Şimdi Ara

Varmı yardımcı olabilecek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyundaki oyuncu arama yerinde "baş antrenör gelmeyecek oyuncuları çıkartsın" diye filtrelediğimde bulunan sonuçları "shortlist" olarak kaydediyorum. Daha sonra scout içinde bu shorlist'i açtığımda bulunan oyuncu sayısı cok fazla cıkıyor yani gelmeyecek olan oyuncularda açılıyor. örneğin oyun içinde 500 kişiden oluşmussa liste, scout içine attığım 15bin falan oluyor. Varmıdır bunun bir çözümü..

• baş antranör deyince ben lig kupası maclarında 1 gün tatile cıkıyorum cıkarken, bu taktiği ve bu kadroyu kullan şıkları işaretli baş antranör kafasına göre alt yapıdan oyuncu oynatıyor. bunu nasıl engelleyecez. sidney lobo böyle birsey yapmıyordu saolsun de şimdiki unitedın baş antranörü bunu yapan.

@kronik : o bütün serilerde olan bir sorun kadronu onayla takım konuşması gelmeden tatile çık sorun olmaz.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olur musunuz?
    21 yıl önce açıldı
    yardımcı olacak var mı.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.