru: konunun en başında ilk ekran kartımı belirtmiştim. eğer a seçeneğini (hd 7750 1gb 128b ddr5) alırsam, bilgisayarıma uyumlu olurmu?

2 sorumuda cevaplarsanız aşırı mutlu olurum herkese iyi günler :)

• 1 soru GDDR3 512 bit bellek bant genişliği olan ekran kartin olsun bir de GDDR5 256 bit bellek bant genişliği olan ekran kartin olsun bit olarak 512 bit 256 bit in 2 katı olarak sizi yanıtı daha iyi performans vereceğini düşündünüz Hayır GDDR5 bellek bant genişliği daha fazla olduğu için GDDR3 bant genişliğinden daha iyi bir performans alırsınız seçiminiz GDDR5 ekran kartı olacaktır arada fazla fark yok ise hd 7750 alacağıniza arada fazla Fiyat farkı yoksa GDDR5 256 bit almanız sizin için daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sorunuz ddr2 anakartiniza GDDR5 ekran kartı takabilirsiniz tabi AGP bir Anakartınız var ise AGP ekran kartı takabilirsiniz.şu anki en güncel pci ex olanıdır.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    peki 1gb bellek sorun olurmu alsam yetermi yani bana?(eski ekran kartımla oynadığım ortalama oyunlar= dota2 lol batlefield4 h1z1 ac blackflag vb..)
  • 7770 yada 250 gddr5 de alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke0634

peki 1gb bellek sorun olurmu alsam yetermi yani bana?(eski ekran kartımla oynadığım ortalama oyunlar= dota2 lol batlefield4 h1z1 ac blackflag vb..)

2 gb al ki anti aa+ köşe yumsatmalari vs acarsan oyunda bellekten yiyecek 2 gb alman senin yararina olacak kısaca alacaksın GDDR5 256 bit ve yukarisi ni dusunmelisin ok.

• http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    en son bu ekran kartını alma kararı aldım. ama psu olarak 300w a sahibim. sizce sıkıntı çekermiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varmı yardımcı olabilecek !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.