Bildirim
bi mekana gidip 2 saat oturmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu güzel ayrıntı için tşk hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
Para verdik o kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ders çalışmaya veya müzik dinlemeye dalarsan 2 saat hiçbir şey
bunun işi var projesi var, biriyle karşılıklı konuşması var vs.
amacın olduktan sonra 2 saat su gibi geçer._____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
SANANE ULAN SANANEEEEE (!)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kaybedenler Kulübü
'madem kaybediyoruz, beraber kaybedelim' -
İyi muhabbet edilecek biri varsa yanında 2 saatin nasıl geçtiğini anlamazsın. _____________________________ Birine mantığı öğretin, hayatı boyunca düşünsün. -Phil Plait -
zaten mekan için giidyon kahveni evdede içersin
_____________________________ -
Yanında iyi bir arkadas varsa muhabbette olursa aksama kadar oturulur tabi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kahve içmek için gitmiyoruz ki. Amaç arkadaşlarla sohbetin dibine vurmak.
_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
ben alıp çıkıyorum
ayakta kapı önünde içiyorum_____________________________ -
ben sardırıp gelince evde içiyorum
_____________________________ Toplumun ilkeleri kırılgandır, bu yüzden her birey kendi medeniyetinin kurucusu olmalıdır.
youtube/Hurdalık Cini -
O ufacık fincan kahve gelene kadar rahat 30dk geçiyor zaten. _____________________________
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Sarı -
2 saat hiç bi şey değil ki. vaktim varsa 5 saat bile oturuyorum ben.
Öğlen gidip gece yarısı eve dondugum restaurant oldu.
arkadaşın yoksa normaldir. muhabbet muhabbeti açar yanında biri varsa. _____________________________ -
2 saat normal bence.
Dün hepimiz birer çay içtik.1 saat oturduk.saat çok geç olduğu için eve geçtik.ben şahsen arkadaşlarla 4-5 saat oturuyorum bide para olunca
biz 5 kişi 5 çay alıp 5 saat monopoly oynuyoruz
Büyük ihtimalle "Bedava Wi-fi" için :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlarla oturuyorsam 7-8 saat rahat kafede geçiyor. Bazen de tek gidip 2-3 saat oturduğum oluyor. _____________________________ Let the world go round without you
Benzer içerikler
- antibiyotik 2 saat erken içilirse ne olur
- 50 yıllık viski fiyatları
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- aştiden keçiören'e nasıl gidilir
- harçlık avans nakit çekilir mi
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler