Şimdi Ara

BEylikdüzü Yaşamak İçin Nasıl Bir Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beylikdüzü hakkında orda yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Ev alıp oraya yerleşmeyi düşünyorumda?

Hangi mahalleleri iyi

ulaşım durumu nasıl.

ev alınacak olsa hangi mahallelerden alınmalı

• Beylikduzu guzel hocam valla,ulasim kolay. Cumhuriyet mahallesinde saklihan konaklari var yeni sayilir, 7 blokli büyük bi site, maddi durumunuz el verirse ordan alin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adnan kahveci mah. iyidir Yeşilkent vs. iyi yerlerdir bizim buralara tramvayda gelicek değerleri acayip artıcak :) metrouse 5dk araba ıle bısıklet ıle 7 6 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Beylikduzu guzel hocam valla,ulasim kolay. Cumhuriyet mahallesinde saklihan konaklari var yeni sayilir, 7 blokli büyük bi site, maddi durumunuz el verirse ordan alin bence.

Evet, Saklıhan ve etrafı en güzel yerlerinden. Saklıhanla yanyanayız, çok sessiz sakin yerler buralar. Popülasyonda baya bi iyi. Tam kıvamında. Ancak burdan ev almayı düşünenlerin en az 400 bin lirayı gözden çıkarması gerek. En eski binalar 250 binlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • innovia 2 de oturuyorum gzel cevre falanda
  • Maddi yönden çok fazla imkanım yok maalesef site olmaz o yüzden normal bir daire alabilirim ancak.

Metrobüse 15-20 dk mesafe olsa iyi olur diye düşünüyorum

Daire fiyatları arasında niye uçurum var sahibinden.com'da yer olarakta aşağı yukarı evler yakın birbirine
  • beton yığını, komşuluk ilişkileri zayıf. avmler falan var zaman geçirebilecek. istanbul geneline göre iyidir yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 25 Mayıs 2014; 16:44:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Mersin nasıl bir yer ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Sera Konutlar hakkınızda bilginiz var mı peki _
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

Maddi yönden çok fazla imkanım yok maalesef site olmaz o yüzden normal bir daire alabilirim ancak.

Metrobüse 15-20 dk mesafe olsa iyi olur diye düşünüyorum

Daire fiyatları arasında niye uçurum var sahibinden.com'da yer olarakta aşağı yukarı evler yakın birbirine

Metrobüs yakin hocam,dedigim saklihan konutlarinin ordan, yani cumhyriyet mahallesinin ordan bizimkent köprüsünün ordaki metrobüse yürümeyle 20 dk falan.Burda normal dairede var 100 küsür bine.

• valla sitelerde oturucaksan çok güzel bi yer. amaa mahallede falan oturucaksan tavsiye etmem. esenyurtla yakın olduğu için pek güzel yerler olmuyor sitelerde de evler pahalıdır tabi.
  • Orijinalden alıntı: 0ops

Metrobüs yakin hocam,dedigim saklihan konutlarinin ordan, yani cumhyriyet mahallesinin ordan bizimkent köprüsünün ordaki metrobüse yürümeyle 20 dk falan.Burda normal dairede var 100 küsür bine.

bende site isterdim de maalesef siteler pahalı geliyor.

120-130 bin lira gibi bir rakam gibi bi ücrete ev arıyorum bulabilir miyim normal bir daire oralardan hocam
  • Orijinalden alıntı: altmisbir61

Orijinalden alıntı: 0ops

bende site isterdim de maalesef siteler pahalı geliyor.

120-130 bin lira gibi bir rakam gibi bi ücrete ev arıyorum bulabilir miyim normal bir daire oralardan hocam

ben papatya rezidansta kalıyorum. öyle fiyatlar burda metrobüse 5 dk.
  • aidatlara dikkat edin ev alirken bunu mutlaka ogrenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

innovia 2 de oturuyorum gzel cevre falanda

innovia2 esenyurtta mı oluyor beylikdüzünde mi?
    bizim de ev var orda bizde 2deyiz sanırım
  • memeleket mi yıldızlar mı
    beylikdüzü mü daha uzak

#siirsokakta
  • ben megakentteyim baya inşaat oldu heryer bütün 360derece bina diktiler alıcaksan beylikdüzü çevreside olabilir metrobüs geçiyor ^^
  • Her yeri ve insanları güzeldir ama İstanbul' a uzak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.