Şimdi Ara

Beylikdüzü Migros yangını (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
16.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eklenilen videolarda güvenlik görevlilerinin basını uzaklaştırmaya çalıştıkları görülmekte.

Söyleyecek çok fazla birşey yok, çok üzüldüm.. Tüm medyada ve internet ortamında ilk olarak konu burada açıldı. Ben de şans eseri o an orada olan arkadaşım sayesinde hemen öğrendim..

Belki de binlerce anım bu gece yaşanan yangınla kül oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Eklenilen videolarda güvenlik görevlilerinin basını uzaklaştırmaya çalıştıkları görülmekte.

Söyleyecek çok fazla birşey yok, çok üzüldüm.. Tüm medyada ve internet ortamında ilk olarak konu burada açıldı. Ben de şans eseri o an orada olan arkadaşım sayesinde hemen öğrendim..

Belki de binlerce anım bu gece yaşanan yangınla kül oldu..

sizin anilariniz kaybolmuş sadece ...

işletici firmalar calişanlar ..

gerçekten çok üzücü

• Muhtemelen kundaklama gibi yangının çıkış nedeni belirli değil deniyor. haberi nebir tv kanalında var nede gazetelerde. Yukarıdaki fotoğrafdan anlaşılacağı gibi market arafında olmuş patlama çatı yeryer param parça olmuş. Yönetici firma zaten eski tatilyanın bulunduğu mevkii ye yenisini inşaa ediyor zaten. Beylikdüzünün en işlek alış veriş merkeiydi yazık oldu ne günlerimiz ne anılarımız vardı.
  • nasil yanar ya beylikduzunde oturuyorum haberim yok
  • gıttı gece 3 gıbı haberı geldı ınanmadım o kadar yangın sensoru guvenlık gorevlısı var dedım ufak caplı bı yangındır dedım gidip bakmadım bıle evıme 5 dk mesafede.kesın bır ihmal vardır yazık oldu daha mıgros arazısı tarlayken oralarda oynardık cocuklugmuz geçtı orda.firmalar zaten sigortalı olan çalısanlara oldu bir süre işsiz kalıcaklar bayram arefesi.neyse can kaybı yok ıns petshoptakı yavrucaklar kurtarılmıstır onla ılgılı bı detaylı bilgi yok :S
  • beylikduzu ağlıyor..
  • Severek gittiğim yerdi üzüldüm valla.
  •  Beylikdüzü Migros yangını
  • Her gün gittiğim yer ya. Bende bugün otobüsle geçerken gördüm. Sinema da gitti sanırım.
  • Arkadaslar zaten tasinicakti mİgros buyuk İhtimalle sigortadan para alabilmek icin bilerek yakilmis , calisanlari bile temizlige biraktirmamislar o gece saat 4 e kadar suren temizlik durup dururken neden birden iptal edilsin ki ?
  • Hayvanların kurtarılmasına sevindim. Hayvanlar değil de sahibi yansaymış keşke. Golden sorduğumda 1200 lira demişti. Başka yerlerde 400 e kadar bulunuyor dediğimde bulursan git ordan al o zaman demişti.
  • Fatihte yanan ahşap binaların, topkapıda yanan boyacı atelyerin bile yanından canlı yayın yapılıyor. Böylesine büyük bir yangını araya sıkıştırmaları çok ilginç. Akşama kadar kanal kanal gezdim bir tane haber göremedim doğru düzgün.
  • demin show tv de haberi vardi
  • Koca alışveriş merkezinde sprinkler sistemi nasıl olur da devreye girmez anlamış değilim, bakalım önümüzdeki günlerde neler öğreneceğiz bu olayla ilgili.
  • Kankamın söylediğine göre migros tamamen yanmış kül olmuş herhalde çatısı çökmüş onun öyle diyordu çünkü orayı carrefour almıştı.. Ama bunun tam kaynağını bilemedeiğm için birşey dimeyiorum ama elektrik kaçağından dolayı tutuşmuş bu migros ama elektrik kaçaklarında kablolarda içten yanma oluşur ardından yalaz almaya başlar ardından çabucak büyür.

Yangın sanırım üst kısımlarda başlamış ama migrosa kadar sanırım.. onun söylediğine göre bende daha yeni öğrendim hiç haberim yoktu daha dün gece tutuşmuş.

Ama baya bir yanmış orası çok büyük bir yangın çıkmış çünkü alt kat migrosa kadar inmiş yangın.. Migrosun içindemi tutuştu yoksa üst katlardamı tutuştu orayı bilmiyorum vallahi kankam çok iyi biliyor çünkü babası polenezde ve migrosta çalışıyordu.

Banada telefona beylikdüzü migros devredışı yani geçici olarak kapalıdır dedi bende anlamadığım için birşey demedim taa ki kankamın bunları söyleyene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 5 Kasım 2011; 20:53:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Koca alışveriş merkezinde sprinkler sistemi nasıl olur da devreye girmez anlamış değilim, bakalım önümüzdeki günlerde neler öğreneceğiz bu olayla ilgili.

Buda merak konusu kockoca alışveriş merkezinde yangın durumunda elektronik sprinkler nasıl devreye girmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 5 Kasım 2011; 20:56:08 >
  • Dün akşam eve dönerken ışıkları parıldayan Migros, sabah evden çıkıp önünden geçerken bir kararmış dumanı tütüyor falan. Üzüldüm desem yalan olur zaten AVM'lerden oldum olası hoşlanmamışımdır.
    Depo bir önceki gece doldurulmuşken yangının çıkmasını ben sigortadan para alma isteğine bağlıyorum, hazır Marmara Park'ın tamamlanmasına az kalmışken..

Tüh bunu ilk ben düşünmemişim bi yorumlara baktım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwarrior -- 5 Kasım 2011; 23:56:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.