Şimdi Ara

Bi kıza yanlışlıkla umut vermek? ( yardım lazım )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kötü birşey yaptım arkadaşlar. Şuan kendime çok kızgınım bu konuda. Fazla detaya girmeden olayı anlatıcam, yardımcı olursanız gerçekten çok memnun kalırım.

Ben kızlarla gönül eğlendiren tarzda biri değilim ve bu yüzden benden hoşlanan kişilerle çıkmak istediğimde ben onlara karşı bişey hissetmediğim için içimde bi sıkıntı olurdu kendimi kötü hissederdim ve başında bitirirdim. 19 yaşındayım ve bugüne kadar bir kez ciddi bi ilişkim oldu. Gerçek aşkı bulmuştum fakat 1.5 senenin ardından ayrıldık. Ben seven ve terkedilen taraf olarak kaldım ve 6-7 ay boyunca unutmaya çalıştım. Çoğu zaman unuttum diye düşündüm, kendimi kandırdım fakat sürekli. Uzun süredir hoşlandığımı düşündüğüm bi kızla muhabbet kurma çabası içindeydim. Gerçekten hoşlandığımı düşündüm o kızla ve samimiyet kurduktan sonra aslında hoşlanmadığımı ve sadece eskisinin yerini doldurmaya çalıştığımı anladım. Tabi bende kıza karşı bi soğuma oldu fakat kızla sınıf arkadaşı sayılırız. Kendisini arkadaş olarak severim ve kırmayı hiç istemem ama son zamanlarda biraz fazla vakit geçirdik ve muhtemelen kızda benden hoşlanmaya başladı konuşmalarından çıkardığım kadarıyla. Sürekli beraber yapacağımız şeyler planlamaya çalışıyor fakat ben hislerimin yanlış olduğunu farkettiğimden beri kızla arayı açmaya çalıştım, sadece arkadaş olarak kalmayı denedim fakat kız yine üsteliyor bişeyler. Sürekli hayırda diyemiyorum, gerçeğide kıza söyleyemem, çok ayıp ve hayal kırıklığı olur. En azından ben hala eskisini unutamamışken başka bi ilişki yaşamak istemiyorum. Kızı kırmadan kendimden nasıl uzaklaştırabilirim, sadece benim onu arkadaş olarak gördüğümü anlasın yeter. Arkadaşımın teki kıza kanka de dedi, çok saçma bi fikir olsada kıza şakayla karışık bi kaç defa desem etkisi olur mu acaba diye düşünmüyor değilim..
    Saçma bişey yapmadan önce tavsiye almak istedim...

• Çok kötü yaptıysan bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 30 Nisan 2013; 0:45:52 >

En temizi, hayır demesini bileceksiniz. İşim var, bugün maç var onu izleyeceğim, o gün de şuraya gitmem lazım vs..

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Kanka ayağı iyi bi çözüm gibi duruyor.. Ayrıca her yönüyle idare eder bi kızsa çık Bence boşluktan iyidir bak millet mesela ben kız bulamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 30 Nisan 2013; 9:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SİLİNSİN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Bu saatten sonra kanka demeniz, onu istemediğinizin kibarca tarifi olacaktır. Kız da aptal değildir hani bugüne kadar öyle bir şey demeyen kişi birden bire deyince

En temizi, hayır demesini bileceksiniz. İşim var, bugün maç var onu izleyeceğim, o gün de şuraya gitmem lazım vs..

o ancak günü kurtarır.Bugün maç var yarın şuraya gideceksin eee ondan sonra?Ya direk niyetini belli edip hayır demeli ya da bir ilişkiye başlamalı kıza oyalamaya içinde umut tutmaya hakkı yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Çok kötü birşey yaptım arkadaşlar. Şuan kendime çok kızgınım bu konuda. Fazla detaya girmeden olayı anlatıcam, yardımcı olursanız gerçekten çok memnun kalırım.

Ben kızlarla gönül eğlendiren tarzda biri değilim ve bu yüzden benden hoşlanan kişilerle çıkmak istediğimde ben onlara karşı bişey hissetmediğim için içimde bi sıkıntı olurdu kendimi kötü hissederdim ve başında bitirirdim. 19 yaşındayım ve bugüne kadar bir kez ciddi bi ilişkim oldu. Gerçek aşkı bulmuştum fakat 1.5 senenin ardından ayrıldık. Ben seven ve terkedilen taraf olarak kaldım ve 6-7 ay boyunca unutmaya çalıştım. Çoğu zaman unuttum diye düşündüm, kendimi kandırdım fakat sürekli. Uzun süredir hoşlandığımı düşündüğüm bi kızla muhabbet kurma çabası içindeydim. Gerçekten hoşlandığımı düşündüm o kızla ve samimiyet kurduktan sonra aslında hoşlanmadığımı ve sadece eskisinin yerini doldurmaya çalıştığımı anladım. Tabi bende kıza karşı bi soğuma oldu fakat kızla sınıf arkadaşı sayılırız. Kendisini arkadaş olarak severim ve kırmayı hiç istemem ama son zamanlarda biraz fazla vakit geçirdik ve muhtemelen kızda benden hoşlanmaya başladı konuşmalarından çıkardığım kadarıyla. Sürekli beraber yapacağımız şeyler planlamaya çalışıyor fakat ben hislerimin yanlış olduğunu farkettiğimden beri kızla arayı açmaya çalıştım, sadece arkadaş olarak kalmayı denedim fakat kız yine üsteliyor bişeyler. Sürekli hayırda diyemiyorum, gerçeğide kıza söyleyemem, çok ayıp ve hayal kırıklığı olur. En azından ben hala eskisini unutamamışken başka bi ilişki yaşamak istemiyorum. Kızı kırmadan kendimden nasıl uzaklaştırabilirim, sadece benim onu arkadaş olarak gördüğümü anlasın yeter. Arkadaşımın teki kıza kanka de dedi, çok saçma bi fikir olsada kıza şakayla karışık bi kaç defa desem etkisi olur mu acaba diye düşünmüyor değilim..
    Saçma bişey yapmadan önce tavsiye almak istedim...

COOL STORY BRO

• _____________________________
  • quote:

muhabbeti azaltıp daha az görüşmeye başlıcam, tekliflerinide reddedicem o zaman yapıcak birşey kalmadı...

güzel bişey ise çık bence 6-7 ay olmuş ayrılalı bende sandım ki 1-2 hafta filan oldu da hani etkisi geçmedi. hem sana değer de veriyor. güzel mi bari

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

muhabbeti azaltıp daha az görüşmeye başlıcam, tekliflerinide reddedicem o zaman yapıcak birşey kalmadı...

güzel bişey ise çık bence 6-7 ay olmuş ayrılalı bende sandım ki 1-2 hafta filan oldu da hani etkisi geçmedi. hem sana değer de veriyor. güzel mi bari

kiz guzelde iste birisine baglanmak istemiyorum artik. yada kizin duygulariyla oynamaya hakkim yok.

anladığım kadarıyla herşeyin bilincindesin. o senden önce o sana bağlanmış eğer soğumayacaksan o kızdan çık bence.

• umarım lisedesindir. 4. sınıfsındır.
    okul bitince, çeker gidersin.

İsimler kesinlikle gerçek değildir. Ne olur ne olmaz kızla burada pişti olmayalım

Bana Ayşeyi çok tavsiye ederlerdi bak bu kız çok iyi çok doğru bir kız falan diye ben hep sallardım kızardım ne işim olur falan diye ama bu kız ailesiyle birlikte bizi ziyarete geldiklerinde ben tanımadığım için kızı birden bire görünce oha bu kız kim falan diye bir kendim geçtim sonra arkamdan birisi Ayşe hoş geldin deyince vay anasını Ayşe bumu dedim kendi kendime tabi bir anda şimşekler çaktı. Sonra aynı gece teklif ettim hemen de kabul etti meğer oda bana uzun zamandır yanıkmış derken aradan biraz zaman geçti tabi ben pişman oldum keşke yapmasaydım diye ama kız daha 1 2 ay geçmeden b*kunu çıkarmıştı evlilik falan diye şimdi 1 yıl falan oldu hala onu deliler gibi sevmiyorum. Kız benim için herşeyi yapmaya hazır olmasına rağmen içimde her hangi bir kıpırtı yok ama daha önce çok sevmiştim bir kızı ve beni bırakmıştı bir gün kendi kendime dedim beni seven birisi olursa onu bırakmam diye ve hala devam ediyoruz yani demek istediğim şu; İlişkilerde her zaman bir taraf daha fazla sever ve her şey olacağına varır eğer senin kısmetinde o kız yoksa zaten olmaz akışına bırak gitsin. Eğer akışına bırakmazsan olacağını söyleyim sana peşin peşin kız dünya güzeli bile olsa ki Ayşe çok güzel bir kız kesinlikle bir kusur bulursun her seferinde Gözünün üstünde neden kaş var hesabı Akışına bırak dostum. Hem yaşında genç 19undasın daha okulun var askerliğin var işe gireceksin işten çıkacaksın kız meselesini dert etme hiç kendine HER ŞEY OLACAĞINA VARACAKTIR

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Bu saatten sonra kanka demeniz, onu istemediğinizin kibarca tarifi olacaktır. Kız da aptal değildir hani bugüne kadar öyle bir şey demeyen kişi birden bire deyince

o ancak günü kurtarır.Bugün maç var yarın şuraya gideceksin eee ondan sonra?Ya direk niyetini belli edip hayır demeli ya da bir ilişkiye başlamalı kıza oyalamaya içinde umut tutmaya hakkı yok bence

Sürekli tekrarlanırsa gün filan kalmaz ortada O da eşek değildir her halde, 1 olur 2 olur 3'üncü de anlar yani

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• uzak kalmaya çalış elinden geldiğince sonrasında onuda kendini de üzersin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.