Arkadaşlar beylikdüzü tarafından ev almayı düşünüyorum önerileriniz nedir o bölgelerden ev alınır mı kiraya versek güzel bir kira getirisi olur mu sizce yorumlarınızı bekliyorum |
BEYLİKDÜZÜNDEN EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
-
-
Avcılar, Beylikdüzü civarı ve 99 depremi. Bu konuda yapılan yer etüd çalışmalarını incelmenizde fayda var. Binanın eski olmaması ve az katlı olması durumunda düşünülebilir . Benim tavsiyem kuzeye kaçın. Kırklareli bölgede deprem riski en düşük olan yer olduğu için favori yerleşim yerim Kırklareli.... Param çok ille de yatırım ve kira derseniz yurtdışını da düşünün. Türkiye de kira işleri ciddi problem. oturan kiracıyı 11 sene çıkaramazsınız. Dilediğiniz kontratı yapın sistem kiracı sever. Bu son ani kria yükselişleri sonucu hükümet kirayı sabitley,ince ev sahipleri de gereken cevabı bizi yönetenlere verdi. Maalesef TR de mevcut kanunlar saçma sapan sonuçlar doğuruyor.
-
Malum sitedeki Beylikdüzü görünen ilanların çoğunluğu Esenyurt'ta dikkat edin.
-
arkadaşın dediği gibi az katlı ve yeni olmalı. çok güzel siteler var beylikdüzü'nde bu şekilde. trafik büyük bir sorun ama. her akşam kitlenen bir trafik var malesef. sağ tarafın beylikdüzü değil esenyurt olduğunu söylemiş arkadaş da ona bakarsan bir kısmı da büyükçekmece olarak geçiyor, o çok ta önemli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X