Şimdi Ara

Beylikdüzü Migros yangını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
16.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzü Migros Avm bu gece büyük bir yangın ile tarihe karıştı... Yangın 02:10 civarında çıktı.

İlk fotoğraflar:

Videolar:

Haber ajansı tarafından çekilen video:http://www.vidyotv.net/7002-beylikduzu-migros-avm-de-buyuk-yangin-5-kasim-2011.html

Sabah saatlerinde çekilen video:http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/beylikduzu-migrostaki-buyuk-yangin

http://www.haberturk.com/yasam/haber/685699-beylikduzunde-yangin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 5 Kasım 2011; 14:53:27 >

• Bende duydum simdi. Ara ara patlamalar oluyormus.
  • Alevler binalara kadar sıçradığı için evleri boşlatmış çevredekiler. Hayret nasıl konu açılmamış bununla ilgili..
  • nolmuş ya
  •  Beylikdüzü Migros yangını
  • vay anasını hergün geçtigimiz yer inşallah en hafif şekilde atlatılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyikdüzü Barış Mahallesi Atatürk Bulvarı Megakent Sitesi 8 numaralı 15 katlı binanın elektrik saatlerinin bulunduğu panoda yangın meydana geldi. Saat 08.17 sıralarında alınan ihbarlar üzerine Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar İtfaiye ekiplerimizle birlikte sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin müdahalesinin ardından yangın saat 08.40 sıralarında söndürüldü. Yoğun dumandan dolayı üst katlarda mahsur kalan vatandaşlarımız ekiplerimiz tarafından tahliye edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Beyikdüzü Barış Mahallesi Atatürk Bulvarı Megakent Sitesi 8 numaralı 15 katlı binanın elektrik saatlerinin bulunduğu panoda yangın meydana geldi. Saat 08.17 sıralarında alınan ihbarlar üzerine Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar İtfaiye ekiplerimizle birlikte sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin müdahalesinin ardından yangın saat 08.40 sıralarında söndürüldü. Yoğun dumandan dolayı üst katlarda mahsur kalan vatandaşlarımız ekiplerimiz tarafından tahliye edildi.

Orası başka biyer?

http://www.ibb.gov.tr/sites/Itfaiye/Pages/Haber.aspx?hid=2877

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

sanırım bu fotoyu ben çektim :)
  • Valla kaynak baktım bulamadım sadece sabah çıkan yangını buldum başka da bir yerde rastlamadım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla kaynak baktım bulamadım sadece sabah çıkan yangını buldum başka da bir yerde rastlamadım,

ben az önce yanından geçtim bir ton polis ambulans ve itfaiye vardı üst katlar yanıyor gibiydi
  • yeni foto gelse de son halini bir görebilsek. inşallah çok büyük zarar olmamıştır ya da mallara sıçramamıştır yangın.
  • üst katsa büyük ihtimal restoranların birinde tüp patlaması veya gaz maz tarzında bi sorun olmustur ah araba olsaydıda iki dakikada olay incelemesi yapsaydım :/
  • Şu an evimden görünüyor migrosun bir kısmı. Ciddi ciddi yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseveda

üst katsa büyük ihtimal restoranların birinde tüp patlaması veya gaz maz tarzında bi sorun olmustur ah araba olsaydıda iki dakikada olay incelemesi yapsaydım :/

aynen bende de araba yok... pazar yeri taraflarındayım, son derece merak ediyorum olanı biteni.
  • Durum baya sakatmış , bölgede en çok iş yapan avm , baya bir süre servis dışı olur gibi.
  • Üşenmesem kalkıp gider bakardım.. Söylenenlere göre pet shop un olduğu bölüm de yanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Üşenmesem kalkıp gider bakardım.. Söylenenlere göre pet shop un olduğu bölüm de yanmış.

İnşallah öyle birşey olmamıştır , hayvancıklar telef olduysa üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Üşenmesem kalkıp gider bakardım.. Söylenenlere göre pet shop un olduğu bölüm de yanmış.

Zemin kata kadar sıçramış mı yani? İnanılmaz bir hızla büyümüş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.